Ezzel az alkalmazással számtalan jót tehetek
Az UniCredit mBanking alkalmazással most nemcsak a saját életét teheti könnyebbé, hanem veszélyeztetett gyermekeken is segíthet. Az akciós időszak alatt

mobilalkalmazási szolgáltatást [UniCredit mBanking] aktiváló ügyfeleink első eseti átutalása után a bank 300 forinttal,

már meglévő felhasználóink havi első eseti átutalása után 30 forinttal támogatja az UNICEF Magyarország Kilátó Élményprogramját.

A célunk, hogy minél több pénz gyűljön össze a veszélyeztetett gyermekeknek!

Új klímatudatos befektetési lehetőség
A Föld átlaghőmérséklete soha nem látott sebességgel növekszik, ami visszafordíthatatlan változásokat okoz bolygónkon. A jövőnk függ attól, hogy ezt megfékezzük.
Elsősorban a kormányok és a nemzetközi szervezetek feladata, hogy erre megoldást találjanak, de mindenki hozzájárulhat a maga módján a globális felmelegedés mérsékléséhez. Ön befektetőként is tehet a klímaváltozás hatásainak csökkentése érdekében, például azzal, hogy felelős befektetést választ. Erre nyújt lehetőséget az Amundi Klímatudatos ESG Vegyes Alapok Alapja 1!

Szívesen intézi pénzügyeit mobilon?
Akkor ismerje meg praktikus és rendkívül költségkímélő Mobil Aktív Plusz számlacsomagunkat, melyben teljesen ingyenes

a mobilalkalmazási szolgáltatás [UniCredit mBanking] és az internetbanki szolgáltatás [UniCredit eBanking], továbbá

a csoportos beszedési és az állandó átutalási megbízás,

az mBankingen kezdeményezett forintátutalás – darabszám és összegkorlátozás nélkül.

A számlacsomag havi zárlati díja sávosan csökken a megfelelő összegű jövedelemérkeztetéssel, egészen 249 Ft-ig.

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel használtlakás-
vásárlásra az UniCredit Banknál!
A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelünket egyszerűen és gyorsan, könnyen áttekinthető és előre meghatározott feltételrendszer mellett igényelheti, hogy megvehesse a kiszemelt használt lakást vagy családi házat.
A lakáscélú hitelt piaci kamatozás mellett igényelheti forintalapon. A részletekről tájékozódjon aktuális hirdetményünkből, vagy forduljon szakértő kollégáinkhoz. TOP prémium aktív kamatkedvezménnyel számolt THM 2: 3,07–5,03%. A kamatkedvezmény figyelembevétele nélkül számolt THM: 4,44–5,94%. A jelzáloghitel feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, valamint a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás.
Hitelfedezeti biztosítással gondoskodhat jelzáloghitelének visszafizetéséről nem várt esemény esetén, is és most akár egy havi törlesztőrészletet is visszatérítünk 3.

Kösse meg kedvezményesen lakásbiztosítását!
15% Allianz Otthonom lakásbiztosítás kedvezményt 5 kap új jelzáloghitel igénylés esetén.
Intézze egy helyen új jelzáloghitel igénylés esetén lakásbiztosítását is! Amennyiben a 2020.10.12 és 2020.12.31. napja között meghirdetett kapmány időszakán belül bármelyik UniCredit bankfiókban, bármilyen konstrukciójú jelzáloghitelt igényel, a jelzáloggal megterhelt ingatlanra kötött Allianz Otthonom lakásbiztosítás éves díjából a teljes időtartamra vonatkozóan 15% kedvezményre 5 jogosult.

A kedvezmény 5 igénybe vehető az olyan jelzáloghitelek esetén is, amelyek igénylésére a kampány indulását megelőzően került sor, de vagyonbiztosítás hiányában még nem kerültek folyósításra. A kedvezmény 5 az UniCredit bankfiókokban kötött Allianz Otthonom lakásbiztosításokra érvényes a jelzáloghitel igénylés napjától számított 6 hónapig.
Felkeltettük az érdeklődését? Egy kattintás, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a hírlevél nem minősül ajánlattételnek, és nem jogosít fel kedvezmény igénybevételére, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Az UniCredit mBanking akciónak további feltételei vannak, a használatára vonatkozó feltételek és kondíciók Az UniCredit Bank Hungary Zrt. Általános Üzleti Feltételei és a Lakossági Kondíciós lista – Elektronikus szolgáltatások című dokumentumokban olvashatók. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

A www.unicreditbank.hu című honlapunkon a Felelős hitelezés és a Hasznos információk aloldalon olvasható Banki fogalomtár segíthet tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapján a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön!

A hitelre vonatkozó feltételeket és kondíciókat az Általános üzleti feltételek, valamint a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Hirdetmény tartalmazzák. A bankot a jelen tájékoztató nem kötelezi a hitel jóváhagyására és a hitelnyújtásra. A bank fenntartja a hitelbírálat és a kondíciók változtatásának jogát; a hitel igénybevételének feltételei vannak. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által értékesített lakásbiztosítást az Allianz Hungária Zrt. nyújtja. Az UniCredit Bank az Allianz Hungária Zrt. biztosításközvetítőjeként jár el. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a biztosítási csomagokhoz tartozó biztosítások fedezeteiről és a részletes feltételekről az Allianz Otthonom lakásbiztosítás termékhez kapcsolódó, honlapon elérhető Biztosítási információkból, (amelyek tartalmazzák az Általános Szerződési Feltételeket és az Ügyfél-tájékoztatót is), valamint a Kiegészítő Családi baleset- és életbiztosítási feltételekből tájékozódhat.

1 Az Amundi Klímatudatos ESG Vegyes Alapok Alapja (továbbiakban: Alap) kezelője az Amundi Alapkezelő Zrt., tev.eng.sz.: III/100.001-5/2002., illetve III/100.001-6/2003., H-EN-III-1120/2012. és H-EN-III-136/2014. Az Alap befektetési jegyeinek forgalmazója az UniCredit Bank Hungary Zrt. tev. eng. sz.: I-1523/2003., a Budapesti Értéktőzsde tagja. Jelen figyelemfelhívás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény és a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XVI. törvény értelmében kereskedelmi kommunikációnak, a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény alapján pedig marketingközleménynek minősül. A jelen kereskedelmi kommunikáció nem ad teljes körű információt az Alapról és a forgalmazás feltételeiről, nem minősül sem ajánlattételnek, sem befektetési ajánlásnak. Felhívjuk a figyelmet, hogy a befektetésből származó haszon és a befektetés eredeti értéke ingadozni fog, ami által a befektetési jegyek az értékesítéskor többet vagy kevesebbet érhetnek, mint a vásárláskor megfizetett összeg. Az Alap múltbeli teljesítménye nem jelent garanciát a jövőbeni teljesítményre. Kérjük, hogy befektetési döntésének meghozatala előtt mérlegelje a befektetés tárgyát, kockázatát, díjait és a befektetésekből esetlegesen származó károkat. Ennek érdekében, kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza át az adott alap hatályos Tájékoztatóját, illetve Kiemelt Befektetői Információját (KIID), valamint a bank mindenkor aktuális, a befektetési jegyek forgalmazására vonatkozó feltételeit, valamint a forgalmazási és visszaváltási díjait is tartalmazó Kondíciós listáját és Üzletszabályzatát. Valamennyi felsorolt dokumentum hozzáférhető a forgalmazási helyeken, valamint a forgalmazó honlapján.

2 A kamatkedvezmény nélküli THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok, a kamatkedvezménnyel számolt THM meghatározása a hitel teljes futamidejére érvényes „TOP prémium aktív kedvezmény” elnevezésű kamatkedvezmény a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén valamint a Kölcsön-bankszámla csomag számlavezetési díjának figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában. A bank a THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy egy ingatlan vonatkozásában az értékbecslés díját a hitel folyósítását követően visszatéríti.

3 2020. 07. 01–2020. 12. 31 között befogadott hiteligény esetén a Bank a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Hirdetményben szereplő feltételek teljesítése esetén egy alkalommal visszatéríti a feltételek ellenőrzését megelőző hónapban az ügyfél által megfizetett törlesztőrészlet összegét, de maximum 50 000 Ft-ot oly módon, hogy azt az ügyfél hitelszerződésében szereplő Bankszámláján jóváírja. A Bank a feltételeket a hitelszerződés megkötését követő 15. hónapban ellenőrzi, és a jóváírást az ellenőrzést követő hónapban teljesíti.

4 A Mobil Aktív Plusz számlacsomag normál havi zárlati díja 1 799 Ft / hó / bankszámla. A Mobil Aktív Plusz számlacsomag havi zárlati díja az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül az ügyfél bankszámláján. Amennyiben a tárgyhónapban:

legalább 75 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj összegéből a következő hónapban 800 Ft kerül jóváírásra a bankszámlán;

legalább 150 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj összegéből a következő hónapban 1300 Ft kerül jóváírásra a bankszámlán;

legalább 300 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára, akkor a zárlati díj összegéből a következő hónapban 1550 Ft kerül jóváírásra a bankszámlán.

Ha a fenti jóváírási feltételek egyike sem teljesül, akkor a zárlati díjból nem kerül jóváírásra a részösszeg.
A Bank a Mobil Aktív Plusz számlacsomag tekintetében – új számlanyitás esetében – a fenti jóváírási feltételek teljesülését a számla nyitásának hónapjában, valamint az azt követő hónapban nem vizsgálja, és ebben a két hónapban a számlával kapcsolatban havi zárlati díjat nem számítja fel.

5 A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.
A jelen tájékoztatás nem teljes körű, a biztosítási csomagokhoz tartozó biztosítási fedezetekről és a részletes feltételekről a termékhez kapcsolódó www.unicreditbank.hu/otthonbiztositas weboldalon olvashat, ahol megtalálható az Allianz Otthonom lakásbiztosítás Biztosítási információk az Általános Szerződési Feltételekkel és az Ügyfél-tájékoztatóval, valamint a Kiegészítő Családi baleset- és életbiztosítási feltételek. Az UniCredit Bank Hungary Zrt. által értékesített lakásbiztosítást az Allianz Hungária Zrt. nyújtja. Az UniCredit Bank az Allianz Hungária Zrt. biztosításközvetítőjeként jár el.

HASZNOS TANÁCSOK
Egyszerű óvintézkedések, amelyekkel elkerülheti a nem kívánatos meglepetéseket:
Mielőtt jelszavát megadja valamely oldalon, mindig ellenőrizze le, hogy biztonságos-e a kapcsolat (https:// előtt egy zárt lakat ikon jelzi)!
Bankunk sohasem kéri el e-mailben az Ön személyes adatait vagy egyéb bizalmas információkat (hitelkártya számát, jelszavait, stb.)!
Bankunk sohasem kéri arra e-mail útján, hogy egyszerre több jelszavát is megadja annak érdekében, hogy jóváhagyjon egy műveletet!
Folyamatosan ellenőrizze, hogy számítógépe nem vírusos-e! Frissítse folyamatosan vírusirtó programját!

©2020 UniCredit Bank Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.