Vegye elő kártyáját és nyerjen!

 

UniCredit Mastercard üzleti kártyájának használatával nevezze be vállalkozását MOST nyereményjátékunkba!

Üzleti vásárlásai esetén nyúljon bankkártyájáért, legyen szó akár céges ajándékok, üzemanyag, üzleti ebéd fizetéséről, egyéb szükséges kisebb-nagyobb beszerzések rendezéséről és nyerje meg a 100 db 60 000 forint értékű eMAG utalvány egyikét!

Hogyan lehet Öné a 60 000 forintos eMAG utalvány?

  • Használja üzleti kártyáját 2022.03.14-ig minél többször, de legalább 15 tranzakcióhoz, összesen minimum 180 000 forint értékben.
  • Költsön annyit, hogy a játékra jogosult 500 legnagyobb összegben vásárló ügyfelünk között legyen;
  • Legyen az előbbi 500 játékosból azon első 100 között, akik a bank által 2022.03.31-én SpectraNet Internet Banking szolgáltatáson keresztül küldött „Nyerje meg a vásárlási utalványt” tárgyú levelet leghamarabb elovassa.

Ismerje meg a promóció további részleteit!

Részletek

 

Ha még nem aktiválta kártyáját akkor ezt megteheti a 06 (1/20/30/70) 325 3200 telefonos banki szolgáltatás [UniCredit Telefonbank] hívásával, amelyhez készítse elő Telefonbanki azonosítóját és Telefonbankos PIN kódját.

Miért érdemes üzleti tranzakcióihoz kártyát használni?

  • A kártyás fizetés a költséghatékony megoldások egyike.
  • Gyorsan és biztonságosan fizethet.
  • A kártyákhoz kapcsolódik a Google Pay és az Apple Pay szolgáltatás megfelelő regisztrációt követően.
  • Jelentősen bővült az utóbbi időben a bankkártya-elfogadás lehetősége.
  • Tranzakcióit nyomon követheti a SpectraNet felületén egyéb tranzakcióihoz hasonlóan, továbbá SMS szolgáltatás útján is informálódhat azokról.
  • A bankkártyákhoz több forint- és/vagy devizaszámla is kapcsolódhat.
  • Bankkártyánként egyedileg állíthatóak be kapcsolódó limitek.

 

A kisvállalati betéti bankkártya-használatösztönző Részvételi Szabályzata

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. Az akció részleteit a https://www.unicreditbank.hu/kartyaakcio oldalon éri el a „Részvételi Szabályzat az UniCredit Bank Hungary Zrt. („Szervező / Bank”) - „Kisvállalati betéti bankkártya használat ösztönző” akciójához” megnevezésű hirdetményben. A betéti kártya, szolgáltatásra vonatkozó kondíciók és feltételek, valamint a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés részletes leírását az UniCredit Bank „Kondíciós Lista Kisvállalati Ügyfelek részére – Betéti bankkártya kondíciók” megnevezésű dokumentum, az Általános Üzleti Feltételek, illetve a Bankkártya Üzletszabályzat tartalmazzák, amelyek elérhetők az UniCredit bankfiókokban vagy a www.unicreditbank.hu honlapon. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo