Kívül-belül megújult a mobilalkalmazási szolgáltatás
Áttekinthetőbb felhasználói felületet, új funkciókat és új elnevezést is kapott mobilalkalmazási szolgáltatásunk. A UniCredit mBanking néven megújult alkalmazásra ügyfeleink fokozatosan, a jelenleg is használt alkalmazásuk frissítésével térhetnek majd át, hamarosan tehát mindenki élvezheti a kibővült funkciókínálatot – például a hétköznapi pénzügyek tervezéséhez használható költségelemző funkciót.

Mielőtt nyaralni indul…
Jó felkészülten nyaralni indulni és biztonságban tudni javainkat is. Épp ezért fontos ilyenkor az otthonunk és autónk védelmére is gondolunk. Az Allianz Otthonom lakásbiztosítás és az Allianz Autóm gépjármű-biztosítás csomagjai közül gyorsan és egyszerűen kiválaszthatja és az UniCreditnél néhány perc alatt akár online is megkötheti 10%1 kedvezménnyel az igényeinek leginkább megfelelőt.
A teljes körű védelemért válassza
a Max csomagot!

Nagyobb biztonság
a kártyabirtokosoknak…
Az online kártyás vásárlásokat – összhangban a PSD2, uniós irányelvvel – két jelszóval kell hitelesítenie, ebből az egyik statikus, mely a telefonbanki PIN-kódja lesz. Annak érdekében, hogy összes kártyabirtokosunk azonosíthassa magát a telefonos banki szolgáltatásunkban [UniCredit Telefonbank], a szolgáltatással még nem rendelkező kártyabirtokosoknak postai úton küldjük ki az ún. korlátozott Telefonbanki szolgáltatáshoz tartozó
PIN-kódjukat, felhasználói azonosítójukat SMS-ben vagy postai úton juttatjuk el.
Felkeltettük az érdeklődését? Egy kattintás, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a hírlevél nem minősül ajánlattételnek, és nem jogosít fel kedvezmény igénybevételére, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A szolgáltatásra vonatkozó feltételek és kondíciók a bank üzletszabályzataiban, hirdetményeiben és kondíciós listáiban találhatók. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által értékesített lakásbiztosítást az Allianz Hungária Zrt. nyújtja. Az UniCredit Bank az Allianz Hungária Zrt. biztosításközvetítőjeként jár el. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a biztosítási csomagok és a kiegészítő biztosítások fedezeteiről és a részletes feltételeiről az Allianz Otthonom lakásbiztosítás termékhez kapcsolódó Biztosítási információkból, (amely tartalmazza az Általános Szerződési Feltételeket és az Ügyfél-tájékoztatót is), valamint az Kiegészítő Családi baleset- és életbiztosítási feltételekből tájékozódhat.
1 A 10%-os kedvezmény visszavonásig és kizárólag az online Allianz Otthonom lakásbiztosítás szerződéskötésre érvényes. A kedvezmény mértéke a webes felületen kalkulált mindenkori standard díjakból kerül levonásra.

HASZNOS TANÁCSOK
Egyszerű óvintézkedések, amelyekkel elkerülheti a nem kívánatos meglepetéseket:
Mielőtt jelszavát megadja valamely oldalon, mindig ellenőrizze le, hogy biztonságos-e a kapcsolat (https:// előtt egy zárt lakat ikon jelzi)!
Bankunk sohasem kéri el e-mailben az Ön személyes adatait vagy egyéb bizalmas információkat (hitelkártya számát, jelszavait, stb.)!
Bankunk sohasem kéri arra e-mail útján, hogy egyszerre több jelszavát is megadja annak érdekében, hogy jóváhagyjon egy műveletet!
Folyamatosan ellenőrizze, hogy számítógépe nem vírusos-e! Frissítse folyamatosan vírusirtó programját!

©2020 UniCredit Bank Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.