Exkluzív Gold forint számlacsomag

Ha egyre több tranzakciót kell cégének bonyolítania, de ugyanakkor racionalizálni szeretné banki költségeit, akkor az Exkluzív Gold számlacsomag Önnek szól. Ennek a vállalkozói forint számlacsomagnak fix a havi díja, de minél többször és minél nagyobb összegben utal a számlájáról, annál inkább csökkennek a tranzakciós díjak, valamint havonta meghatározott számú átutalási jutalékmentes elektronikus forintátutalást is biztosítunk a számlacsomag részeként. Ehhez nem kell mást tennie, csak használja aktívan a céges bankszámláját forint- és deviza-átutalásra, pénztári be- és kifizetésre. Ha ezekből a tranzakciókból megfelelő mértékű forgalom származik, a tranzakciós díjakból kedvezményt biztosítunk.

 

Mely vállalkozásoknak szól az Exkluzív Gold számlacsomag?

A 400-700 M Ft közötti éves árbevétellel rendelkező kisvállalati és célcsoportos kisvállalati ügyfeleknek.

Azoknak a vállalkozói bankszámlán nagyobb darabszámú és összegű tranzakciót bonyolító, a bankszámlát aktívan használó vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek növekvő forgalom mellett kívánják igénybe venni a csökkenő tranzakciós díjakat.

Mit kínál még az Exkluzív Gold forint számlacsomag?
 • 1 db forint pénzforgalmi bankszámlát;
 • az elsőként igényelt bankkártyát 50%-os kibocsátói és tagsági díjkedvezménnyel (Mastercard® Business vagy Visa Business bankkártya, illetve Mastercard® Business Gold vagy Visa Business Gold bankkártya esetén), vagy kibocsátói és tagsági díjmentesen igényelhet elsőként Corporate Maestro® nemzetközi bankkártyát;
 • igénylés esetén Telefonbank szolgáltatást;
 • valamint átutalási jutalék díjmentességet élvez az első 15 forintszámla terhére tett átutalása, amelyet bankon belülre vagy más belföldi bankhoz indít elektronikusan; ezek lehetnek eseti és állandó megbízások is.

A díjkedvezményt, valamint a díj- és jutalékmentességet a visszavonásig tartó akciónk keretében nyújtjuk. Külön feltételek mellett, díj ellenében igénybe veheti az Internetbank szolgáltatásunkat is, amelyek segítségével a világ számos pontjáról kényelmesen és egyszerűen intézheti napi pénzügyeit.

Kérjük, a további részletekért forduljon a fiókokban munkatársainkhoz, vagy hívjon fel minket!

 

Asszisztencia szolgáltatás is jár az Exkluzív Gold számlacsomaghoz!

Exkluzív ügyfeleknek exkluzív szolgáltatások: szakszerű segítség a nap 24 órájában. Vállalati számlacsomagja mellé  asszisztencia szolgáltatásokat is biztosítunk, amelyeket Ön és cége automatikusan és díjmentesen vehet igénybe. Szerződött partnerünk, az Europ Assistance Magyarország révén a nehéz helyzetekben szakértő, megbízható segítséget vehet igénybe a nap 24 órájában.

Milyen szolgáltatások tartoznak az Exkluzív Gold számlacsomaghoz?

 • Gépjármű asszisztencia:
  • Helyszíni segélyszolgálat küldése, szállítás autómentővel: Magyarországon és az Európai Unión belül cége maximum 2 gépjárművéhez1 autómentőt küldenek a lehető legrövidebb időn belül, de maximum 4 órán belül.
  • Ha az autó nem javítható a helyszínen, akkor a legközelebbi szervizbe szállítják. A szerviz hibájából történő minimum 8 óra várakozás esetén a szervizbe való elszállításig tárolás Magyarországon.
  • Cseregépjármű biztosítása 1 napra.
 • IT asszisztencia:
  • Távsegítség nyújtása (software-hibák azonosítása, segítség az elhárításban, software-, hardware-beállításokban való segítségnyújtás) havi egy alkalommal.
  • Ha a távsegítség nem vezetett eredményre, kapcsolatfelvétel a szakszervizzel, időpontfoglalás havonta egyszer.
 • Jogi asszisztencia:
  • Általános jogi vagy közigazgatási információk nyújtása.
  • Telefonos jogi szaktanácsadási lehetőség negyedévente egyszer, legfeljebb 30 percben.
 • Egészségügyi asszisztencia:
  • Telefonos orvosi tanácsadás havi egy alkalommal.
  • Gyógyszerrel kapcsolatos segítségnyújtás és tanácsadás havi egy alkalommal.
  • Tájékoztatás az orvosi, gyógyszertári ügyeletekről.
  • Információk egészségügyi intézmények elérhetőségéről Magyarországon és az Európai Unión belül.

Hogyan veheti igénybe ezeket a szolgáltatásokat?

Hívja egyszerűen az Europ Assistance Magyarország ügyfélszolgálatát a 06 1 236 75 32 számon, és adja meg vállalkozása banki ügyfélszámát.

A fenti szolgáltatásokat Exkluzív számlacsomag-tulajdonosként veheti igénybe, a bank további feltételeket nem támaszt. Az egyes asszisztencia-szolgáltatásokra vonatkozó pontos feltételekről az Ügyfél-tájékoztató és a biztosítási feltételek adnak további eligazítást.

Kérjük, a további részletekért forduljon a fiókokban munkatársainkhoz, vagy hívjon fel minket!

Mi mindenre lehet még szüksége vállalkozása ügyeinek intézéséhez?

Bankkártyával intézné vállalkozása pénzügyeit?

Kibocsátói és tagsági díjmentesen2 igényelhet Corporate Maestro® kártyát vagy kedvezményesen2 Mastercard® Business vagy VISA Business vagy Mastercard® Business Gold vagy VISA Business Gold kártyát az Exkluzív Gold számlacsomagunknál.

Bankkártyáinkról és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról bővebben itt olvashat.

 

Bankkártya elfogadói szolgáltatást kínálna az ügyfeleinek?

Tegye lehetővé vásárlói számára a bankkártyás fizetést POS-terminálon keresztül!

Tájékozódjon POS-szolgáltatásunkról!

 

Internetáruháza van, vagy üzletét szeretné virtuális felületen is megjeleníteni? Ha modern és gyors fizetési lehetőséget akar nyújtani az ügyfeleinek, akkor a virtuális POS, azaz az interneten keresztül történő bankkártya elfogadói szolgáltatásunk Önnek szól!

Olcsó, egyszerű és rugalmas megoldást keres a napi készpénzállomány vagy a készpénzbevétel bankszámlára történő befizetésére?

A Deposit kártyával a banki nyitvatartási időtől függetlenül fizethet be készpénzt az UniCredit által üzemeltetett, erre alkalmas, belföldi ATM-eken keresztül. Bővebb információt a Deposit kártyáról itt talál.

Kapcsolódó anyagok

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a fenti kondíciós listákban, és az Általános üzleti feltételekben találja meg.

 

 

1 Gépjárművenként évente csak egy biztosítási eseményt teljesít költségvállalással az Europ Assistance Magyarország.

2 Visszavonásig tartó akció keretében.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo