Még kedvezőbb személyi kölcsön a terveihez
Új kedvezményeinkkel Ön a feltételek 1 teljesítése esetén alacsonyabb hitelösszeg esetében is kedvező, akár éves 5,99%-os kamatban részesülhet a teljes futamidő alatt 2, sőt a törlesztőrészlet a futamidő teljes ideje alatt fix. THM 3 : 7,28%‒19,86%

A Kölcsön részletei

A kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, a kölcsön futamideje alatt UniCredit bankszámla fenntartása szükséges.

Reprezentatív példa (12-84 hónap közötti futamidővel elérhető Stabil kamat személyi kölcsön): 3 000 000 forint összegű Stabil kamat személyi kölcsön igénylése esetén, 5 éves futamidőre a hitel normál ügyleti kamata évi 18%, a kölcsön ügyleti kamatának kamatperiódusa 5 éves, azaz a futamidővel megegyező hosszúságú, így a kölcsön kamata a teljes futamidő alatt rögzített. A teljes hiteldíj mutatója (THM 3) 19,86%, a havi törlesztőrészlet 76 589 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 598 135 Ft, a hitel teljes díja: 1 598 135 Ft (mely az ügyleti kamat összegén túl egyéb díjat nem tartalmaz).
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Szívesen fogadná a segítséget befektetési döntéseiben?
Prémium Banking ügyfeleinket személyes tanácsadó segíti a befektetési döntések meghozatalában. Érkeztessen UniCredit számlájára legalább havi 300 000 forintot, vagy helyezzen el nálunk legalább 5 millió forintot, és Ön is élvezheti a Prémium Banking ügyfélstátusz előnyeit. 4
További Részletek
A honlapunk ‒ www.unicreditbank.huFelelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtár pedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.
Felkeltettük az érdeklődését? Egy kattintás, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a hírlevél nem minősül ajánlattételnek, és nem jogosít fel kedvezmény igénybevételére, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A kölcsön részletes kondícióit az UniCredit Bank Lakossági üzletszabályzata, az Egyéb szolgáltatások díja kondíciós lista, illetve az adott termékre vonatkozó Ingatlanfedezet nélküli hitelek hirdetménye tartalmazzák. A bank a hitel nyújtásáról, a saját hitelbírálata alapján dönt.

1 A kedvezmények feltételeit az Ingatlanfedezet nélküli hitelek hirdetmény tartalmazza.

2 A kamatkedvezmény feltételeinek nem teljesítése esetén a kölcsön ügyleti kamata (Normál kamat) 18% p.a., azaz évi tizennyolc százalék.

3 A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a vonatkozó, hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

4 A tájékoztatás nem teljes körű, a befektetési tanácsadás nyújtására vonatkozó további részletek a bank Befektetési szolgáltatási tevékenységre és kiegészítő szolgáltatásra vonatkozó Általános üzleti feltételeiben, a Prémium Banking ügyfélstátusz pontos feltételei az aktuális Lakossági hirdetmény és Kondíciós lista ‒ Premium Banking és Kiemelt Premium Banking ügyfélstátusszal rendelkező ügyfelek számára biztosított kedvezmények hirdetményben találhatók.
Az UniCredit Bank Hungary Zrt., tev. eng. sz.: I-1523/2003., a Budapesti Értéktőzsde tagja. A jelen figyelemfelhívás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény és a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XVI. törvény értelmében kereskedelmi kommunikációnak, a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény alapján pedig marketingközleménynek minősül.

HASZNOS TANÁCSOK
Egyszerű óvintézkedések, amelyekkel elkerülheti a nem kívánatos meglepetéseket:
Mielőtt jelszavát megadja valamely oldalon, mindig ellenőrizze le, hogy biztonságos-e a kapcsolat (https:// előtt egy zárt lakat ikon jelzi)!
Bankunk sohasem kéri el e-mailben az Ön személyes adatait vagy egyéb bizalmas információkat (hitelkártya számát, jelszavait, stb.)!
Bankunk sohasem kéri arra e-mail útján, hogy egyszerre több jelszavát is megadja annak érdekében, hogy jóváhagyjon egy műveletet!
Folyamatosan ellenőrizze, hogy számítógépe nem vírusos-e! Frissítse folyamatosan vírusirtó programját!

©2019 UniCredit Bank Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.