bónusz bankszámla

A kedvezmények nálunk biztosak

A Bónusz forint számlacsomagunk számos szolgáltatást kínál díjmentesen. EBKM: 0%

Ráadásul a számlavezetési díj is 0 forintlehet, ha havonta legalább 150 000 forint jóváírás érkezik átutalással az Ön számlájára. A bankon belüli, ügyfél saját számlái közötti átvezetés nem minősül átutalásnak. Csak az akciós havi díj2 felébe, vagyis 499 forintba, kerül, ha a havi átutalás összege meghaladja a 75 000 forintot, de nem éri 150 000 forintos összeget. Ha a fenti feltételek egyike sem teljesül, akkor a normál havi díjba2, azaz 999 forintba.

UniCredit - Bónusz számlacsomag

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben szeretne többet megtudni termékünkről, kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot és Kollégáink 24 órán belül, vagy legkésőbb a következő munkanapon felveszik Önnel a kapcsolatot.

Személyes adatainak - a jelen űrlapon történő - megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy ezen adatokat az UniCredit Bank Hungary Zrt. az adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Milyen további, díjmentes szolgáltatásokat nyújt Önnek a Bónusz számlacsomag3?

  • Díjmentesen adhat állandó forint átutalási és csoportos beszedési megbízást
  • Díjmentesen, azaz egyszeri belépési díj nélkül igényelheti Internet Banking szolgáltatásunkat.

A tájékoztatás nem teljes körű. 

1 Az akciós Bónusz számlacsomag és annak egyedi, akciós tételei visszavonásig érvényesek, a részleteket a vonatkozó üzletszabályzatok, lakossági Kondíciós listák és hirdetmények tartalmazzák. A számla normál zárlati díja 999 forint, mely összeg az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül az ügyfél számláján, és a következő hónapban íródik jóvá, ha a tárgyhónapban legalább 150 000 forint érkezett átutalásból a számlára. 

2 Ha legalább 75 000 forint jóváírás történik az előbb említett módon, akkor a zárlati díj összegéből 500 forint kerül jóváírásra.  Ha a fenti jóváírási feltételek nem teljesülnek, akkor a zárlati díjból nem kerül jóváírásra sem a teljes, sem a rész összeg. A fent meghatározott díjat a bank akciós jelleggel biztosítja. A Bónusz számla normál zárlati díja 999 Ft/hó/bankszámla.

3 Állandó megbízás esetén a normál díj 0,2%, min. 90 Ft, max. 6000 Ft, csoportos beszedés esetén a normál díj 0,2%, min. 50 Ft, max. 6000 Ft, melyeket a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akciók visszavonásig érvényesek. 

Ez a hirdetés nem minősül szerződéses ajánlattételnek. Az akciós Bónusz számlacsomag visszavonásig érvényes, a részletes leírást a vonatkozó üzletszabályzatok, lakossági Kondíciós listák és hirdetmények tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásnak jogát fenntartja.

 

Számlanyitás ONLINE

Az egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb banki ügyintézés érdekében az alábbi oldalon Önnek lehetősége nyílik arra, hogy online számlanyitást kezdeményezzen a UniCredit Banknál. Az adatlap kitöltése után Önnek csak a szerződés aláírásának idejére kell befáradni az Ön által megjelölt bankfiókba, a megjelölt időpontban.

Telefonos ügyfélszolgálat
06 40 50-40-50, +36 1 325-3200