Irány a szánkó- vagy a
sípálya!

Mielőtt elindul síelni, téli sportok vagy a pályán kívüli sportolásra is kiterjedő extrém sportok esetén gondoljon az Ön és családja biztonságára is! Bankfiókjainkban állunk rendelkezésére!

 
   
 
 

Részesüljön 10-15-20
ezer forint jóváírásban!

Elégedett az UniCredit szolgáltatásaival? Ajánlja tovább bankunkat barátainak és ismerőseinek, és a feltételek teljesítése esetén Önt 10-15-20 ezer forint jóváírásban részesítjük1.


 
   
   
 
 

Felkeltettük az érdeklődését? Egy kattintás, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 
 
 
 

Üdvözlettel:

UniCredit Bank Hungary Zrt.

 
 
Webhely

www.unicreditbank.hu

Telefon

+36 (1/20/30/70) 325 3200

facebook linkedin youtube
 
 

Töltse le és aktiválja az UniCredit Mobil alkalmazást Android vagy iOS okostelefonján vagy tabletjén , hogy bármikor hozzáférhessen a számlájához!

App Store Google Play
 
 
 

A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a hírlevél nem minősül ajánlattételnek, és nem jogosít fel kedvezmény igénybevételére, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Az ajánlatok a hírlevél kiküldésekor érvényesek, míg az aktuális, részletes kondíciókat az UniCredit Bank honlapján és fiókjaiban megtalálható üzletszabályzatok, kondíciós listák, illetve az adott termékre vonatkozó hirdetmények tartalmazzák.


1
A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióban való részvételnek további feltételei vannak, amelyeket a Hirdetmény és részvételi feltételek az UniCredit Bank Hungary Zrt. „Ügyfelet ajánlok” számlanyitási akciójához című dokumentumban talál. Egy ajánló ügyfél legfeljebb összesen 3 darab jóváírásra lehet jogosult az akció keretében. Az ügyfélajánlási akció visszavonásig, de legkésőbb 2019. márci us 31-ig érvényes.
Vissza a levélhez