Speciális hitelkonstrukciók

Többcélú hitelkeret – MPCL

Az UniCredit Bank. ügyfelei részére egy rendkívül rugalmas és az ügyféligényeket többféle ügylettípussal kielégítő terméket kínál, ez az ún. Többcélú Hitelkeret, amely egy maximált keretösszegen belül szabad átjárhatóságot biztosít többféle hiteltípus és kötelezettségvállalás között így többek között folyószámlahitelre, rövid lejáratú forgóeszközkölcsönre, export- import ügyletek finanszírozása, garanciára nyújt lehetőséget. A konkrét ügylettípusok igénybevételekor külön szerződés megkötésére már nincsen szükség, a bank az előre meghatározott feltételeknek megfelelően hajtja végre ügyfele megbízásait. További részletek itt.

MPCL Light - Többcélú hitelkeret egyszerűsített jóváhagyási eljárással

Az UniCredit Bank ügyfelei részére egy rendkívül rugalmas és az ügyféligényeket többféle ügylettípussal kielégítő terméket kínál, ez az ún. Többcélú Hitelkeret, amely egy maximált keretösszegen belül szabad átjárhatóságot biztosít többféle hiteltípus és kötelezettségvállalás között. További részletek itt.

Betéttel fedezett hitelek

Magánszemély vagy vállalat által a teljes hitelösszegre elhelyezett készpénz óvadék fedezete mellett gyorsított bírálattal kaphat forint vagy euró kölcsönt, amely átmeneti likviditási problémák megoldását szolgálja. További részletek itt.

UniCredit Üzleti Hitelkártya

Az UniCredit Bank Üzleti Hitelkártyái szabadon tervezhető és rugalmas fizetési lehetőséget biztosítanak az Ön cége részére belföldön és külföldön egyaránt, a nap 24 órájában. További részletek itt.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo