Legyen tisztában pénzügyeivel!
Használja a Mobil Bank új, díjmentes szolgáltatását, a kártyatranzakciós értesítéseket! Ezzel

minden egyes bolti vagy internetes vásárlásról, illetve

ATM-készpénzfelvételről értesítést kaphat az alkalmazásból, közvetlenül mobiltelefonjára.

Irány a szánkó-
vagy a sípálya!
Vágjon neki bátran a hegyeknek, kijelölt pályán történő síelés esetén az Allianz Téli Sportok, vagy a pályán kívüli síelésre is kiterjedő Extrém Sportok utas- biztosításával. Kösse meg szerződését online 10% 1 kedvezménnyel!

Nemsokára gyarapodik a család?
Babaváró kölcsönünk segít abban, hogy előkészítse a baba érkezését. Ingatlan- fedezet nélküli kölcsönünket arra fordíthatja, amire szeretné. Az UniCredit Banknál vezetett bankszámlára történő teljes jövedelemérkeztetés esetében kedvezőbb hitelbírálati lehetőség. THM 2: 0,43%-5,41%
A kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.
Felkeltettük az érdeklődését? Egy kattintás, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A www.unicreditbank.hu című honlapunkon a Felelős hitelezés és a Hasznos információk aloldalon olvasható Banki fogalomtár segíthet tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön!

A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a hírlevél nem minősül ajánlattételnek, és nem jogosít fel kedvezmény igénybevételére, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A vonatkozó feltételeket és kondíciókat az Általános üzleti feltételek, valamint a lakossági kondíciós listák tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által értékesített biztosítást az Allianz Hungária Zrt. nyújtja. Az UniCredit Bank az Allianz Hungária Zrt. biztosításközvetítőjeként jár el. A jelen tájékoztatás nem teljes körű, a biztosítási csomagokhoz tartozó biztosítási összegekről és a részletes feltételekről a termékekhez kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztatóban olvashat. A bank a változtatás jogát fenntartja, a bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra. A bank a saját hitelbírálati szabályzata, valamint a vonatkozó törvényi előírások alapján vizsgálja az igénylő vagyoni-jövedelmi viszonyait. A hiteltermékekre vonatkozó igénybevételi és egyéb feltételeket, továbbá a kondíciókat a bank Lakossági üzletszabályzata, valamint a mindenkor hatályos „Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által magánszemélyek részére nyújtott minősített hitelek kondíciói” című hirdetményei és a Kondíciós lista tartalmazzák.

1 A kedvezmény visszavonásig és kizárólag az online Allianz utasbiztosítások szerződéskötésére érvényes.

2 A THM meghatározása az aktuális és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A támogatott személyek a kölcsön fennálló összege után a központi költségvetés javára – a havonta fizetendő törlesztőrészlettel egyidejűleg – kezességvállalási díjat fizetnek. A kezességvállalási díjat a THM magában foglalja.


HASZNOS TANÁCSOK
Egyszerű óvintézkedések, amelyekkel elkerülheti a nem kívánatos meglepetéseket:
Mielőtt jelszavát megadja valamely oldalon, mindig ellenőrizze le, hogy biztonságos-e a kapcsolat (https:// előtt egy zárt lakat ikon jelzi)!
Bankunk sohasem kéri el e-mailben az Ön személyes adatait vagy egyéb bizalmas információkat (hitelkártya számát, jelszavait, stb.)!
Bankunk sohasem kéri arra e-mail útján, hogy egyszerre több jelszavát is megadja annak érdekében, hogy jóváhagyjon egy műveletet!
Folyamatosan ellenőrizze, hogy számítógépe nem vírusos-e! Frissítse folyamatosan vírusirtó programját!

©2020 UniCredit Bank Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.