Kiemelt kamat 2 hónapos akciós forint lekötésre!

Évi 2,00%-os akciós kamatozással kötheti le megtakarítását 2 hónapra egyszeri lekötésű akciós forintbetét ajánlatunkban. A betétben való lekötéshez növelje Bankunknál lévő megtakarításainak összegét*. Banki kamat 2,00%, EBKM 2,00%, nem akciós EBKM 0,10%-0,40%.

Az akciós forintbetét előnyös Önnek mert

  • Kiemelt, a hagyományos forint lekötésnél magasabb kamatozású, összegsávtól függetlenül,
  • Biztonságos és kiszámítható.

Banki lekötést kezdeményezhet:

Keresse kollégáinkat országos fiókhálózatunkban.
Már ügyfelünk? Hívja kollégáinkat és adjon lekötési megbízást Telefonbankon keresztül.

UniCredit_ ingyenhivas

Az alkalmazás használata adatforgalmat generálhat, amelyért a mobilszolgáltató díjat számlázhat ki. Kérjük, használat előtt érdeklődjön szolgáltatójánál a részletekről!

Ismerje meg PREMIUM BANKING szolgáltatásainkat is. Kattintson a részletekért!

 

*Az akció 2015. április 15-től visszavonásig érvényes, és a magánszemélyek által, újonnan – bankon kívülről - elhelyezett betétekre vonatkozik, amennyiben az ügyfél növeli a 2015. március 26-án az UniCredit Banknál lévő megtakarításait. Az akciós betét további részletes feltételei megtalálhatóak a Bank aktuális Látra szóló és határidős betétek, az UniCredit Bank Hungary Zrt. kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére című hirdetményében.

A fenti konstrukciókban elhelyezhető legkisebb összeg 200 000 Ft, a legnagyobb összeg együttesen 30 000 000 Ft.

A jelen hirdetés nem teljeskörű, a további részletek megtalálhatók a bank aktuális Látraszóló és határidős betétek, az UniCredit Bank Hungary Zrt. kamatkondíciói magánszemélyek részére c. hirdetményében és a magánszemélyek részére szóló Kondíciós listájában. A betéti szerződés részletes leírását az Általános Üzleti Feltételek tartalmazza.

UniCredit - OBA Biztosított Bankbetét

Telefonos ügyfélszolgálat
06 40 50-40-50, +36 1 325-3200