Fix Kártya számlacsomag

 

Fix Kártya számlacsomagunkat elsősorban bankkártya használathoz kapcsolódóan ajánljuk a vállalkozások számára. Természetesen igényelheti a többi forint számlacsomagunk kiegészítéseként, de akár önmagában is.

 

Mely vállalkozásoknak szól a Fix Kártya számlacsomag?

A Fix Kártya számlacsomagot azon vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek ezt a számlacsomagot főként kártyás tranzakciók bonyolítására használják.

Mit kínál a Fix Kártya céges számlacsomag?
  • 1 db forint pénzforgalmi bankszámlát;
  • külön igénylés esetén Telefonbank szolgáltatást;
  • külön igénylés esetén 1 db Corporate Maestro® nemzetközi bankkártyát kibocsátói és tagsági díjmentesen, amellyel hozzáférhet egyszerre több – akár eltérő devizanemű – bankszámlához, szabadon választott sorrendben. Így racionalizálhatja külföldi kiadásait, és csökkentheti az árfolyamkockázatot.

A díjkedvezményt és a díjmentességet visszavonásig tartó akciónk keretében nyújtjuk. Külön feltételek mellett, díj ellenében igénybe veheti az Internetbank szolgáltatásunkat is, amelyek segítségével a világ számos pontjáról kényelmesen és egyszerűen intézheti nonprofit szervezete pénzügyeit.

Kérjük, a további részletekért forduljon a fiókokban munkatársainkhoz, vagy hívjon fel minket!

Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyeinek intézéséhez?

Olcsó, egyszerű és rugalmas megoldást keres a napi készpénzállomány vagy a készpénzbevétel bankszámlára történő befizetésére?

A Deposit kártyával a banki nyitvatartási időtől függetlenül fizethet be készpénzt az UniCredit által üzemeltetett, erre alkalmas, belföldi ATM-eken keresztül. Bővebb információt a Deposit kártyáról itt talál.

 

Naprakészen tudni akarja számlájának egyenlegét?

Fix Kártya számlájához külön díj ellenében SMS szolgáltatást igényelhet, hogy mindig pontosan követhesse számlaforgalmának alakulását.

Kapcsolódó anyagok

 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a fenti kondíciós listákban, és az Általános üzleti feltételekben találja meg.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo