Unicredit számlacsomagok: 
Príma, Beugró, Nonstop+ és BÓNusz

Számlacsomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink eltérő igényeinek a lehető legjobban megfeleljenek. Attól függően, hogy milyen gyakran használja számláját, vagy hogyan intézi banki ügyeit (bankfiókban, interneten stb.) kiválaszthatja azt a számlacsomagot, amellyel az egyes kedvezmények és díjmentes szolgáltatások révén pénzt takaríthat meg.

Milyen előnyöket nyújtanak az UniCredit számlacsomagok?

Az alábbi számlacsomagok mindegyikéhez 50%-os kedvezménnyel igényelhet MasterCard® PayPass főkártyát, egyes számlacsomagokhoz akár MasterCard Standard® vagy Visa Classic dombornyomott bankkártyát is.

UniCredit bankkártyával 2013. augusztus 1-jét követően is díjmentesen vásárolhat1,12.

Jogszabályi Díjmentes Forint készpénzfelvétel (belföldi ATM automatából vagy fióki pénztárból)13: Érvényes díjmentes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozat esetén a nyilatkozattal érintett számlán bonyolított készpénzfelvételi tranzakciók közül díjmentes az első kettő, adott naptári hónapban, forintban teljesített készpénzfelvétel együttes összegének 150.000 Ft-ot meg nem haladó része. Részletes feltételek a 13. lábjegyzetben.

A jogszabályi díjmentes készpénzfelvételről további információkat itt érhet el.

Ismerje meg csomagjainkat és találja meg az Ön számára megfelelőt!


Príma számlacsomag

Olyan banki partnert keres, akire hosszú távon számíthat? Válassza a Príma számlacsomagot és intézze nálunk mindennapi pénzügyeit, mi pedig hűségét számos kedvezménnyel jutalmazzuk!

A számlacsomag az alábbi szolgáltatásokat kínálja kedvezményesen3,12:

 • Havonta az első belföldi UniCredit ATM-en történő készpénzfelvétel díjmentes.14
 • Korlátlan számú csoportos beszedési megbízás díjmentes.
 • Korlátlan számú állandó forint átutalási megbízás díjmentes.
 • A bankszámlára érkező jóváírásokról díjmentes SMS-t küldünk.
 • A bankkártyás tranzakciókról díjmentes SMS-t küldünk.
 • A számlacsomaghoz 50%-os kibocsátói díj kedvezménnyel igényelhet MasterCard® PayPass /MasterCard Standard® vagy Visa Classic bankkártyát.
 • A számlacsomaghoz kibocsátói és tagsági díj nélkül igényelhet 1 db MasterCard® PayPass  társkártyát.
 • A bankkártyával történő vásárlás díjmentes.

További kiemelt kedvezmények:

 • Príma számla „aktivitás kedvezmény” jóváírás:  A számlacsomag költségeiből és a hitelkamatokból évente 15 százalékot, legfeljebb 10.000 forintot visszakap4.
 • Lekötött betéti ajánlat: bankunk 1 hónapos automatikusan megújuló forintbetétet kínál azon ügyfeleinek, akik a betétlekötési megbízás időpontjában Príma számlacsomaggal rendelkeznek. Ebben a konstrukcióban lekötött betét esetén az adott betéti periódusra a betét lekötésének napján (a fordulónapon) érvényes jegybanki alapkamat 0,50%-kal csökkentett mértékével megegyező mértékű kamat érvényes5.

A számla havi zárlati díja: 999 Ft6. EBKM: 0,01%.


Beugró számlacsomag

Ha Ön ritkán használja számláját, de fontosnak tartja, hogy bizonyos banki szolgáltatásokból minden hónapban egyet-egyet  díjmentesen vehessen igénybe, akkor válassza a Beugró számlacsomagot!

A számlacsomag az alábbi szolgáltatásokat kínálja havonta első alkalommal díjmentesen7,12:

 • Spectranet Internet Banking vagy Mobil Banking segítségével megadott eseti átutalás bankon belülre
 • Spectranet Internet Banking vagy Mobil Banking segítségével megadott eseti átutalás bankon kívülre
 • csoportos beszedés terhelése
 • állandó forint átutalási megbízás

További kedvezményes szolgáltatások:

 • A bankkártyával történő vásárlás díjmentes1,12.
 • A számlacsomaghoz 50%-os kibocsátói díj kedvezménnyel igényelhet MasterCard® PayPass főkártyát1,12.
 • A bankszámlára érkező jóváírásokról díjmentes SMS-t küldünk.

A számla havi zárlati díja 899 Ft6. EBKM: 0,01%.


Nonstop+ számlacsomag

Kedveli az elektronikus csatornákat, és szívesen intézi pénzügyeit otthon vagy útközben? Akkor válassza a Nonstop+ számlacsomagot!

A számlacsomag az alábbi szolgáltatásokat kínálja kedvezményesen8,12:

 • Havonta az első belföldi UniCredit ATM-en történő készpénzfelvétel díjmentes. 14
 • A bankszámlára érkező jóváírásokról díjmentes SMS-t küldünk.
 • A számlacsomaghoz 50%-os kibocsátói díj kedvezénnyel igényelhet MasterCard® PayPass , MasterCard Standard® vagy Visa Classic bankkártyát.
 • A bankkártyával történő vásárlás díjmentes.

További kedvezmények:

 • Kedvező tranzakciós díjak elektronikus csatornákon (telefonon, interneten és Home Bankingen) keresztül.

A számla havi zárlati díja: 299 Ft9, ha számlájára átutalással havonta legalább 100 000 forint jóváírás érkezik.  EBKM: 0,01%.


Bónusz számlacsomag

Szeretné havi számlavezetési díját 0 forintra csökkenteni? Válassza a Bónusz számlacsomagot!

A számlacsomag az alábbi szolgáltatásokat nyújtja díjmentesen:

 • Díjmentesen adhat állandó forint átutalási és csoportos beszedési megbízást10,12.
 • Díjmentesen, egyszeri belépési díj nélkül igényelheti havi díjas Internet Banking Light szolgáltatásunkat.

Ráadásul a számlavezetési díja is 0 forint11 lehet, ha havonta legalább 150 000 forint jóváírás érkezik átutalással az Ön számlájára. A bankon belüli, ügyfél saját számlái közötti átvezetés nem minősül átutalásnak. Csak a havi díj felébe, vagyis 550 forintba kerül11, ha a havi átutalás összege meghaladja a 75 000 forintot, de nem éri 150 000 forintos összeget. Ha a fenti feltételek egyike sem teljesül, akkor a normál havi díjba11, azaz 1 099 forintba kerül a számlavezetési díj. EBKM: 0,01%.

 

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben szeretne többet megtudni termékünkről, kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot és Kollégáink 24 órán belül, vagy legkésőbb a következő munkanapon felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A részletes feltételeket az UniCredit Bank lakossági ügyfelekre vonatkozó Hirdetménye és Kondíciós Listája, az Általános Üzleti Feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

1 A kedvezményes kibocsátói főkártya díj akció kizárólag egy darab főkártya igénybevételére jogosít. A normál díj a Lakossági Kondíciós lista 3. számú mellékletében lévő Betéti Bankkártya Kondíciós listában meghatározott kondíciók szerinti, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. A bankkártyás vásárlás normál díja a Lakossági Kondíciós lista 3. számú mellékletében lévő Betéti Bankkártya Kondíciós listában meghatározott kondíciók szerinti, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akciók mindegyike visszavonásig érvényes.

2 A kedvezményes kibocsátói díj főkártya akció kizárólag egy darab főkártya igénybevételére jogosít. A normál díj a Lakossági Kondíciós lista 3. számú mellékletében lévő Betéti Bankkártya Kondíciós listában meghatározott kondíciók szerinti, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció a visszavonásig érvényes.

3 A bank a fent meghatározott ATM-készpénzfelvétel darabszámának vonatkozásában a díj felszámításától akciós jelleggel eltekint. A kedvezményes darabszám feletti díjakra a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista 3. számú mellékletében lévő Betéti Bankkártya Kondíciós listában meghatározott kondíciók vonatkoznak. Az adott díjcsomagba foglalt díjmentes ATM tranzakció(k) meghatározásánál a bankszámlán való könyvelés dátuma az irányadó, azaz a tranzakció abba a hónapba számít bele, amikor a könyvelés történik. A csoportos beszedések és állandó átutalások normál díja a Lakossági Kondíciós Listában a Beugró számlacsomagnál feltüntetett díj, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. A kedvezményes kibocsátói főkártya díj akció kizárólag egy darab főkártya igénybevételére jogosít. A normál díj a Lakossági Kondíciós lista 3. számú mellékletében lévő Betéti Bankkártya Kondíciós listában meghatározott kondíciók szerinti, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. A társkártya igénylés normál díja a Lakossági Kondíciós lista 3. számú mellékletében lévő Betéti Bankkártya Kondíciós listában meghatározottak szerinti, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció kizárólag egy darab társkártya kibocsátói és tagsági díjmentes igénybevételére jogosít. A bankkártyás vásárlás normál díja a Lakossági Kondíciós lista 3. számú mellékletében lévő Betéti Bankkártya Kondíciós listában meghatározott kondíciók szerinti, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akciók mindegyike visszavonásig érvényes. 

4 A bank által a Számlatulajdonos Príma árazási csomaggal rendelkező bankszámlájára terhelt és a Számlatulajdonos által megfizetett – alábbiakban definiált – Díjak és Kamatok összegének 15%-át évente maximum 10 000 Ft-ot akciós jelleggel jóváírja a Számlatulajdonos számláján a következők szerint: a jóváírásra évente két alkalommal kerül sor január és július hónapokban. A jóváírás alapjául – januári jóváírás esetén előző év július 1-je és december 31-e; júliusi jóváírás esetén pedig tárgyév január 1-je és június 30-a között – fentiekben részletezett, Príma számlán felszámított díjak és ügyfélszinten felszámított kamatok összege számít. A jóváírások során – évente két alkalommal – a felszámított Díjak és Kamatok 15%-a, alkalmanként maximum 5000 Ft kerül jóváírásra. A jóváírási összeg meghatározásakor a megfizetett kamatok összegének figyelembevételének feltétele, hogy a Számlatulajdonos a vizsgált időszakban ne rendelkezzen késedelmes tartozással. A jóváírási akció visszavonásig érvényes. Díjak: a Lakossági Kondíciós Listában és elválaszthatatlan mellékletében szereplő éves, havi illetve tranzakciós díjak. Kamatok: A Számlatulajdonos részére a Bank által folyósított lakossági hitelekkel (Folyószámlahitel, Hitelkártya, Személyi kölcsön és Jelzáloghitel) kapcsolatban felszámított és a Számlatulajdonos által megfizetett kamatok.

5 A hatályos Betétek Hirdetmény szerinti kondíciókkal.

6 A havi zárlati díj minden egyes megkezdett hónap után felszámításra kerül. A díjszámítás módja: a havi jóváírások és terhelések összegének 0,01%-a, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a bank akciós jelleggel eltekint. A kedvezmény visszavonásig érvényes.

7 Az Internet és Mobil Bankingen történő utalásoknál, a csoportos beszedéseknél és az állandó forintátutalásoknál a bank akciós jelleggel eltekint a számlacsomagban a Lakossági Kondíciós Lista – Általános feltételek része szerint meghatározott darabszám esetén a díj felszámításától. Az akciók mindegyike visszavonásig érvényes.

8 A bank a fent meghatározott ATM-készpénzfelvétel darabszámának vonatkozásában a díj felszámításától akciós jelleggel eltekint. A kedvezményes darabszám feletti díjakra a mindenkor hatályos Lakossági Kondíciós Lista 3. számú mellékletében lévő Betéti Bankkártya Kondíciós listában meghatározott kondíciók vonatkoznak. Az adott díjcsomagba foglalt díjmentes ATM tranzakció(k) meghatározásánál a bankszámlán való könyvelés dátuma az irányadó, azaz a tranzakció abba a hónapba számít bele, amikor a könyvelés történik. A kedvezményes kibocsátói főkártya díj akció kizárólag egy darab főkártya igénybevételére jogosít. A normál díj a Lakossági Kondíciós lista 3. számú mellékletében lévő Betéti Bankkártya Kondíciós listában meghatározott kondíciók szerinti, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. A bankkártyás vásárlás normál díja a Lakossági Kondíciós lista 3. számú mellékletében lévő Betéti Bankkártya Kondíciós listában meghatározott kondíciók szerinti, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akciók mindegyike visszavonásig érvényes.

9 A havi zárlati díj minden egyes megkezdett hónap után felszámításra kerül. A Nonstop+ számlacsomag normál havi zárlati díja 1299 Ft/hó, mely az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül a Számlatulajdonos bankszámláján. Amennyiben tárgyhónapban legalább 100 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból a számlára (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele), akkor a zárlati díj összegéből a következő hónapban egy akció keretében 1 000 Ft kerül jóváírásra a bankszámlán. Az akció visszavonásig érvényes.

10 A csoportos beszedések és állandó átutalások normál díja a Lakossági Kondíciós Listában a Bónusz számlacsomagnál feltüntetett díj, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akciók visszavonásig érvényesek.

11 Az akciós Bónusz számlacsomag és annak egyedi, akciós tételei visszavonásig érvényesek, a részleteket a vonatkozó üzletszabályzatok, lakossági Kondíciós listák és hirdetmények tartalmazzák. A számla normál zárlati díja 1 099 forint, mely összeg az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül az ügyfél számláján, és a következő hónapban íródik jóvá, ha a tárgyhónapban legalább 150 000 forint érkezett átutalásból a számlára.  Ha legalább 75 000 forint jóváírás történik az előbb említett módon, akkor a zárlati díj összegéből 550 forint kerül jóváírásra.  Ha a fenti jóváírási feltételek nem teljesülnek, akkor a zárlati díjból nem kerül jóváírásra sem a teljes, sem a rész összeg. A fent meghatározott díjat a bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes.

12 Privát Nulla, Beugró, Nonstop+ és Príma számlacsomagok esetén könyvelési tételdíj kerül felszámításra minden egyes – a bankszámla terhére lekönyvelt – tranzakció után az adott tranzakció díján felül. A normál díj a Lakossági Kondíciós Listában feltüntetett díj. A díj felszámításától a bank akciós jelleggel eltekint. Az akció visszavonásig érvényes.

13 A díjmentes készpénzfelvétel lehetőségét a Bank a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló  2009. évi LXXXV. törvény 36/A §-a, valamint az 53/2013 (XI.29.) NGM rendelet rendelkezései szerint biztosítja. Díjmentes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozatot kizárólag az érintett számla jogszabályi előfeltételeknek megfelelő tulajdonosa, és kizárólag egy fizetési számlája vonatkozásában adhat le, bankfiókban, vagy amennyiben az adott számlához Spectranet Internet Banking szolgáltatással rendelkezik, akkor a Spectranet Internet Banking felületen keresztül. Amennyiben az Ügyfél a nyilatkozaton az érintett bankszámlát a bankkártya számmegadásával jelöli meg, a kedvezmény a kártya mögött elsődleges fedezetként beállított bankszámlán kerül biztosításra. Adott hónap 20. napjáig leadott érvényes nyilatkozat esetében a következő naptári hónaptól, a hónap 20. napját követően leadott nyilatkozat esetén a második naptári hónaptól jogosult a díjmentes készpénzfelvételre. A díjmentes készpénzfelvételre az Ügyfél elsődlegesen ATM-en keresztül jogosult, fióki pénztárból legkésőbb 2014. december 31-ig, és csak abban az esetben, ha 2013.11.22-t megelőzően a nyilatkozatban megjelölt bankszámlához nem rendelkezett bankkártyával, A díjmentes tranzakciók sorrendjének megállapítása a készpénzfelvétel tényleges időpontja szerint történik. Amennyiben a fentiek szerinti díjmentes körbe tartozó első két tranzakció együttes összege meghaladja a 150 000 Ft-ot, úgy az e feletti összegre a normál tranzakciós díj %-os része kerül felszámításra a maximum díjtétel figyelembe vételével.
Amennyiben az ügyfél a díjmentes készpénzfelvétel lehetőségével jogosulatlanul él, vagy a nyilatkozatban valótlan adatokat közöl, úgy a Bank jogosult a hivatkozott jogszabályi kereteken belül az ingyenes készpénzfelvétel díját, költségét visszamenőleg egy összegben érvényesíteni.

14 Amennyiben az érintett számla vonatkozásában adott hónapra vonatkozóan az Ügyfelet - leadott nyilatkozata alapján - Jogszabályi díjmentes készpénzfelvétel (13-as lábjegyzet) illeti meg, ezen hónapra a számlacsomagban foglalt ATM díjkedvezmény nem él.

Számlanyitás ONLINE

Az egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb banki ügyintézés érdekében az alábbi oldalon Önnek lehetősége nyílik arra, hogy online számlanyitást kezdeményezzen a UniCredit Banknál. Az adatlap kitöltése után Önnek csak a szerződés aláírásának idejére kell befáradni az Ön által megjelölt bankfiókba, a megjelölt időpontban.

UniCredit_ ingyenhivas

Az alkalmazás használata adatforgalmat generálhat, amelyért a mobilszolgáltató díjat számlázhat ki. Kérjük, használat előtt érdeklődjön szolgáltatójánál a részletekről!

Telefonos ügyfélszolgálat
06 40 50-40-50, +36 1 325-3200