Deviza Aktív számlacsomag

A Deviza Aktív számlacsomag fix és kedvező díjainak segítségével Ön előre kiszámolhatja vállalkozása várható havi deviza tranzakciós költségeit, így racionalizálhatja a pénzügyeit.

Az UniCredit Bank hosszú távú partnerségre törekszik a vállalkozásokkal. Számlacsomagjainkat a cégek pénzügyi céljaihoz és bankolási szokásaihoz igazodva alakítottuk ki. Ezzel összhangban a Deviza Aktív számlacsomagunknál – a piacon megszokott utalási összegtől függő tranzakciós díjak helyett – az elektronikus átutalások és jóváírások után fix díjjal számolhat.

Mely vállalkozásoknak szól a Deviza Aktív számlacsomag?

A Deviza Aktív céges számlacsomagot a jelentős devizaforgalommal rendelkező cégeknek ajánljuk.

Mi jellemzi a Deviza Aktív számlacsomagot?
  • Költséghatékony: kedvező mértékű, fix elektronikus devizautalási és jóváírási kondíciók.
  • Átlátható: előre tervezhetők a számlavezetés költségei. Ha Ön tudja, hogy hány utalást indít egy hónapban, előre kiszámolhatja devizaszámlája költségeit, és így racionalizálhatja a pénzügyeit.
  • Egyszerű: feltétel nélkül igényelhető. Nincs forgalmi elvárás, se előírt átutalási darabszám.
Mit kínál a Deviza Aktív számlacsomag?
  • Egy vállalkozói fizetési devizaszámlát;
  • igénylés esetén Telefonbank szolgáltatást;
  • igénylés esetén egy kibocsátói díjmentes1 Corporate Maestro®, Mastercard® Business Ezüst vagy Visa Business Ezüst nemzetközi bankkártyát.

Külön feltételek mellett, díj ellenében igénybe veheti az Internetbank szolgáltatásunkat is, amelyek segítségével a világ számos pontjáról kényelmesen és egyszerűen intézheti napi pénzügyeit.

A további részletekért, kérjük, forduljon a fiókokban munkatársainkhoz vagy hívjon fel minket!

Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei intézéséhez?

Bankkártyával intézné a vállalkozása pénzügyeit külföldön?

Kibocsátói díjmentesen1 igényelhet Corporate Maestro® kártyát vagy Mastercard® Business Ezüst vagy Visa Business Ezüst nemzetközi bankkártyát; ezt a számlacsomag részeként kínáljuk.

Bankkártyáinkról és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról bővebben itt olvashat.

 

Naprakészen tudni akarja devizaszámlája egyenlegét?

Deviza Aktív számlacsomagjához – díj ellenében – SMS szolgáltatást igényelhet, hogy mindig pontosan követhesse számlaforgalmának alakulását.

Kapcsolódó anyagok

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a fenti kondíciós listákban, és az Általános üzleti feltételekben találja meg.

 

 

1 Visszavonásig tartó akció keretében.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo