Szuper! A 8 a nyerő! - Szuper 8 Tőkevédett Származtatott Alap


Ön is szeretne olyan befektetést, amely a jelenlegi gazdasági környezetben futamideje első évében – a névértékre vetítve – 8 százalékos biztos hozamot fizet?

Sőt, a Szuper 8 Alap a futamidő további éveiben
is tartogat lehetőséget további 8 százalékos hozamkifizetésekre.
            


Miért érdemes a Szuper 8 Alapba fektetni a pénzét?

Mert

  • biztos, 8% hozamot fizet az első év végén a névértékre vetítve, amely hozam meghaladja a jelenlegi betéti ajánlatokat,
  • lehetőséget tartogat hozamfizetésekre: minden olyan esetben, amikor az alap egy jegyre jutó nettó eszközértéke eléri vagy meghaladja a 10 800 forintot, a befektetőknek kifizetésre kerül a névérték 8 százaléka, azaz befektetési jegyenként 800 forint,
  • 100%-os tőkevédelmet biztosít lejáratkor a névértékre vonatkozóan,
  • forintban elérhető befektetési lehetőség a világ dinamikusan fejlődő országaiba (pl. Kína, India, Brazília, Törökország, Oroszország), és így Ön is részesedhet ezen országok gazdasági növekedéséből,
  • akár kamatadómentes befektetési lehetőséget kínál TBSZ vagy NYESZ számlán keresztül,
  • szakemberek által összeállított és dinamikusan kezelt fejlődő piaci befektetési portfólió, a Nyugat-Európában már jól ismert CPPI stratégia alkalmazásával,
  • az alap nyíltvégű, rugalmas, így bármikor visszaváltható (visszaváltási jutalék: a visszaváltott összeg 2%-a).

Az alap jegyzési időszaka 2010. augusztus 23-tól október 1-jéig tartott, jelenleg folyamatos forgalmazás keretében lehet az alap befektetési jegyeit megvásárolni 2%-os jutalék ellenében, futamideje 5 éves.

Néhány szó a kockázatokról

Az alap befektetői számára kockázatot jelenthet, hogy kedvezőtlen esetben az alap teljes futamidejére vonatkozó teljesítménye nem éri el a kockázatmentes hozam – például a betéti kamatok – mértékét. A tőke (az alap névértékére vetítve a befektetett tőke 100 százalékának) visszafizetését az alap befektetési politikája biztosítja, azonban harmadik személy a tőke visszafizetését nem garantálja. Az alappal kapcsolatos lehetséges egyéb kockázatok megismerése érdekében, kérjük, kiemelten tanulmányozza át az alap Tájékoztatójának I. 1. 3 Kockázati tényezők című pontját.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a további részleteket - így az alap befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól szóló tájékoztatás – megtalálhatók az alap Tájékoztatójában és Kezelési szabályzatában, valamint a bank mindenkori aktuális Kondíciós Listájában és Üzletszabályzatában.
Befektetési döntése meghozatala előtt, kérjük, hogy mérlegelje a befektetés tárgyát, kockázatát, díjait és a befektetésekből származó esetleges károkat.

A befektetési jegyek forgalmazója az UniCredit Bank Hungary Zrt. (tev.eng.sz.: I-1523/2003.), a Budapesti Értéktőzsde tagja. Jelen figyelemfelhívás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény értelmében kereskedelmi kommunikációnak minősül. A hirdetés nem minősül ajánlásnak vagy befektetési tanácsadásnak.

 

Telefonos ügyfélszolgálat
06 40 50-40-50, +36 1 325-3200