Segítsen összegyűjteni 10 millió forintot
a Bátor Tábor Alapítványnak!
Használja Mobilalkalmazásunkat, ezzel segítve a beteg gyerekeknek szóló élménytáborokat.

Önállósodik a gyermeke?
Nyisson neki Diákszámlát!
A 14 és 26 év közötti fiataloknak szóló Diákszámlánkkal bevezetheti gyermekét a pénzügyek világába, ráadásul így a zsebpénz kezelése is egyszerűbb lesz a jövőben.

Prémium ügyfélként szívesen ismerne meg új befektetési lehetőséget?
Kiemelt ügyfeleink számára a közelmúltban elérhetővé tettük a bankcsoportunk által kibocsátott Express Plus Certifikátokat. Ha Ön is újszerű befektetési lehetőségeket keres, vagy csak érdeklik az újdonságok, és legalább 10 millió forint értékű megtakarítással rendelkezik1, akkor ismerkedjen meg a részletekkel!
Felkeltettük az érdeklődését? Egy kattintás, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a hírlevél nem minősül ajánlattételnek, befektetési tanácsadásnak, illetve befektetési ajánlásnak, és nem jogosít fel kedvezmény igénybevételére, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Az ajánlatok a hírlevél kiküldésekor érvényesek, míg az aktuális, részletes kondíciókat és a számlaszerződés részletes leírását az UniCredit Bank honlapján és fiókjaiban megtalálható üzletszabályzatok,, kondíciós listák,, illetve az adott termékre vonatkozó hirdetmények tartalmazzák.

A certifikátok forgalmazója az UniCredit Bank Hungary Zrt., tev. eng. sz.: I-1523/2003., a Budapesti Értéktőzsde tagja. A jelen figyelemfelhívás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény értelmében kereskedelmi kommunikációnak, a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény alapján pedig marketingközleménynek minősül. Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatala előtt mérlegelje a befektetés tárgyát, kockázatát, díjait és a befektetésekből esetlegesen származó károkat, veszteségeket. Ennek érdekében kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza át a termék hatályos Alaptájékoztatóját, a Kiemelt információt tartalmazó dokumentumot (KID), valamint a bank mindenkor hatályos, a termék forgalmazására vonatkozó feltételeit, üzletszabályzatait, valamint a megbízási díjait is tartalmazó kondíciós listáit. Valamennyi felsorolt dokumentum hozzáférhető a forgalmazási helyeken, valamint a bank honlapján (www.unicreditbank.hu), illetve a KID a kibocsátó honlapján.

1 Az Express Plus Certifikát termékeket a bankunknál legalább 5 millió forint értékű, továbbá összesen legalább 10 millió forint értékű megtakarítási állománnyal rendelkező Prémium Banking ügyfelek számára tesszük elérhetővé, kizárólag akkor, ha az ügyfél számára a termék pozitív célpiaci. Az UniCredit banki megtakarítási állomány számításakor a bank figyelembe veszi a következőket: az UniCredit-bankszámlák látra szóló egyenlege, a lekötött betétek – deviza esetén az aktuális napon érvényes deviza középárfolyamon forintra átszámított – egyenlege, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla összesített záró állományának aktuális piaci értéke.

HASZNOS TANÁCSOK
Egyszerű óvintézkedések, amelyekkel elkerülheti a nem kívánatos meglepetéseket:
Mielőtt jelszavát megadja valamely oldalon, mindig ellenőrizze le, hogy biztonságos-e a kapcsolat (https:// előtt egy zárt lakat ikon jelzi)!
Bankunk sohasem kéri el e-mailben az Ön személyes adatait vagy egyéb bizalmas információkat (hitelkártya számát, jelszavait, stb.)!
Bankunk sohasem kéri arra e-mail útján, hogy egyszerre több jelszavát is megadja annak érdekében, hogy jóváhagyjon egy műveletet!
Folyamatosan ellenőrizze, hogy számítógépe nem vírusos-e! Frissítse folyamatosan vírusirtó programját!

©2019 UniCredit Bank Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.