ClickFX – Online deviza kereskedési rendszer

 

A jelenlegi piaci környezetben különösen fontos lehet a napi árfolyamingadozások folyamatos nyomon követése, a közvetlen hozzáférés a valós idejű (real-time) devizapiaci árakhoz, hiszen a devizapiac rendkívüli volatilitása következtében az árak másodpercenként akár több forintot is változhatnak.

 

A clickFX az UniCredit Bank böngésző alapú alkalmazása, amelyet devizák elektronikus úton történő adás-vételéhez, kereskedéséhez fejlesztettünk ki (FX = Foreign Exchange).
Segítségével Ügyfeleink gyorsan és hatékonyan köthetnek konverziós üzletet. Az alkalmazás könnyen kezelhető és emellett tetszőlegesen testreszabható felhasználói felületet kínál.
Valamennyi megkötött üzlet automatikusan tárolódik és bármikor visszakereshető, ezzel is garantálva az üzlet biztonságát.

 

A clickFX rendszerben a bank által jegyzett jelentősebb devizákban azonnali (spot) és határidős ügyletek köthetők, 10.000 EUR összeg felett.

Az üzletkötés banki munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 órától 17.00 óráig, pénteken 8:00 órától 16:00 óráig lehetséges.

 

Az online kereskedési rendszer kódolt csatornán az alábbi internet címen érhető el: https://unicreditbank.fx.com/

 

Az Ügyfeleink számára elérhető tesztrendszer - amelynek használata az Ügyfeleink és a Bank között létrejött szerződés alapján az éles rendszer használata előtt kötelező - lehetőséget ad arra, hogy Ügyfeleink megismerjék az alkalmazás pontos működését, beállítási lehetőségeit.
A tesztidőszak után igényelhető a hozzáférés az éles rendszerhez, amely már tényleges üzletkötést tesz lehetővé.

 

Minden tesztfelhasználó ugyanazt az árjegyzést látja, személyre szabott egyedi beállítások csak az éles rendszerben lehetségesek.

 

A clickFX használatának lépései:

  • A tesztrendszer igénybevételéhez kérjük töltse ki a linkre kattintva található regisztrációs felületet.
  • A tesztrendszert a regisztráció során kapott azonosítóval és jelszóval 4 hétig használhatja. A tesztrendszer az alábbi linkre kattintva érhető el.
  • Amennyiben a továbbiakban az éles rendszert szeretné használni, kérjük, a  hozzáférés igényléséhez forduljon a banki kapcsolattartójához az ehhez szükséges szerződés megkötése miatt.
  • Az éles rendszerhez szükséges, új felhasználói azonosítót és jelszót a Bank megküldi a szerződéskötést követően.

A clickFX rendszer használatával kapcsolatos részletekről a clickFX felhasználói kézikönyvből tájékozódhat. Amennyiben a böngészőjéből nem sikerül futtatnia a clickFX rendszert, kérjük olvassa el az alábbi útmutatót: LINK

 

A clickFX rendszer eléréséhez szükséges technikai feltételek:

  • Windows operációs rendszer: Win7 SP1+
  • Böngészőprogram: Microsoft Internet Explorer 11, Firefox (52-es verzióig)
  • Java futtató környezet: 1,8

Amennyiben a szolgáltatással kapcsolatban technikai jellegű kérdése lenne, kérjük, keresse munkatársainkat az E-Banking HelpDesken, a 301-1580 vagy 301-1588-as telefonszámokon.

 

ClickFX Szerződésminta

 

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo