A kölcsönigénylés még a közös festésnél is egyszerűbben ment.

Stabil kamat személyi Kölcsön

 • Kamatkedvezmények

 • Fix törlesztőrészlet

 • Szabad felhasználás

 • Nincs folyósítási díj

Stabil Kamat személyi kölcsön

Legyen bármi, ami Önnek igazán számít, az UniCredit segít megtalálni hozzá a megfelelő pénzügyi megoldást.

 • Kedvezményes kamatozással elérhető,
 • fix törlesztőrészlet, folyósítási díj nélkül. THM1: 7,28%-19,86%,
 • 12 – 96 hónap között választható a futamidő,
 • 300 000 forinttól 10 millió forintig igényelhető hitelösszeg,
 • a hitelösszeget szabadon felhasználhatja.

Az alábbi gombra kattintva kikalkulálhatja az Önnek megfelelő hitelt. Sőt, az új és a meglévő ügyfelek egyaránt online is benyújthatják kölcsönigénylésüket. Amennyiben érdekli ajánlatunk, visszahívást kérhet tanácsadóinktól. 

Ráadásul új és meglévő UniCredit-ügyfélként kényelmesen otthonából kikalkulálhatja a megfelelő kölcsönösszeget, online igényelheti hitelünket és szerződést is köthet. Amennyiben elektronikusan kiállított jövedelemigazoló dokumentumokkal rendelkezik, azt feltöltheti a hitelezési folyamat során. Ha Ön papíralapú igazolásokkal rendelkezik, az eredeti példányokat (jövedelemigazoló dokumentumot és az utolsó 2 havi bankszámlakivonatot) eredetiben postai úton vagy személyesen szükséges  eljuttatnia a bankhoz. Nincs szükség a munkáltatói igazolás benyújtására abban az esetben, ha 2 havi bankszámláján egyértelműen beazonosítható a munkabér jóváírás. 

Kérjük, az igénylés megkezdése előtt feltétlenül olvassa el alább az „Információk a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban” című fejezetet.

Az online igénylés és szerződéskötés folyamata

 

Információk a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban

KÉRJÜK, OLVASSA EL AZ IGÉNYLÉS ELŐTT AZ ALÁBBIAKAT!

Ki igényelhet online személyi kölcsönt?
 • Új és meglévő ügyfél, aki saját nevében jár el

Az új ügyfelek mellett az UniCredit bank ügyfelei is igényelhetik online a kölcsönt.

 

 •  Alkalmazotti jogviszonnyal rendelkezik

(Ha Ön vállalkozó vagy cégtulajdonos, úgy a hiteligénylését személyesen bármely bankfiókunkban tudja kezdeményezni, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.)

 •  Nagykorú magyar állampolgár

Betöltötte a 18. életévét, magyar állampolgár és rendelkezik érvényes magyar személyi azonosító hatósági okmánnyal (személyazonosító igazolvány vagy útlevél) és lakcímet igazoló hatósági igazolvánnyal.

 • Nem kiemelt közszereplő

Nem igényelhet online folyamatban személyi kölcsönt az a természetes személy, aki a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény alapján kiemelt közszereplő, tehát fontos közfeladatot lát el, vagy az ügyfél-átvilágítási intézkedések elvégzését megelőző egy éven belül fontos közfeladatot látott el, továbbá az ilyen személy közeli hozzátartozója, vagy akivel közeli kapcsolatban áll.

Mit készítsen elő az igényléshez?
 • mobiltelefonját
 • kártya formátumú személyi igazolványát vagy útlevelét
 • lakcímkártyáját
 • adóigazolványát
 • eredeti, papír alapú jövedelemigazolását.
Milyen adatok szükségesek az igényléshez?
 • Ügyfélazonosításhoz szükséges adatok
 • Jövedelmi adatok
 • Foglalkoztatási adatok
Hogyan nyújthatom be a jövedelmemet igazoló dokumentumokat?

Kérjük, hogy amennyiben elektronikusan kiállított jövedelemigazoló dokumentummal rendelkezik, azt a hitelezési folyamat során töltse fel. Amennyiben papíralapú igazolással rendelkezik, kérjük, hogy a hitelbírálathoz juttassa el a jövedelemigazolásának eredeti példányát személyesen bármely UniCredit bankfiókba vagy postán az alábbi címre: Lakossági Hitelcentrum 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.

Mennyi időt vesz igénybe a folyamat?

Az online személyi kölcsön igénylés közel 45 percig tart. De ha közben félbe kell szakítania,, a „Mentés és folytatás később” gombbal elmentheti az addig megadott adatokat és 30 napon belül bármikor folytathatja.

Mikor és hogyan történik az igényléshez szükséges ügyfélazonosítás?

Az ügyfélazonosítás kétfajta módon történik. Mindkét típusú ügyfélazonosítás online valósul meg okos eszközén vagy számítógépén keresztül. Míg a közvetlen ügyfélazonosítás során valós időben, ügyintéző munkatársunk segítségével történik meg az azonosítás, a közvetett ügyfélazonosítás esetén egy automata rendszeren kereszül, önkiszolgáló módon valósul meg. Az igénylést bármikor megkezdheti, azonban a szerződéskötés feltétele a közvetlen ügyfélazonosítás, melyre kizárólag munkanapokon 9 és 16.30. között érhető el.

Reprezentatív példa

3 000 000 forint összegű személyi kölcsön igénylése esetén, 60 hónapos futamidőre. A hitel rögzített Normál kamata éves 18%, havi törlesztőrészlet: 76 589 Ft. A kölcsön kamata az egész futamidő alatt rögzített. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 599 764 Ft a hitel teljes díja: 1 599 764 Ft (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz). A teljes hiteldíj mutatója (THM1) 7,28%-19,86%.

A kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.

A hitel teljes futamideje alatt kamatkedvezményt nyújtunk Önnek, ha az alábbiaknak megfelelően bankol velünk.

 

Bővebb tájékoztatás

Ismerje meg a pontos részleteket és a hitelfedezeti biztosításunkat.

IGÉNYLÉSI FELTÉTELEK:

 • Alkalmazottként dolgozik vagy nyugdíjas, egyéni vállalkozó, cégtulajdonos.
 • Alkalmazotti jogviszony esetében a munkaviszonya már 3 hónapja fennáll és határozatlan jellegű vagy határozott munkaviszony esetén a munkaviszonya már 6 hónapja fennáll és a hosszabbítási periódusa legalább 6 hónap.
 • Jövedelme bankszámlára érkezik legalább 2 hónapja.
 • Minimum havi nettó minimálbér.
 • Nem szerepel a KHR negatív adós listán.

Az UniCredit Bank a Generali Biztosító Zrt. megbízottjaként függő biztosításközvetőént jár el.

Generali hitelfedezeti biztosítás köthető a hitel teljes futamidejére, mely segítséget nyújthat nehéz esetekben a hitel visszafizetéséhez:

 • Halál esetén a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális tartozást a banknak, így az örökösöket ez nem terheli.
 • Balesetből eredő, legalább 50%-os mértékű maradandó egészségkárosodás, vagy
 • 49%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás esetén ugyancsak a jogalap fennállása esetén kifizeti a biztosító a biztosítási esemény időpontjában fennálló aktuális, le nem járt tartozás összegét a banknak, mely nagy segítség lehet egy váratlan baleset vagy betegség esetén.
 • 60 napot meghaladó folyamatos keresőképtelenség és táppénzre való jogosultság  esetén biztosítási eseményenként legfeljebb 6 hónapig a biztosító a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztő részletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így felépülése alatt nem kell a havi hiteltörlesztés miatt aggódnia.
 • 60 napot meghaladó folyamatos munkanélküliségnél, amely nem a biztosítotti jogviszony kezdete első 3 hónapjában következett be, a biztosító eseményenként legfeljebb 6 hónapig a jogalap fennállása esetén kifizeti Ön helyett a törlesztő részletet és a biztosítási szolgáltatási díjat, így maximálisan az álláskeresésre tud koncentrálni, a biztosító leveszi Önről a hiteltörlesztés terhét ebben a nehéz időszakban.

Az online igénylés és szerződéskötés folyamata:

 

1. Adja be hiteligénylését! 2. Írja alá a kölcsönszerződést online és nyújtsa be a jövedelemigazoló dokumentumokat! 3. Hitelbírálat és folyósítás

1.Kattintson a Online Igényelek gombra. Számolja ki, mekkora hitelösszeget szeretne igényelni, milyen hosszú futamidőre, majd kattintson a „Kiválasztom” gombra!

2.Ezután regisztráljon az online igénylési felületünkön és hozza létre személyes Ügyfélfiókját, majd ezen belül adja meg a hiteligényleshez szükséges adatokat, tegye meg a szükséges nyilatkozatokat!

3.Az adatok megadása után a közvetett ügyfélazonosítás következik.Amennyiben Ön új ügyfél, tekintettel arra, hogy Önnek még nincs bankszámlája bankunknál, átirányítjuk online számlanyitási felületünkre, ahol Közvetlen Ügyfélazonosítást követően az adott igénylési folyamat részeként online megnyithatja az UniCredit bankszámláját is. A kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges, mivel a kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik.Amennyiben Ön már rendelkezik Banknál vezetett aktív forint bankszámlával, kiválaszthatja, hogy melyik bankszámlára kéri a hitel folyósítását.

Az ügyfél-azonosítást követően az Ügyfélfiókban elérhetővé és aláírhatóvá válnak az igényelt személyi kölcsönre és kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó szerződés-tervezetek. Kérjük, alaposan olvassa át a szerződéses dokumentációt, majd ezt követően írja csak alá a szerződéseket! Az elektronikusan kiállított (nem papíralapú) jövedelemigazoló dokumentumokat feltöltheti a hitelezési folyamat során. Amennyiben Ön papíralapú igazoló dokumentumokkal rendelkezik, eredetiben szükséges eljuttatnia azokat a Banknak.

Az igénylés befejezését követően vagy - amennyiben Ön postai úton küldi el részünkre a papíralapú jövedelemigazoló dokumentumait - a dokumentumok beérkezése után a bank megkezdi a bírálatot, amelynek eredményéről külön tájékoztatjuk.

Pozitív hitelbírálat esetén a Bank is aláírja a kölcsönszerződést, amit az Ön eBanking fiókjában teszünk elérhetővé. Erről külön e-mail értesítést küldünk, és ezt követően már folyósítjuk is a jóváhagyott kölcsönösszeget.

Az online személyi kölcsön folyamat lépéseiről és részleteiről az Elektronikus szerződéskötés távértékesítés keretében ügyféltájékoztató dokumentumban olvashat.

Ha kérdése lenne az online igénylésével kapcsolatban, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a +36 1 325 3272 telefonszámon vagy e-mailben az onlineigenyles@unicreditgroup.hu címen.

 

www.unicreditbank.hu honlapunk Felelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtár pedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.


További részletkért érdeklődjön tanácsadóinknál bankfiókjainkban vagy hívja a +36 (1/20/30/70) 325 3200-as számot, ahol munkatársunk tájékoztatja a részletekről.

A jelen tájékoztatás nem nyújt teljes körű tájékoztatást. A banki termék részletes kondícióit az UniCredit Bank Lakossági üzletszabályzata, Egyéb Szolgáltatások díja kondíciós lista, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetménye tartalmazzák. A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatban, a Egyéb Szolgáltatások díja kondíciós listájában és az Ingatlan fedezet nélküli hitelek hirdetményében rögzített feltételek mellett, a saját hitelbírálata alapján dönt. Generali hitelfedezeti biztosítás részletes feltételei a Generali Személyi kölcsönhöz kapcsolódó élet-, baleset-, egészség- és munkanélküliségi biztosítási feltételek (UC-SZK2) tartalmazza.

Az UniCredit Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.A teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével, 60 hónap futamidővel,3 millió forintos hitelösszeg, valamint a Kölcsön bankszámla csomag számlavezetési díjával történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.
A bankon belüli saját számlák közötti átvezetés nem számít a Prémium Aktív Plusz, Prémium Aktív, Aktív Plusz, Aktív kamatkedvezmény feltétel teljesítésének. A havi jóváírást a Bank havonta ellenőrzi. Amennyiben a vállalt havi jóváírás nem teljesül, úgy a következő havi törlesztő részlet normál kamattal kerül felszámításra, egészen addig, amíg a jóváírási feltétel ismét teljesül. A szerződésben vállalt kamatkedvezmény-feltételeket a Bank vizsgálja és azok nem teljesítése a szerződésben meghatározott kamatemelést vonja maga után.
3 A Generali Hitelfedezeti Biztosítás a bank, mint Szerződő által megkötött csoportos hitelfedezeti biztosításhoz való ügyfél általi, biztosítottként történő csatlakozással jöhet létre, amelyet folyamatos díjfizetéssel szükséges fenntartani. A kamatkedvezményre annak feltételeinek teljesítése esetén jogosult az Ügyfél, a szerződésben vállalt kamatkedvezmény-feltételeket a Bank vizsgálja és azok nem teljesítése a szerződésben meghatározott kamatemelést vonja maga után.
4 2021.09.27. és 2021.12.31 között tartó promóció során igényelt Hitelkiváltás célú Stabil Kamat Személyi kölcsönök esetén .Minden, a Központ Hitelinformációs Rendszerben szereplő idegen bankos (kivéve Provident Pénzügyi Zrt.által nyújtott) személyi kölcsön egyidejű kiváltására szükség van, áruhitel esetén a kamatkedvezménynek nem feltétele a kiváltás. Az áruhitel termék(ek) kiváltása opcionális, azaz nem feltétele a 0,2%-os kamatkedvezménynek. UniCredit Bankos és Provident Bankos hitelkiváltás esetén nem adható kedvezmény. Online igénylések esetén nem igényelhető a 0,2%-os hitelkiváltási kamatkedvezmény

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo