Nyerjen 2 személyes hétvégét és 10-20 000 forint jóváírást!
Elégedett bankunkkal? Ajánlja az UniCreditet másoknak! A feltételek teljesítése esetén a sikeresen ajánlott lakossági ügyfelek után 10 000 forint, kisvállalati ügyfelek után 20 000 forint jóváírásban részesülhet. Sőt, ez nem minden! Részt vehet nyereményjátékunkban, ahol egy 2 személyes hétvégi kiruccanás és 800 euró költőpénz a tét!
Tudja már, hogy csökkentettük a lakás- hiteleink kamatait?
Így belevághat vásárlásba, építésbe vagy felújításba is. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő hitelt!
A hitel folyósítási feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás, továbbá Prémium aktív és TOP prémium aktív kamatkedvezmény választása esetén a megfelelő, bankunknál megkötött Generali hitelfedezeti biztosítás. THM 1: 3,51–5,16%. A kamatkedvezmény figyelembevétele nélkül számolt THM: 4,48–5,62%.

Kazáncsere? Nálunk ez így megy!
Kamatmentes kölcsönünkkel és az E.ON teljes körű szolgáltatásával kényelmesen lecserélheti kazánját Fejér és Baranya megyében! Nincsenek plusz költségek, pontosan a hitelösszegnek megfelelő összeget kell törlesztenie. A kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges. THM: 0,0%.

Reprezentatív példa

36 vagy 60 hónap futamidővel elérhető Stabil kamat 0%-os célhoz kötött személyi kölcsön – E.ON Komfort kazáncsere szolgáltatáshoz: 3 000 000 forint összegű Stabil kamat célhoz kötött személyi kölcsön igénylése esetén, 5 éves futamidőre a hitel normál ügyleti kamata évi 0%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM) 0,00%, a havi törlesztőrészlet 50 000 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 3 000 000 Ft, a hitel teljes díja 0 Ft (amely egyéb díjat nem tartalmaz).

Adó-visszatérítéssel még többet takaríthat meg
Használja ki a maximális adó-visszatérítést öngondoskodással! Azokat, akik sorsukat kezükbe véve már aktív éveik során félretesznek, az állam is támogatja, hiszen ha a nyugdíj-előtakarékossági számla, nyugdíjbiztosítás 3, önkéntes nyugdíjpénztár kombinációját választja, nyugdíjcélú megtakarításaival akár az évi maximális 280 000 forint adó-visszatérítést is elérheti 2.
A www.unicreditbank.hu című honlapunkon a Felelős hitelezés és a Hasznos információk aloldalon olvasható Banki fogalomtár segíthet tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.
Felkeltettük az érdeklődését? Egy kattintás, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A bank a változtatás jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra. A bank a saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő vagyoni-jövedelmi viszonyait, valamint a kölcsön biztosítékául szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékét. A hiteltermékekre vonatkozó igénybevételi és egyéb további feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank Lakossági üzletszabályzata, valamint a mindenkor hatályos „Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott minősített hitelek kondíciói" című hirdetményei és a Kondíciós lista tartalmazzák. Az E.ON az UniCredit Bank függő közvetítőjeként jár el.

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes TOP prémium aktív kedvezmény elnevezésű kamatkedvezmény, egy biztosított személyre kötött hitelfedezeti biztosítás alapcsomag, és a Kölcsön-bankszámla csomag számlavezetési díjának figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában. A bank a THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy akciós jelleggel egy ingatlan esetében a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti.

2 Az önkéntes egészségpénztár és az önkéntes önsegélyező pénztár is beletartozik a megnevezett összeghatárba. A fent megjelölt összeghatáron belül az egyes adó-visszatérítések és előtakarékossági támogatások összeghatára is limitált, és maximális összegük az egyes megtakarításoktól függ. Azok összegét csak akkor tudja visszaigényelni, ha Önnek az adóhatóságnál nincs nyilvántartott adótartozása, és a befizetés évében volt legalább a visszaigénylés összegével megegyező – az összevonás alá eső jövedelmei után és az adókedvezmények levonása után – személyi jövedelemadó (szja) befizetése. Ha Ön már nyugdíjas, és nyugdíjasként nem rendelkezik az összevont adóalapba tartozó jövedelemmel (pl. bérjövedelem), úgy a fenti összeget nem tudja visszaigényelni a befizetései után.

3 Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által értékesített nyugdíjbiztosítást az Allianz Hungária Zrt. nyújtja. Az UniCredit Bank az Allianz biztosításközvetítőjeként jár el. A jelen tájékoztatás nem teljes körű, a biztosítási csomagokhoz tartozó biztosítási összegekről és a részletes feltételekről a termékekhez kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek és Ügyféltájékoztatóban olvashat.HASZNOS TANÁCSOK
Egyszerű óvintézkedések, amelyekkel elkerülheti a nem kívánatos meglepetéseket:
Mielőtt jelszavát megadja valamely oldalon, mindig ellenőrizze le, hogy biztonságos-e a kapcsolat (https:// előtt egy zárt lakat ikon jelzi)!
Bankunk sohasem kéri el e-mailben az Ön személyes adatait vagy egyéb bizalmas információkat (hitelkártya számát, jelszavait, stb.)!
Bankunk sohasem kéri arra e-mail útján, hogy egyszerre több jelszavát is megadja annak érdekében, hogy jóváhagyjon egy műveletet!
Folyamatosan ellenőrizze, hogy számítógépe nem vírusos-e! Frissítse folyamatosan vírusirtó programját!

©2019 UniCredit Bank Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.