Exkluzív Silver forint számlacsomag

 

Ha egyre több tranzakciót kell cégének a vállalkozói bankszámlán bonyolítania, de ugyanakkor racionalizálni szeretné banki költségeit, akkor az Exkluzív Silver számlacsomag Önnek szól. Ennek a vállalkozói forint számlacsomagnak fix a havi díja, de minél többször és minél nagyobb összegben utal a számlájáról, annál inkább csökkennek a tranzakciós díjak, valamint havonta meghatározott számú átutalási jutalékmentes elektronikus forintátutalást is biztosítunk a számlacsomag részeként. Ehhez nem kell mást tennie, csak használja aktívan a céges bankszámláját forint- és deviza-átutalásra, pénztári be- és kifizetésre. Ha ezekből a tranzakciókból megfelelő mértékű forgalom származik, a tranzakciós díjakból kedvezményt biztosítunk.


Havi első 5 db, elektronikus forint eseti utalás, átutalási díjmentes  Növekvő terhelési számlaforgalom mellett csökkenő tranzakciós díjak Díjmentes Europ Assistance biztosítás 
Mely vállalkozásoknak szól az Exkluzív Silver számlacsomag?
Mit kínál még az Exkluzív Silver forint számlacsomag?
Mi mindenre lehet még szüksége vállalkozása ügyeinek intézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a fenti kondíciós listákban, és az Általános üzleti feltételekben találja meg.

 

1 Gépjárművenként évente csak egy biztosítási eseményt teljesít költségvállalással az Europ Assistance Magyarország.

2 Visszavonásig tartó akció keretében.

 

 

 

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo