Új Széchenyi Kártya Program Konstrukciók

 

 

Az új Széchenyi Kártya Program keretében kifejezetten a koronavírus járvány miatti gazdasági nehézségek áthidalására új hitelkonstrukciók kerültek bevezetésre Bankunknál.

 Az új, kiemelt mértékű állami támogatással elérhetővé váló konstrukciók célja, hogy

 • a koronavírus járvány okozta kedvezőtlen hatásokat mérsékelje, és
 • a kedvezőtlen helyzetbe jutott mikro, kis-, és középvállalkozások kedvezményes feltételek, illetve alacsony hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen elérhető forráshoz jussanak.

Milyen hitelek elérhetőek nálunk?

 • Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz:
  Legfeljebb 100 millió Ft összegű folyószámlahitel, nettó ügyleti kamat 0,1 %/év, a vállalkozás napi működésével kapcsolatosan felmerült kiadások finanszírozására fordítható.
  (A 2004. évi XXXIV. törvény alapján középvállalkozásnak minősülő cégek esetén csak a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitellel kombináltan vehető igénybe.)
  További információkért kattintson ide!
 
 • Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel:
  A munkahelyek megtartását segítő, 2 éves lejáratú forgóeszközhitel, maximum 750 millió Ft hitelösszegig, nettó ügyleti kamat 0,1 %/év.
  További információkért kattintson ide!

 

 • Széchenyi Likviditási Hitel:
  Szabad felhasználású forgóeszközhitel, maximum 250 millió Ft hitelösszegig, 3 éves futamidőre, nettó ügyleti kamat: 0,2 %/év.
  További információkért kattintson ide!

 

 • Széchenyi Beruházási Hitel Plusz:
  Maximum 1 milliárd Ft hitelösszegű, legfeljebb 10 éves futamidejű beruházási hitel, széles körben felhasználható beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz (max. a hitelösszeg 20%-ig) beszerzés finanszírozására, nettó ügyleti kamat 0,5%/év.
  További információkért kattintson ide!

 

A Széchenyi Kártya Program új hitelkonstrukciói, rendkívül alacsony, a teljes futamidő alatt fix kamaton elérhetőek bankunknál az Ügyfeleink számára.

Ha tájékoztatást kér, kérjük, adja meg alább az elérhetőségeit az ’Érdekel’ gombra kattintva, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Bővebb információért kérjük, hogy látogasson el a www.kavosz.hu oldalra.

 

 

 

A jelen tájékoztató nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a bank mindenkor hatályos Széchenyi program kondíciós lista kisvállalati ügyfelek részére tartalmazza. Az egyéb feltételeket az egyedi szerződések, valamint a bank Általános Üzleti Feltételei és Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzata tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a Bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo