Ethoca

Bővített tranzakciós adatok a jobb átláthatóság érdekében

Az Ethoca oldalán keresztül feltöltheti cége logóját és nevét, így amellett, hogy növeli a márkája ismertségét, a vásárlók is könnyebben beazonosíthatják a tranzakcióikat

 

Mi is az Ethoca?

A Mastercard nemrég végzett vásárlói felmérése szerint nagyon sok kártyabirtokos számára okoz gondot, hogy a tranzakciós előzményekben nehezen beazonosítható tételekkel találkoznak, amelynél nem jut eszükbe azonnal, hogy hol és mit vásároltak. Például gyakori, hogy franchise üzletek, vagy webshopok esetén nem a bolt, hanem az azt működtető vállalkozás neve jelenik meg.

 

Tudta?

78% nem mindig tudja beazonosítani a vásárlásait
Ez negatív érzelmeket vált ki a vásárlókból: 48% aggódik
78% hivatalos panaszt nyújt be

 

A Mastercard Ethoca ingyenes szolgáltatása ebben próbál segíteni. Célja kibővíteni és tisztázni a kártyás vásárlások tranzakciós adatait. Az Ethoca oldalán lehetősége nyílik cége hivatalos nevének és logójának feltöltésére, mely információk a feltöltés után elérhetővé válhatnak a vásárlók számára a legtöbb elektronikus számlatörténet felületen és a digitális nyugtákon is, egy plusz megjelenési lehetőséget is biztosítva ezzel a kereskedőknek, így a márkaismertség, márkajelenlét is növelhető a vásárlók körében. A Mastercard a későbbiekben tervezi ezeket a tranzakciós adatokat a vásárlás helyszínével, kategóriájával és bizonyos esetekben digitális nyugtával is kibővíteni a még jobb beazonosíthatóság érdekében.

 

Milyen előnyei vannak?

 • Bővebb információt szolgáltat cégéről, így az elfelejtett vásárlások könnyebben felidézhetők,
 • a vásárlók számára egyszerűsödik, átláthatóbba válik a kiadásaik nyomon követése,
 • panaszok/visszafizetési követelések nagy száma elkerülhető ezzel,
 • biztonságot ad az ügyfélnek,
 • ügyfélelégedettség javítása,
 • a negatív élmény csökkentése,
 • vállalatának márkája így ismertebb lehet.

 

Látogasson el az Ethoca oldalára, regisztráljon, majd töltse fel logóját!
Tartsa Ön is fejlődésben vállalkozását!

Jó tudni:

 • A szolgáltatás igénybevétele ingyenes!
 • Amennyiben nem rendelkezik logóval, kizárólag név feltöltésére nincs lehetősége.
 • A weboldal nyelve angol. Amennyiben segítségre lenne szüksége a weboldalon a tájékozódásban, kérjük olvassa el a mellékelt leírásunkat.
 • Bővebb információkat a Mastercard Ethoca tájékoztató weboldalán is megtalál.

 

Kapcsolódó dokumentumok

 

A tájékoztatás nem teljes körű. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül, kérjük forduljon az ethoca@unicreditgroup.hu e-mail címen kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésükre vagy a Mastercardhoz a customerservice@ethoca.com e-mail címen.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo