Skip to main content

Kereskedelmi ügyletek

 

Az UniCredit Bank feladatának tekinti, hogy ügyfelei kereskedelmi tevékenységéhez kapcsolódó igényeit testre szabott megoldásokkal szolgálja ki. A kereskedelemfinanszírozás és okmányos ügyletek bonyolítása terén jelentős tapasztalattal rendelkező munkatársaink az optimális banki megoldások megválasztása mellett nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy kereskedelemfinanszírozáshoz kapcsolódó tanácsokkal segítsék ügyfeleiket.

Keresse bizalommal Bankunk Trade Finance területét a tradeservices@unicreditgroup.hu e-mail címen vagy +36 1 301 5131 vagy a +36 1 301 1404 telefonszámokon.

Struktúrált kereskedelem finanszírozás

Jellemzően rövid lejáratú, rulírozó hitelkonstrukció, mely ügyfeleink működési sajátosságaihoz illeszkedve kereskedelmi ügyletekhez kapcsolódóan nyújt egyedi, forgóeszköz finanszírozást.

Bankgarancia

A bankgarancia egy szerződést biztosító mellékkötelezettség. Annak kibocsátásával a Bank visszavonhatatlan kötelezettséget vállal arra, hogy ügyfele egy harmadik személy felé tett kötelezettségvállalása alapján, helyette, meghatározott feltételek teljesülése és a megadott határidőn belül a kedvezményezettnek a megállapított összeghatárig fizetést teljesít. Az UniCredit Bank ügyfelei megbízásából garanciák kibocsátását és ügyfelei javára érkezett garanciák nyílvántartását és hitelesítését biztosítja. További részletek itt.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest,
Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200


Fax:
+36 1 353 4959

BudapestFIGSales@unicreditgroup.hu


Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                  IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista
Spinning wheel animation

Loading