Utasbiztosítás
Elfeledkezett az utasbiztosításról? Kösse meg online 10%-os kedvezménnyel!
Együttműködő partnerünk, az Allianz Útitárs utasbiztosítását online 10% kedvezménnyel kötheti meg mindössze néhány perc alatt, ha az alábbi gombra kattint. Sőt, most 18 év alatti gyermeke utasbiztosítására 50% kedvezmény jár!

Foglalja le nyaralását vagy autóbérlését UniCredit hitelkártyával!
Nyáron se hagyja otthon hitelkártyáját, mert számos szolgáltató – például szállodai szobafoglalás vagy autóbérlés esetén – betéti kártyát nem fogad el. Sőt, pénzvisszatérítési akciónk 1 keretében költései után 100 forintonként 1 forintot visszakaphat 2, ha a feltételek teljesülnek. THM: 37,28-38,31%

Köszönjük!
Ügyfeleink aktív Mobilalkalmazás- használatának köszönhetően bankunk 10 millió forintot adományozhatott a Bátor Tábor élménytáboraira. Ebből az összegből az alapítvány súlyosan beteg gyerekeknek és a családjaiknak szóló 4 hétvégi tábor költségeit tudja fedezni.
Köszönjük, hogy együtt segíthettünk!

Zsebében a bankja
Intézze nyaralása alatt is kényelmesen pénzügyeit az UniCredit Mobilalkalmazással!

Megjöttek a felvételi eredmények? Nyisson továbbtanuló gyerekének Diákszámlát!
A 14-26 éves fiataloknak szóló UniCredit Diákszámlával kényelmesen intézheti gyermeke pénzügyeit.
Együttműködő partnerünk
Felkeltettük az érdeklődését? Egy kattintás, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a hírlevél nem minősül ajánlattételnek, és nem jogosít fel kedvezmény igénybevételére, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A vonatkozó feltételeket és kondíciókat az Általános üzleti feltételek, valamint a lakossági kondíciós listák tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által értékesített biztosításokat az Allianz Hungária Zrt. nyújtja. Az UniCredit Bank az Allianz Hungária Zrt. biztosításközvetítőjeként jár el. Az utasbiztosítási csomagokhoz tartozó biztosítási összegekről és a részletes feltételekről pedig a termékhez kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztatóban olvashat.

1 Az akció visszavonásig érvényes.

2 A pénzvisszatérítés feltételei, hogy az adott elszámolási időszakban legalább 20 000 forint összértékben, minimum 3 darab a Hitelkártya kondíciós listában pontosan meghatározott Vásárlási tranzakciót könyveljen le a bank a hitelkártyaszámlán,
• amelyet vagy a Főkártyabirtokos vagy valamely Társkártyabirtokos kezdeményezett, és
• az adott hitelkártyaszámlán ne legyen nyilvántartva fizetési késedelem vagy lejárt tartozás a fordulónapon. Az egy elszámolási időszakra vonatkozó pénzvisszatérítés összegét a bank a fordulónapon írja jóvá a hitelkártyaszámlán egy összegben, figyelembe véve az alábbi korlátokat:
• ha a Főkártyabirtokos hitelkártyája UniCredit Narancs Hitelkártya, UniCredit Kék Hitelkártya vagy Fundamenta-UniCredit Hitelkártya, akkor a pénzvisszatérítés összege maximum 2 500 forint lehet;
• ha a Főkártyabirtokos hitelkártyája UniCredit Arany Hitelkártya vagy UniCredit Platina Hitelkártya, akkor a pénzvisszatérítés összege maximum 4 000 forint lehet.

HASZNOS TANÁCSOK
Egyszerű óvintézkedések, amelyekkel elkerülheti a nem kívánatos meglepetéseket:
Mielőtt jelszavát megadja valamely oldalon, mindig ellenőrizze le, hogy biztonságos-e a kapcsolat (https:// előtt egy zárt lakat ikon jelzi)!
Bankunk sohasem kéri el e-mailben az Ön személyes adatait vagy egyéb bizalmas információkat (hitelkártya számát, jelszavait, stb.)!
Bankunk sohasem kéri arra e-mail útján, hogy egyszerre több jelszavát is megadja annak érdekében, hogy jóváhagyjon egy műveletet!
Folyamatosan ellenőrizze, hogy számítógépe nem vírusos-e! Frissítse folyamatosan vírusirtó programját!

©2019 UniCredit Bank Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.