2 hónapos akciós forint betét új pénzre

Válassza új 2 hónapos akciós forintbetétünket, melynek igénybevételéhez 

  • növelnie kell Bankunknál lévő megtakarításainak összegét*, kamatozás évi 2,35% (EBKM 2,37%, nem akciós EBKM 0,30%-0,60%). 

Miért előnyös Önnek a 2 hónapos akciós forint betét?

  • Kiemelt, a hagyományos lekötésnél magasabb, összegsávtól független, 
  • Rugalmas**, hiszen a futamidő alatt hozzáférhet pénzéhez, úgy, hogy kamat is jár rá, a bennmaradó rész pedig akciósan kamatozik tovább. 
  • Biztonságos és kiszámítható.

 

Az alábbi feltételeket amennyiben azokat Ön külön-külön vagy együttesen teljesíti, a Bank az első lekötési periódusra a vonatkozó feltételhez kapcsolódó mértékű kamatprémiumot fizet. A kamatprémium az alábbi feltétel(ek) teljesítését követő banki munkanapon – de legkorábban az első lekötési periódus végén, a kamat jóváírásával egyidejűleg - kerül jóváírásra az Ön bankszámláján.

  1. Amennyiben  a betéti bankkártyájával a betétlekötéstől számított 6 hónapon belül minimum 5 alkalommal vásárol összességében legalább 50.000 Ft értékben. A feltétel teljesülése esetén a betétlekötés összegére 0,25%-os kamatprémiumot fizet a Bank.
  2. A betétlekötéstől számított 6 hónapon belül legalább 2 alkalommal, alkalmanként minimum 75.000 Ft vagy annak megfelelő deviza  egyösszegű átutalásból – kivéve a  Banknál vezetett saját számlái közti átvezetést - származó jóváírás történik a bankszámláján. A feltétel teljesülése esetén a betétlekötés összegére 0,25%-os kamatprémiumot fizet a Bank.

*Az akció 2014. április 2-től visszavonásig érvényes, és a magánszemélyek által, újonnan – bankon kívülről - elhelyezett betétekre vonatkozik, amennyiben az ügyfél növeli a 2014. március 24-én az UniCredit Banknál lévő megtakarításait.
** A legkisebb kivehető összeg 50 000 Ft, miközben a lekötésben maradó összeg legalább 200 000 Ft.

A fenti konstrukciókban elhelyezhető legkisebb összeg 200 000 Ft, a legnagyobb összeg együttesen 15 000 000 Ft.

A jelen hirdetés nem teljeskörű, a további részletek megtalálhatók a bank aktuális Látraszóló és határidős betétek, az UniCredit Bank Hungary Zrt. kamatkondíciói magánszemélyek részére c. hirdetményében és a magánszemélyek részére szóló Kondíciós listájában. A betéti szerződés részletes leírását az Általános Üzleti Feltételek tartalmazza.

UniCredit - OBA Biztosított Bankbetét

Telefonos ügyfélszolgálat
06 40 50-40-50, +36 1 325-3200