Audit számlacsomag

 

Kedvező kondíciójú, átfogó, szakmai igényekre szabott forint számlacsomagunk idő- és költségtakarékos banki ügyintézést tesz lehetővé. A számlacsomag kialakításánál figyelembe vettük a könyveléssel, könyvvizsgálattal és adótanácsadással foglalkozó vállalkozók pénzügyi igényeit annak érdekében, hogy a leginkább megfelelő szolgáltatást kínálhassuk számukra. Audit számlacsomagunknál például az első 3 db elektronikusan indított forint átutalás jutalékmentes. Pénzügyi megoldásainkkal arra törekszünk, hogy a kis- és középvállalkozások mindennapi életében együttműködő partnerek lehessünk.

 

Mely vállalkozásoknak szól az Audit számlacsomag?

Adószakértői, könyvvizsgálói és könyvelői tevékenységet végző egyéni vállalkozók és társaságok részére.

Mit kínál az Audit forint számlacsomag?

  • 1 db forint pénzforgalmi bankszámlát;
  • külön igénylés esetén 1 db Corporate Maestro® nemzetközi bankkártyát kibocsátói díjmentesen;
  • nem kell átutalási jutalékot fizetnie havonta az első 3 db forintszámláról történő átutalásánál, ha ezeket elektronikusan indítja (bankon belülre vagy más belföldi bankhoz eseti vagy állandó megbízásként);
  • igénylés esetén Telefonbank szolgáltatást.

A díjkedvezményt, a díj- és jutalékmentességet a visszavonásig tartó akciónk keretében nyújtjuk. Külön feltételek mellett, díj ellenében igénybe veheti a SpectraNet Light Internet Banking szolgáltatásunkat is, amelyek segítségével a világ számos pontjáról kényelmesen és egyszerűen intézheti nonprofit szervezete pénzügyeit.

Kérjük, a további részletekért forduljon a fiókokban munkatársainkhoz, vagy hívjon fel minket!

Mi mindenre lehet még szüksége vállalkozása pénzügyeinek intézéséhez?

Bankkártyával intézné vállalkozása ügyeit?

Kibocsátói díjmentesen1 igényelhet Corporate Maestro® kártyát, ezt a számlacsomag részeként kínáljuk.

Bankkártyáinkról és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokról bővebben itt olvashat.

 

Naprakészen tudni akarja számlájának egyenlegét?

Audit számlájához külön díj ellenében SMS szolgáltatást igényelhet, hogy mindig pontosan követhesse számlaforgalmának alakulását.

 

Egyszerű, költséghatékony és gyors megoldást keres a számlázásra?

Ismerje meg a Számlázz.hu által a bank ügyfelei számára kínált szolgáltatást, ami az UniCredit kisvállalati ügyfeleinek jelentős kedvezménnyel (jelenleg 60%) és ingyenes elektronikus számla-kiállítási lehetőséggel (évente 120 db) vehető igénybe.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a fenti kondíciós listákban, és az Általános üzleti feltételekben találja meg.

 

1 Visszavonásig tartó akció keretében.

Mobile Phones
UniCredit Mobil

vagy
Spinning wheel animation

Loading