Elismerések

 

Az UniCredit Private Banking nemcsak helyi, de globális szinten is számos elismerésben részesült. Az ügyfél-elégedettségi felmérések kiváló eredményei tanúsítják az erős versenyhelyzetben nyújtott kimagasló teljesítményünket.

 

Private Banking díjak az UniCredit Private Banking hálózatában

 

2021:

Az UniCredit Bankot sorozatban negyedszer ismerték el a „A technológiát legjobban hasznosító közép- és kelet-európai privátbankként” a Professional Wealth Management (PWM) magazin rangos Global Wealth Tech Awards 2021 megmérettetésén. Az elismeréshez a Private Invest alkalmazás bevezetése is jelentősen hozzájárult.

 

2019:

Euromoney Private Banking and Wealth Management felmérés "Kutatás és eszközallokációs tanácsadás" kategóriájának első helyét 2019-ben az UniCredit nyerte el.

 

2017:

A Global Finance, a világ vezető vállalati pénzügyi magazinja az UniCredit-et a már másodjára díjazta,  s számos erős versenytársa előtt nyerte el a „Best Private Bank Közép- és Kelet-Európában 2017-ben” címet a “World’s Best Private Banks” felmérésén. Ugyanakkor csoportunk elnyerte a “Best Private Bank in Hungary” címet is.

A 2017-es Euromoney Private Banking és Wealth Management Survey az UniCreditet Horvátországban (Zagrebacka Banka) díjazta a „Best Private Banking Services Overall” díjjal valamint az UniCredit Schoellerbankot a „Best Asset Management in Austria” kategóriában.

A Euromoney magazin 2015-ös privátbanki felmérésének (Euromoney Private Banking Survey 2015) eredményei:

  • Magyarország - "A legjobb privátbanki szolgáltatások"
  • Magyarország - "Vagyonérték-specifikus szolgáltatások alkategória: ultra magas nettó vagyonnal rendelkező ügyfelek (30 millió amerikai dollárnál nagyobb vagyon)”
  • Magyarország - "Jótékonyság és társadalmi befektetések”
  • Horvátország - "A legjobb privátbanki szolgáltatások"

 

Global Private Banking Awards 2014 (The Banker & Professional Wealth Management magazine):

  • Legjobb privátbank Olaszországban
  • Erősen ajánlott Magyarországon („Highly commended”)

 

A Euromoney magazin 2014-es privátbanki felmérésének (Euromoney Private Banking Survey 2014) eredményei:

  • Csehország - "Befektetési termékek kínálata”
  • Magyarország - "Vállalati tanácsadás a privátbanki ügyfeleknek"
  • Románia - "A legjobb privátbanki szolgáltatások

                          

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo