Kik vagyunk, és mi a feladatunk

 

Privátbanki műveleteink során Európa egyik legnagyobb hálózata áll a rendelkezésünkre. Ügyfeleink igényeit tudásunkra és széles körű tapasztalatainkra építve szolgáljuk ki.

Az UniCredit Private Banking célja az, hogy gondoskodjon ügyfelei eszközeinek stabilitásáról és biztonságáról, valamint hosszú távú gyarapodásáról.

E cél elérése érdekében készségeinkre és képességeinkre támaszkodunk.

Fő alapelvünk az áttekinthetőség – tisztában vagyunk azzal, hogy csak világos és érthető befektetési lehetőségekkel és döntésekkel nyerhetjük el ügyfeleink bizalmát.

Ügyfeleinkkel együttműködve dolgozunk ki egy, az elvárásainknak és lehetőségeiknek leginkább megfelelő hosszú távú stratégiát. Az ügyfelek igényei alapján határozzuk meg a lehetőségek és a kockázatok arányát, és igyekszünk kiegyensúlyozott módon diverzifikálni eszközportfoliójukat. Ez a megközelítés átlátható, az ügyfelek hosszú távú terveihez illeszkedő megoldásokat eredményez.

Ügyfeleinket akkor tudjuk a leghatékonyabban segíteni tanácsainkkal, ha őszinte és nyílt párbeszédet folytatunk velük. Ennek jegyében rendszeresen elemezzük aktuális helyzetüket, ezáltal biztosítva a folyamatos átláthatóságot. A befektetésekkel kapcsolatban ügyfeleink szempontjai és a folyamatosan változó piaci feltételek alapján teszünk javaslatokat. Mert a rugalmasság is része a világos és áttekinthető gondolkodásnak és cselekvésnek.

Központunkban tapasztalt privátbankárok és specialisták várják ügyfeleinket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy arra koncentráljunk, ami ügyfeleink számára a legfontosabb: vagyonuk gyarapítására és a bizalmuk megőrzésére.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo