Széchenyi Beruházási Hitel

 


Kedvező, állami támogatás mellett nyújtott hitelkamattal juthat éven túli, forint beruházási hitelhez. Így előrehozhatja és megvalósíthatja a vállalkozás fejlesztésével kapcsolatos elképzeléseit vagy erősítheti a vállalkozása piaci pozícióját.

Kiknek szól a Széchenyi Beruházási Hitel?
Mi minden valósítható meg az állami támogatás mellett nyújtott finanszírozásból?
Miért előnyös a Széchenyi Beruházási Hitel vállalkozásának?
Mik a Széchenyi Beruházási Hitel főbb jellemzői?


Kérjük, a személyes hiteltanácsadás érdekében keresse munkatársainkat az UniCredit bankfiókokban. Tanácsadóink tájékoztatják Önt az aktuális kondíciókról és az igénylés feltételeiről.


További információra van szüksége vagy igényelné a hitelt? Akkor kattintson az alábbi gombra és mi megkeressük Önt!

Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei ügyintézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

Ügyfélajánlási akció


Ha kisvállalati vagy Premium Banking ügyfélként elégedett bankunkkal, vegyen részt akciónkban! A sikeres ajánlást követően pedig éljen számlavezetési kedvezményünkkel. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kattintson.


A tájékoztatás nem teljes körű
, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A további részletes feltételeket a fenti kondíciós listákban, a KAVOSZ Üzletszabályzatban, és az Általános Üzleti Feltételekben találja.

1 Amennyiben egy ügyfél egy időben rendelkezik élő vagy elbírálás alatt lévő bármilyen Széchenyi Kártya Programon belüli termékkel, úgy ezek együttes szerződött, illetve igényelt összege a folyamatban lévő igényléssel együtt nem haladhatja meg a 100 millió forintot.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo