SpectraNet Internet Banking

A SpectraNet Internet Banking szolgáltatás segítségével a világ bármely pontjáról, bármely időpontban tájékozódhat bankszámláinak aktuális egyenlegéről, átutalásokat, betétlekötéseket vagy egyéb tranzakciókat kezdeményezhet.

Mindezt biztonságosan, gyorsan és kényelmesen, akár otthonából vagy irodájából végezheti, nem csak időt, hanem a kedvező kondíciók miatt, pénzt is megtakarítva.

A rendszerekben elérhető szolgáltatásokról részletes információkat a linkre kattintva olvashat.

Tájékoztatjuk, hogy Mobil Banking szolgáltatásunk segítségével szinte a teljes Internet Banking funkcionalitás elérhető internetezésre alkalmas mobiltelefonokon is.

A biztonságról

A biztonságot a szolgáltatás fejlesztésénél elsődleges szempontként kezeltük, így a rendszer biztonságát nemzetközileg elismert, többszintű biztonsági rendszer garantálja. Azon túl, hogy az Ön és a Bank számítógépe közötti adatforgalom sérthetetlenségét a szabványos, 128 bites SSL titkosítás biztosítja, akár tranzakciószinten, akár napi szinten is korlátozhatja a kifizetések maximális összegét.

Mindezen túlmenően az Internet Banking, illetve a Mobil Banking rendszerbe történő bejelentkezés, ill. a megbízások aláírása (hitelesítése) csak az alábbi két módszer valamelyikével történhet:

SMS

A megbízások hitelesítéséhez a Bank egyedi jelszót küld SMS-ben, a Felhasználó szerződésben meghatározott mobiltelefonszámára. 
A rendszerbe való belépés a Felhasználói azonosító és egy (a bejelentkezés után a Felhasználó által bármikor módosítható) jelszó segítségével történik.

UniCredit - Mobil


Token

A UniCredit-tokenFelhasználó a rendszerbe történő belépéshez, illetve
a megbízások hitelesítéséhez szükséges jelszót egy Token segítségével állítja elő.
A token egy kódgenerátor, amely egy - a használat időpontjától és a token sorozatszámától függő - egyszer felhasználható (kb. 30 másodpercig érvényes) kódot szolgáltat. A Token méreténél fogva és tekintettel arra, hogy ezen eszközt nem kell a számítógépéhez csatlakoztatni, teljes mobilitást biztosít a pénzügyek intézéséhez.

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben szeretné igénybe venni SpectraNet Internet Banking szolgáltatásunkat és rendelkezik bankunknál folyószámlával, az alábbi linken elérhető adatlap kitöltése után előkészítjük a szerződését, s az Ön által kiválasztott időpontban és bankfiókunkban várjuk Önt.
Ezzel felgyorsíthatja az ügyintézést, így csak néhány percébe kerül, amíg az előkészített szerződést aláírja és aktiváljuk Önnek a szolgáltatást.

Amennyiben még nem rendelkezik bankunknál folyószámlával, kérjük, kattintson ide, ahol a számlanyitást és a SpectraNet Internet Banking szolgáltatásunk igénybevételét is kezdeményezheti online módon.

Ha kérdései lennének a szolgáltatással kapcsolatban, hívja az UniCredit Telefonbankot a 06/40-50-40-50-es telefonszámon, illetve bankfiókjainkban kollégáink is az Ön rendelkezésére állnak!

UniCredit_ ingyenhivas

Az alkalmazás használata adatforgalmat generálhat, amelyért a mobilszolgáltató díjat számlázhat ki. Kérjük, használat előtt érdeklődjön szolgáltatójánál a részletekről!

Telefonos ügyfélszolgálat
06 40 50-40-50, +36 1 325-3200