Origó vállalkozói forint számlacsomag

 

Az Origó számlacsomagot a Bank kizárólag a legfeljebb 100 M Ft éves árbevétellel rendelkező új kisvállalati ügyfeleknek nyújtja. Új ügyfélnek minősül azon ügyfél, aki a számlanyitást megelőző 6 hónapban nem volt a Bank számlavezetett ügyfele.

Jól tudjuk, hogy a cégalapítás és az üzlet beindítása számos költséget jelent, így érdemes kedvező kondíciójú folyószámlát nyitnia. Ezen kívül minden induló kisvállalkozásnak szüksége van egy megbízható pénzügyi partnerre is. Az UniCredit Bank hosszú távú partnerségre törekszik a vállalkozásokkal. Ahogy cége fejlődik, bővül, és változnak az igények, úgy van lehetősége megtalálni az UniCredit Bank számlacsomagjai, kedvezményelemei közül a vállalkozása számára leginkább megfelelőt.


Alacsony tranzakciós díjak Kedvezményes pénztári jutalékok, kedvező havi zárlati díj Egy Corporate Maestro bankkártya kibocsátói díjmentes  
Mely vállalkozásoknak szól az Origó számlacsomag?
Mit kínál az Origó vállalkozói számlacsomag?
Mi mindenre lehet még szüksége vállalkozása ügyeinek intézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a fenti kondíciós listákban, és az Általános üzleti feltételekben találja meg.

1 Visszavonásig tartó akció keretében.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo