Széchenyi Turisztikai Kártya GO!

 

Rugalmas hitellehetőséget kínálunk a vállalkozásának. A Széchenyi Turisztikai Kártya GO! segítségével gyorsan és rugalmasan megoldhatja vállalkozása finanszírozási nehézségeit1. Ez a kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott szabad felhasználású, akár 3 éves futamidejű folyószámlahitel szabadon felhasználható hitelkeretet biztosít kifejezetten a turisztikai szektorban érdekelt vállalkozása számára.

  • Legfeljebb 100 millió Ft összegű folyószámlahitel az UniCredit Banknál.
  • A nettó ügyleti kamat fix 0,0% / év.

0 forint bírálati díj és 0 forint kezelési költség.

Ha érdeklődik a Széchenyi Kártya Program GO! további konstrukciói, a Széchenyi Likviditási Hitel GO!, a Széchenyi Beruházási Hitel GO!, valamint az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO! iránt, akkor az alábbi linkre kattintva kaphat bővebb információkat.

 

Kiknek szól a Széchenyi Turisztikai Kártya GO?
Miért előnyös a Széchenyi Turisztikai Kártya GO! a vállalkozásának?

 

További információra van szüksége? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Mik a Széchenyi Kártya Turisztikai Kártya GO! további jellemzői?
Hogyan igényelhet Széchenyi Turisztikai Kártya GO!-t?
Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei ügyintézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

 

A jelen tájékoztató nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata, az egyedi szerződések, a bank mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Újraindítási Program (GO!) kondíciós listája, Általános Üzleti Feltételei és Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzata tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a Bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

 

1 Egy Vállalkozás egyidőben csak egy Széchenyi Kártya Program keretében nyújtott folyószámalhitel típusú hitellel rendelkezhet

2 A Széchenyi Kártya Programban  a kis- és középvállalkozásokról szóló törvény (jelenleg a 2004. évi XXXIV. törvény) szerint meghatározott egyéni vállalkozás , egyéni cég, gazdasági társaság és szövetkezet vehet részt.

3 Amennyiben a hiteligénylő már rendelkezik élő vagy elbírálás alatt lévő bármilyen Széchenyi Kártya Programon belüli termékkel, úgy ezek együttes szerződött, illetve igényelt összege a folyamatban lévő igényléssel együtt nem haladhatja meg a 250 millió forintot.

4 A hitel biztosítékairól részletesen a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatból tájékozódhat.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo