Skip to main content

UEFA partnerség

 

Csoportunk 2007-ben erőteljes és egységes európai márka felépítése iránti elkötelezettséget fogalmazott meg, s a célkitűzésnek megfelelve egy kiemelt európai sport szponzorációs platform támogatása mellett döntött. A nemzetközi klubversenyek közül a legsikeresebb UEFA Champions League mellett tettük le voksunkat. Csoportunk 2009 óta az UEFA Champions League hivatalos bankja és támogató partnere.


Az UniCredit Európa egyik meghatározó bankcsoportja, Kelet-és Közép-Európában pedig bizonyosan a legnagyobb. Az UEFA Champions League-gel kötött partneri együttműködésünk remek lehetőséget ad arra, hogy széles körben növeljük márkaismertségünket, -mondta Paolo Fiorentino, az UniCredit Csoport operatív igazgatója.


"Az UniCredit Európa vezető bankjainak egyike; európai jelenlétével és erejével - különösen Kelet-Európában - hozzájárul ahhoz, hogy ezeken a piacokon megerősítse az UEFA Champions League márkájának hírnevét." (David Taylor, CEO, UEFA Event S.A.)


A két szervezet közötti partneri kapcsolat az üzleti rendezvényeken túl kiterjed a helyi eseményekre is, amelynek egyik fénypontja az UniCredit által bemutatott UEFA Champions League Trophy Tour, melynek keretében az áhított kupa eljut több európai nagyvárosba. Magyarországon legutóbb 2009-ben valamint 2013 őszén járt.

 

Ezt az együttműködést használjuk fel arra is, hogy a fiatal generációkat a „Passzold tovább!” programmal a mozgásra ösztönözzük.

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy

UniCredit Bank Hungary Zrt.


Központ: 1054 Budapest,
Szabadság tér 5-6.
1242 Budapest Pf. 386

Telefonbank:
+36 1 325 3200
Fax:
06/1-353-4959

Bankkód: 109
SWIFT: BACXHUHB                                                     IBAN Kalkulátor

Valutaárfolyamok

EUR
Valutaárfolyam
Vétel
Teljes árfolyamlista
Spinning wheel animation

Loading