STABIL KAMAT HITEL - TERVEZHETŐ TÖRLESZTŐRÉSZLETEKKEL

 

Lakásvásárlást tervez vagy meglévő hitelét szeretné kiváltani? Fontos Önnek a kiszámíthatóság, szereti jó előre megtervezni pénzügyeit? Stabil Kamat hitelünk törlesztőrészlete 10, 15 vagy 20 évre, azaz a hitel teljes futamidejére rögzített kamatozást és így változatlan törlesztőrészletet biztosít.

 

Stabil Kamat hitelünkkel

 • megvalósíthatja ingatlanvásárlási, lakásfelújítási, és -építési terveit vagy
 • kiválthatja meglévő hitelét, sőt
 • a hitel szabadon választott célra is fordítható.

 

Stabil Kamat hitelünkhöz az alábbi díjkedvezményeket nyújtjuk:

 • visszatérítjük az értékbecslési és a közjegyzői okirat díját,
 • elengedjük a hitelösszeg utalási díját,
 • és a Takarnet rendszerből lekért nem hiteles tulajdoni lap és térképmásolat díját is.

 

A teljes futamidő alatt kamatkedvezményt nyújtunk Önnek, ha az alábbiaknak megfelelően velünk bankol:

 • Prémium aktív-kedvezmény a 10 éves futamidejű Stabil Kamat hitelhez:
  Az 1,00 százalékos kamatkedvezmény feltétele, hogy a hitel törlesztésére szolgáló bankszámlájára havonta legalább 300 000 forint jóváírás2 érkezzen átutalásból.
 • Aktív-kedvezmény a 15 és a 20 éves futamidejű Stabil Kamat hitelhez:
  A 0,50 százalékos kamatkedvezmény feltétele, hogy a hitel törlesztésére szolgáló bankszámlájára havonta legalább 120 000 forint jóváírás2 érkezzen átutalásból, és havonta legalább 15 000 forint értékben vásároljon UniCredit bankkártyájával.3

A kamatkedvezménnyel való hiteligénylésre vonatkozó akciónk visszavonásig érvényes.

A kamatkedvezménnyel számolt THM értéke 5,16-8,33%1. A teljeshiteldíj-mutatóról (THM) szóló tájékoztatást ide kattintva érheti el.

 

Ha szabad célra igényelne Stabil Kamat hitelt, kérjük, forduljon tanácsadóinkhoz, akik készséggel tájékoztatják a részletekről.

Szeretne kollégáinktól visszahívást kérni? Munkatársaink fiókjainkban is készséggel állnak rendelkezésére és tájékoztatják a részletekről.

A jelzáloghitel folyósításának feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, valamint a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás.

 

Rögzített kamatozás, változatlan törlesztőrészletek 10, 15 vagy 20 éven át.

A Stabil Kamat jelzáloghitelnél a pénzpiaci körülmények (pl. jegybanki alapkamat csökkenése vagy emelkedése, a 12 havi budapesti bankközi kamatláb [BUBOR] csökkenése vagy emelkedése), a banki forrásszerzési lehetőségek változásai, a szabályozói környezet változásai nem gyakorolnak hatást a futamidő alatt a törlesztőrészlet mértékére. Míg a változó kamatozású kölcsönök kamata a körülmények és ezek alapján a bank a szerződésben rögzített egyoldalú módosítási jogára vonatkozó szabályok függvényében csökkenhet vagy emelkedhet, addig a rögzített kamatozású hitelünk kamata nem csökken a futamidő alatt a jegybanki alapkamat, vagy a 12 havi BUBOR, vagy egyéb forrásköltségek csökkenése esetén és nem emelkedik ugyanezen tényezők növekedése esetén.

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. csatlakozott a Magatartási kódexhez, és az abban foglaltakat magára nézve kötelezően alkalmazza. A Felelős hitelezés és a Banki fogalomtár segíthetnek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek.
A hiteltermékekre vonatkozó igénybevételi és egyéb további feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank Lakossági üzletszabályzata, valamint a mindenkor hatályos "Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott hitelek kondíciói – Jelzáloghitelek” című hirdetménye és a Kondíciós lista tartalmazzák. A bank saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A bank a hitel nyújtásáról a Lakossági üzletszabályzatban, a Kondíciós listájában és a Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra.

 

Kapcsolódó anyagok

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes Prémium aktív-kedvezménnyel vagy Aktív- kedvezménnyel számított kamat figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

2 A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít a Prémium aktív-kedvezmény és az Aktív-kedvezmény feltétel teljesítésének.

3 Vásárlási aktivitásnak minősül a forint pénznemben indított/kezdeményezett alábbi tranzakciók bármelyike: Magyarország területén bármely POS-terminálon vásárol, vagy rendelést kezdeményez az interneten, vagy telefonon keresztül, és a tranzakciók a vizsgált időszakban a kártya számlakivonatán könyvelt tételként jelennek meg.

 

Mobile Phones
UniCredit On Mobile


or

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Head Office: 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
Post address: 1242 Budapest Pf. 386

Tel.: +36 (1/20/30/70)  325 3200
Fax: 06/1-353-4959


Bank code: 109
SWIFT: BACXHUHB
IBAN Calculator

EXCHANGE RATES

EUR
Foreign Currency Label
BUY
Spinning wheel animation

Loading