Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020. március 19-én hatályba lépett 47/2020. (III. 18.) Kormányrendelet jelentős változásokat tartalmaz a fennálló hitelek visszafizetésére és egyes új hitelek árazására vonatkozóan is.

Bankunk dolgozik természetesen azon, hogy mind az érintett hitelek, mind a hiteltörlesztések esetében az új kormányrendeletnek és a kapcsolódó jogszabályoknak megfelelően járhasson el Az új szabályoknak megfelelő feltételek kidolgozásáig és hatályba léptetéséig a türelmét kérjük és köszönjük.

A törlesztési moratóriummal kapcsolatosan kidolgozott részletekről, a legfontosabb tudnivalókról és az esetleges teendőkről honlapunknak ezen a folyamatosan frissülő felületén fogjuk tájékoztatni ügyfeleinket.

Üdvözlettel:

UniCredit Bank Hungary Zrt.

 

 

Széchenyi Beruházási Hitel

Tájékoztatjuk, hogy a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében a koronavírus világjárvány mikro-, kis- és középvállalkozásokra gyakorolt gazdasági hatásainak mérséklése érdekében létrehozandó Széchenyi Kártya Program hitelkonstrukciókról szóló 1194/2020. (IV. 30.) Korm. határozat alapján 2020. május 15. napjától az új Széchenyi Kártya Programba tartozó Széchenyi Beruházási Hitel Plusz forgalmazásának idejére a Széchenyi Beruházási Hitel forgalmazása, új igényléseinek befogadása felfüggesztésre kerül.

Amennyiben fent említett információkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, hogy forduljon bizalommal banki tanácsadójához.

Az új Széchenyi Kártya Program termékek elérhetőségével és feltételeivel kapcsolatban, az alábbi oldalon tájékozódhat.

 

 

Mi mindenre lehet még szüksége pénzügyei ügyintézéséhez?
Kapcsolódó anyagok

 

A jelen tájékoztató nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes kondíciókat a bank mindenkor hatályos Széchenyi program kondíciós lista kisvállalati ügyfelek részére tartalmazza. Az egyéb feltételeket az egyedi szerződések, valamint a bank Általános Üzleti Feltételei és Vállalati és Önkormányzati Üzletszabályzata tartalmazzák. A bank fenntartja a kondíciók egyoldalú változtatásának jogát, valamint a hitel igénylése esetén a hitel nyújtásáról saját hitelbírálata alapján dönt. Az UniCredit Bank az aktív portfólió menedzsmentre és a monitoringra helyezi a hangsúlyt, támogatva a meglévő ügyfelei hitelfelvételét. A hitelnyújtással kapcsolatos döntés a Bank belső kockázatértékelési folyamatának eredménye, amelyben az új ügyfelekre szigorúbb kritériumok vonatkozhatnak.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo