Mobilalkalmazással a Bátor Táborért

 

Segítsen Ön is, hogy összegyűljön 10 millió forint a Bátor Tábornak!

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta szervez olyan különleges élményeket nyújtó táborokat súlyosan beteg gyermekeknek és családtagjaiknak, amelyekkel erőt adnak a gyógyuláshoz. Álljon Ön is e nemes cél mellé és segítsen, hogy összegyűljön a 10 millió forint a Bátor Tábornak!

                    

 *

*2019. május 27-ei eredmény.

 

Mire elég ez az összeg, amelyet az UniCredit ad az alapítványnak az ügyfelei aktiválása alapján?

 

4 hétvégi családi tábor szervezési költségei vagy 400 gyerek étkeztetési
költsége a nyári táborokban
vagy a 2019-es táborok egészségügyi hátterének biztosítása

Mit tehet Ön annak érdekében, hogy összegyűljön a 10 millió forint a Bátor Tábornak?

  •  Ha Ön eddig még nem rendelkezett UniCredit Mobil szolgáltatással:
    Töltse le első alkalommal mobilkészülékére és aktiválja az UniCredit Mobil szolgáltatást! Ezzel 1.000 Ft támogatási összeghez segíti hozzá a Bátor Tábort.
  • Ha Ön már rendelkezik UniCredit Mobil szolgáltatással:
    Az akció időtartama alatt minden újabb megkezdett hónapban lehetősége van havi egyszeri 100 Ft támogatási összeghez segítenie a Bátor Tábor alapítványt. Ehhez csak annyit kérünk, hogy adjon meg az UniCredit Mobilalkalmazásában az adott hónapban legalább 1 db eseti forintátutalást 1 .

Az akció további részleteit az UniCredit Mobilalkalmazás Bátor Tábor hirdetmény tartalmazza. Az akció 2019.04.17-től visszavonásig, de legfeljebb a 10.000.000 forintos támogatási célösszeg eléréséig tart.

Milyennek találták a résztvevő gyerekek a tábort?
 

Az UniCredit Mobilalkalmazás előnyei:

  • Gazdaságos: Visszavonásig tartó akciónkban belépési díj és havi díj nélkül igényelhető. 1
  • Kényelmes: Az mCash funkcióval bankkártya nélkül vehet fel készpénzt az összes magyar UniCredit ATM-ból. 2
  • Biztonságos: Megfelel a legszigorúbb banki biztonsági követelményeknek.
  • Praktikus: Fióki látogatás nélkül aktiválható alkalmazás. Sárga csekkjeit befizetheti postai sorban állás nélkül.

1 Az UniCredit Mobilalkalmazás aktiválása az akció időtartama alatt díjmentes, a normál díj 2 000 forint. Az akció visszavonásig érvényes. A szolgáltatás normál havi díja 150 forint/hónap, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig  érvényes.

2 A szolgáltatás standard díja 0,66 % minimum 245 forint. A szolgáltatás azon lakossági ügyfelek részére érhető el, akik aktív betéti kártyával rendelkeznek és a kártyához forintszámla kapcsolódik.

 

Hogyan töltheti le Mobil alkalmazásunkat?

Ha Ön még nem rendelkezik UniCredit Mobil szolgáltatással az okostelefonján, akkor az Apple AppStore vagy a Google Play áruházból töltheti le azt.

                     

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A Mobilalkalmazásra vonatkozó feltételeket és kondíciókat az Általános üzleti feltételek, a Lakossági hirdetmények és Kondíciós listák, valamint az UniCredit Mobil szolgáltatás ügyfél-tájékoztató tartalmazzák, amelyek elérhetők bármely bankfiókunkban is.

1 Az akcióban nem vesz részt a saját számlák közötti forint- és devizaátvezetés,a fizetési számláról teljesülő hitelkártya-törlesztés, állandó átutalási megbízás, valamint csoportos beszedési megbízás.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo