BANKKÁRTYA ELFOGADÓI SZOLGÁLTATÁS

UniCredit - Bankkártya elfogadói szolgáltatás

Ha a szolgáltatással kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük keresse munkatársainkat az UniCredit bankfiókokban, valamint a nap 24 órájában elérhető, helyi tarifával hívható UniCredit Telefonbankon a 06-40/50-40-50-es telefonszámon.

Bankkártya elfogadói szolgáltatás

Az UniCredit bankkártya elfogadói szolgáltatása üzleti ügyfelei részére magas technológiai színvonalat és biztonságos megoldást biztosít kedvező jutalékok mellett.

PayPass elfogadói szolgáltatás

Csatlakozzon Ön is az elsők között egy új, innovatív szolgáltatáshoz, éljen a PayPass™-ban rejlő lehetőséggel! Nem lesz üzletében kígyózó sor a pénztár előtt, ha vásárlói az Ön POS termináljához csatlakoztatott PayPass leolvasónál bankkártyával, karórával is fizethetnek.

Virtuális POS szolgáltatás

Az UniCredit Bank a Virtuális POS szolgáltatásával modern, biztonságos, és gyors megoldást nyújt internet áruházat üzemeltető partnerei számára, bankkártyás fizetések lebonyolítására. Online bankkártyás fizetés esetén gyakorlatilag a virtuális POS helyettesíti az internet áruházakban az üzletekben használt POS terminálokat

Telefonos ügyfélszolgálat
06 40 50-40-50, +36 1 325-3200