International Center

 

A megfelelő banki partner jelentősen megkönnyítheti a dolgát, ha vállalkozása tevékenységét szeretné kiterjeszteni a hazai piacon túlra is.


A világ számos pontján jelen lévő UniCredit a nemzetközi hálózatának International Centers területe örömmel nyújt segítséget a magyar piac iránt érdeklődő nemzetközi és multinacionális vállalatoknak, csakúgy, mint az exporttevékenységet tervező hazai vállalkozásoknak. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. csapata több nyelven beszélő, és a helyi piacokat jól ismerő szakértőkből áll.


Személyes ügyfélmenedzsere segíti minden Önt érdeklő témakörrel kapcsolatban, és teljes körű támogatást nyújt Önnek a megfelelő, személyre szabott banki termékek kiválasztásában, legyen szó határon átnyúló számlanyitásról, vagy bonyolultabb, strukturált pénzügyi megoldásról.


Több országban érdekelt ügyfélként kiemelt figyelmet élvez bankunknál és speciális bánásmód illeti meg az UniCredit Csoport egészében. A határon átnyúló tevékenységek hatékony kezelésének köszönhetően pedig költséget takarít meg. Az UniCredit és a partner bankok közötti szoros együttműködésnek köszönhetően a tőlünk telhető legnagyobb rugalmasságot biztosítjuk Önnek. Fedezze fel a közös lehetőségeket, és fejlessze tovább vállalkozását egy nagy és fizetőképes piacon, egy olyan erős üzleti társra támaszkodva, aki többet nyújt Önnek az egyszerű földrajzi jelenlétnél.

 

Kapcsolat:

Tel.: +36 1/20/30/70 325 3200

UIC-Hungary@unicreditgroup.hu 

 

Kattintson a Jelentkezés gombra, ha szeretne időpontot egyeztetni személyes ügyfélreferensével.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo