Kereskedelmi ügyletek

 

Az UniCredit Bank feladatának tekinti, hogy ügyfelei kereskedelmi tevékenységéhez kapcsolódó igényeit testre szabott megoldásokkal szolgálja ki. A kereskedelemfinanszírozás és okmányos ügyletek bonyolítása terén jelentős tapasztalattal rendelkező munkatársaink az optimális banki megoldások megválasztása mellett nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy kereskedelemfinanszírozáshoz kapcsolódó tanácsokkal segítsék ügyfeleiket.

Keresse bizalommal Bankunk Trade Finance területét a tradeservices@unicreditgroup.hu e-mail címen vagy +36 1 301 5131 vagy a +36 1 301 1404 telefonszámokon.

Struktúrált kereskedelem finanszírozás

Jellemzően rövid lejáratú, rulírozó hitelkonstrukció, mely ügyfeleink működési sajátosságaihoz illeszkedve kereskedelmi ügyletekhez kapcsolódóan nyújt egyedi, forgóeszköz finanszírozást.

Bankgarancia

A bankgarancia egy szerződést biztosító mellékkötelezettség. Annak kibocsátásával a Bank visszavonhatatlan kötelezettséget vállal arra, hogy ügyfele egy harmadik személy felé tett kötelezettségvállalása alapján, helyette, meghatározott feltételek teljesülése és a megadott határidőn belül a kedvezményezettnek a megállapított összeghatárig fizetést teljesít. Az UniCredit Bank ügyfelei megbízásából garanciák kibocsátását és ügyfelei javára érkezett garanciák nyílvántartását és hitelesítését biztosítja. További részletek itt.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo