Üzleti utasbiztosítás

 

Az Üzleti utasbiztosítás egy keretnapos utasbiztosítás, amelyet egyéni vállalkozók és jogi személyek, így például gazdasági társaságok köthetnek legalább 100 keretnap megvásárlása esetén. A keretnapos utasbiztosítást mindazoknak ajánljuk, akik szellemi vagy fizikai munkavégzés céljából gyakran utaznak Magyarországról külföldre, és kényelmes megoldást keresnek utazásaik biztosítására, illetve nem szeretnének minden utazás előtt külön-külön egyéni utasbiztosítást kötni.

 

Miért válassza az Üzleti utasbiztosítást?

 

  • Egyszerű és gyors szerződéskötés.
  • Kedvező biztosítási díj, széles körű védelem.
  • Szerződéskötéskor nem szükséges megadni a biztosítottak adatait, elég az utazás előtt megküldeni, hogy kik utaznak.
  • Kényelmes megoldás, az utazáshoz kapcsolódó adatokat (biztosított neve és születési dátuma, úti célja, utazás első és utolsó napja) az utazás előtt e-mailben kell a biztosító részére megküldeni a kockázatviselés elindulásához.
  • Üzleti utasbiztosítással biztosítottként 70 év alatti személyek utazhatnak.
  • Két biztosítási csomag (Optimum és Prémium) közül lehet választani, melyek a szolgáltatásokban és a biztosítási díjakban térnek el egymástól.
  • A világ bármely országára érvényes (kivéve a Külgazdasági és Külügyminisztérium által utazásra nem javasolt térségek).

Az Üzleti utasbiztosításról bővebb információt az UniCredit Üzleti utasbiztosítás Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató tartalmaz.

 

 

 

Mire figyeljen különösen?

 

Az Üzleti utasbiztosítás nem érvényes az utazásra nem javasolt térségekben. Kérjük, mielőtt megküldi e-mailben az utazás adatait ellenőrizze, hogy az utasbiztosítás érvényes-e az úti cél területén!

Az Üzleti utasbiztosítás kiterjed a koronavírus-fertőzés kapcsán külföldön szükséges sürgősségi ellátásra a választott biztosítási csomag szerinti limitig. 

 

Ha segítségre van szüksége külföldön, hívja a 24 órás Allianz Utazási Asszisztenciát a + 36 (1) 237–2333 számon!

 

További kérdései vannak?

Kollégáink készséggel felveszik Önnel a kapcsolatot!

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo