Skip to main content

Speciális hitelkonstrukciók

Többcélú hitelkeret – MPCL

Az UniCredit Bank. ügyfelei részére egy rendkívül rugalmas és az ügyféligényeket többféle ügylettípussal kielégítő terméket kínál, ez az ún. Többcélú Hitelkeret, amely egy maximált keretösszegen belül szabad átjárhatóságot biztosít többféle hiteltípus és kötelezettségvállalás között így többek között folyószámlahitelre, rövid lejáratú forgóeszközkölcsönre, export- import ügyletek finanszírozása, garanciára nyújt lehetőséget. A konkrét ügylettípusok igénybevételekor külön szerződés megkötésére már nincsen szükség, a bank az előre meghatározott feltételeknek megfelelően hajtja végre ügyfele megbízásait. További részletek itt.

MPCL Light - Többcélú hitelkeret egyszerűsített jóváhagyási eljárással

Az UniCredit Bank ügyfelei részére egy rendkívül rugalmas és az ügyféligényeket többféle ügylettípussal kielégítő terméket kínál, ez az ún. Többcélú Hitelkeret, amely egy maximált keretösszegen belül szabad átjárhatóságot biztosít többféle hiteltípus és kötelezettségvállalás között. További részletek itt.

Betéttel fedezett hitelek

Magánszemély vagy vállalat által a teljes hitelösszegre elhelyezett készpénz óvadék fedezete mellett gyorsított bírálattal kaphat forint vagy euró kölcsönt, amely átmeneti likviditási problémák megoldását szolgálja. További részletek itt.

UniCredit Üzleti Hitelkártya

Az UniCredit Bank Üzleti Hitelkártyái szabadon tervezhető és rugalmas fizetési lehetőséget biztosítanak az Ön cége részére belföldön és külföldön egyaránt, a nap 24 órájában. További részletek itt.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest,
Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200


Fax:
+36 1 353 4959

BudapestFIGSales@unicreditgroup.hu


Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                  IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista
Spinning wheel animation

Loading