Private Invest

Befektetéskezelő alkalmazás UniCredit Private Banking ügyfelek számára

UniCredit Private Invest

Kezelje befektetéseit professzionálisan, bárhol és bármikor!

play_circle_filled

Watch video

Milyen fő funkciókat kínál az alkalmazás?

 

A Private Invest segítségével nyomon követheti megtakarításainak alakulását, portfoliója értékének változásait és a befektetéseit érintő legfontosabb eseményeket.
   
Bankárával egyeztetett befektetési tranzakcióit akár mobileszközről is elindíthatja.
   
Elkészítheti saját figyelőlistáját kedvenc értékpapírjaival, és ellenőrizheti megbízásait, jóváírásait vagy a közelgő lejáratokat.
   
Innentől bankára az alkalmazáson keresztül megoszthatja Önnel a legfrissebb termékhíreket és információkat, legyen szó például új befektetési alapok bevezetéséről vagy egy induló strukturált termék jegyzésről.
   
A Private Invest biztonságos használatának érdekében a csak Ön által ismert PIN kóddal, vagy arra alkalmas készülékeken biometrikus azonosítással (ujjlenyomat vagy Face ID használatával) jelentkezhet be az alkalmazásba.
   
Bankunk törekszik arra, hogy az alkalmazást időről-időre új funkciókkal bővítse, hogy az ügyfeleinek a lehető legjobb ügyfélélményt nyújthassa.

Azonnal hozzáférhető információk

 • Pénzügyi helyzet
  Áttekintést ad az UniCredit Banknál elhelyezett vagyonáról.

 • Portfólió megoszlás
  Egy kattintással ellenőrizheti eszközeinek megoszlását különböző szempontok szerint.

 • Portfólió változás
  A portfólió változása megmutatja, hogy eszközeinek összesített értéke hogyan alakult az UniCredit Banknál az elmúlt időszakban. Lehetősége van külön is elemezni az értékpapírok alakulását és a készpénzállomány változását.

Befektetések kezelése

 • Műveletek
  A műveletek alatt megtalálja a teljesült vételi, eladási tranzakciókat, kamat és osztalék kifizetéseket, valamint a lejáratokat és a visszaváltásokat. A műveleteket típus, időszak és számla szerint is szűrheti.

 • Következő események
  Itt ellenőrizheti a betétekhez, kötvényekhez és strukturált termékekhez kapcsolódó közelgő lejáratokat. Az esemény nevét, értékét, típusát és dátumát egy pillanat alatt áttekintheti.

 • Figyelőlista
  A figyelőlista lehetőséget ad arra, hogy összeállítsa kedvenc értékpapírjainak jegyzékét.

Folyamatos kapcsolat

 • Üzenetek
  Lépjen kapcsolatba bankárával könnyedén, biztonságos csatornán keresztül. Kérjen találkozót, hívást, írjon üzenetet vagy fogadjon dokumentumokat.

 • Termékhírek
  Itt értesülhet a bevezetésre kerülő új befektetési alapokról vagy az induló strukturált termékekről. Vételi szándék esetén akár tranzakciót is indíthat mobileszközén keresztül, vagy beszélgetést kezdeményezhet bankárával. Megnézheti a videókat és az egyéb támogató anyagokat, továbbá elmentheti a termékhíreket későbbi felhasználásra.

 • Értesítések
  Amennyiben kéri, bankunk rendszeres tájékoztatást küld Önnek az új termékhírekről és a közelgő lejáratokról.

Az UniCredit Bankot sorozatban negyedszer ismerték el a „A technológiát legjobban hasznosító közép- és kelet-európai privátbankként” a Professional Wealth Management (PWM) magazin rangos Global Wealth Tech Awards 2021 megmérettetésén. Az elismeréshez a Private Invest alkalmazás bevezetése is jelentősen hozzájárult.

 

Kapcsolódó dokumentumok

Töltse le az alkalmazást!

UniCredit Logo