Kis kamat, nagy nappali!

Meglepődsz, milyen kicsi a kamat és mekkora a nappali!

 

Jól tudjuk, hogy nem könnyű megtalálni az igazi otthont. Jó hír viszont, hogy az UniCredit lakáshitelei segítenek lakásterve megoldásában – legyen szó akár lakásvásárlásról, építésről, felújításról vagy meglévő lakáscélú jelzáloghitelek kiváltásáról.

Milyen hiteleink közül választhat?

Piaci kamatozású forinthiteleink széles választékából kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt. A hitel folyósítási feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás, továbbá Prémium aktív és TOP prémium aktív kamatkedvezmény választása esetén a megfelelő, bankunknál megkötött Generali hitelfedezeti biztosítás1. THM2: 3,51–5,15%. A kamatkedvezmény figyelembevétele nélkül számolt THM: 4,48–5,62%.

Piaci hiteleken felül választhatja Minősített Fogyasztóbarát Lakáshiteleinket is, hogy megvehesse a kiszemelt használt lakást vagy családi házat, vagy a hitelt igényelheti meglévő lakáscélú jelzáloghiteleinek kiváltására is. A hitel folyósítási feltétele az UniCredit Banknál vezetett számla, valamint a fedezeti ingatlanra vonatkozó, a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás. THM2: 3,07–5,03%. A kamatkedvezmény figyelembevétele nélkül számolt THM: 4,44–5,94%.

 

Mastercard – év bankja 2019 vesenyen a Stabil Kamat jelzáloghitelünk nyerte el “Az év bankja lakossági hitelterméke 2019” második díját.

 

 

 

 

Lakáshiteleink

Válasszon hiteltípusaink közül!

Ön döntheti el, hogy

 • a hitelből új vagy használt lakást vásárol, felújít vagy akár építkezik;
 • a hitelt 6 vagy 12 hónapos türelmi idővel igényli-e;
 • a hitelt rövid vagy hosszú időtávra veszi-e fel, illetve hogy mennyi idő alatt kívánja a felvett összeget visszafizetni: 2 – 30 év közötti futamidőt választhat;
 • milyen ingatlant ajánl fel fedezetnek: a fedezet legfeljebb három magyarországi tehermentes lakó-, üdülő- vagy nyaralóingatlan, illetve építési telek lehet.
 • A kamatozásnál Ön 2 lehetőség közül választhat:
  • változhat 5 vagy 10 éves kamatperiódusonként, vagy
  • lehet fix a teljes 5-20 évig (lépésköz 12 hónap) terjedő futamidőre.
 • GYORS átfutás: a bank a hiteldöntést az értékbecslés – értékbecslő általi – elkészítésétől számítva 15 munkanapon belül meghozza. A folyósítási feltételek hiánytalan és maradéktalan teljesítését követő 2 munkanapon belül a bank folyósítja a hitelt.
 • DÍJMENTES szolgáltatásként a bank biztosítja a földhivatali ügyintézést, és ennek keretében a bank intézi az önálló zálogjog, és elidegenítési és terhelési tilalom bejegyzését; a szolgáltatás során csak az eljárás folyamán, a jogszabályban meghatározott mértékben felmerülő költségeket számítja fel a bank.
 • DÍJMENTESEN módosíthatja a futamidő alatt hitele kamatperiódusát, vagy kérheti annak fixálását a bank által forgalmazott termékek figyelembevételével, melyre kamatfordulókor van lehetősége.
 • KEDVEZŐ előtörlesztési lehetőség: alacsony az előtörlesztési díj, illetve bármely lakástakarék- pénztári megtakarításból történő elő- vagy végtörlesztés díjmentes, annak lejáratakor.

Döntsön felelősen a hitelről!

www.unicreditbank.hu honlapunk Felelős hitelezés oldalán található tanácsok segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban, a Banki fogalomtár pedig segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Látogasson el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapjára, melynek leírásai és alkalmazásai hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön felelős döntést hozhasson. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön!

A tájékoztatás nem teljes körű. A jelzáloghitelekre érvényes, aktuális hatályos kondíciókat az UniCredit Bank magánszemélyek részére nyújtott hiteleiről szóló Hirdetménye, Kondíciós Listája és Üzletszabályzata tartalmazza. A bank fenntartja a hitelbírálat és a kondíciók változtatásának jogát, a hitel igénybevételének feltételei vannak.

1 Generali Hitelfedezeti Biztosítás a Bank, mint Szerződő által megkötött csoportos hitelfedezeti biztosításhoz való ügyfél általi, biztosítottként történő csatlakozással jöhet létre, melyet folyamatos díjfizetéssel a hitel teljes futamideje alatt szükséges fenntartani.

2 A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok, valamint a hitelszerződésben foglaltak szerződésszerű teljesítése esetén a hitel teljes futamidejére érvényes TOP prémium aktív kedvezmény elnevezésű kamatkedvezmény egy biztosított személyre kötött hitelfedezeti biztosítás alapcsomag (kizárólag piaci hitelek esetén), és a Kölcsön-bankszámla csomag számlavezetési díjának figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat; értéke a változó kamatozású kölcsönök esetében nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlanra kötendő vagyonbiztosítás díja a hitelező számára nem ismert, azt a THM nem foglalja magában. A bank a THM kiszámításánál figyelembe vette, hogy akciós jelleggel egy ingatlan esetében a hitelbiztosítéki érték megállapítási díját a hitel folyósítását követően visszatéríti.

UniCredit Logo