Skip to main content

Kik vagyunk, és mi a feladatunk

 

Privátbanki műveleteink során Európa egyik legnagyobb hálózata áll a rendelkezésünkre. Ügyfeleink igényeit tudásunkra és széles körű tapasztalatainkra építve szolgáltjuk ki.

Az UniCredit Private Banking célja az, hogy gondoskodjon ügyfelei eszközeinek stabilitásáról és biztonságáról, valamint hosszú távú gyarapodásáról.

E cél elérése érdekében készségeinkre és képességeinkre támaszkodunk.

Fő alapelvünk az áttekinthetőség – tisztában vagyunk azzal, hogy csak világos és érthető befektetési lehetőségekkel és döntésekkel nyerhetjük el ügyfeleink bizalmát.

Ügyfeleinkkel együttműködve dolgozunk ki egy, az elvárásainknak és lehetőségeiknek leginkább megfelelő hosszú távú stratégiát. Az ügyfelek igényei alapján határozzuk meg a lehetőségek és a kockázatok arányát, és igyekszünk kiegyensúlyozott módon diverzifikálni eszközportfoliójukat. Ez a megközelítés átlátható, az ügyfelek hosszú távú terveihez illeszkedő megoldásokat eredményez.

Ügyfeleinket akkor tudjuk a leghatékonyabban segíteni tanácsainkkal, ha őszinte és nyílt párbeszédet folytatunk velük. Ennek jegyében rendszeresen elemezzük aktuális helyzetüket, ezáltal biztosítva a folyamatos átláthatóságot. A befektetésekkel kapcsolatban ügyfeleink szempontjai és a folyamatosan változó piaci feltételek alapján teszünk javaslatokat. Mert a rugalmasság is része a világos és áttekinthető gondolkodásnak és cselekvésnek.

Központunkban tapasztalt privátbankárok és specialisták várják ügyfeleinket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy arra koncentráljunk, ami ügyfeleink számára a legfontosabb: vagyonuk gyarapítására és a bizalmuk megőrzésére.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest,
Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200
Fax:
06/1 353 4959
privatebanking@unicreditgroup.hu

Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                     IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista
Spinning wheel animation

Loading