Jelentkezés

Köszönjük, hogy felkereste Karrier oldalunkat!

 

Amennyiben megérett Önben a váltás gondolata, akkor böngéssze Karrier oldalunkat rendszeresen: álláslehetőségeinket a megüresedés pillanatában, napról napra frissítjük.

 

Azok a pályázatok érvényesek, melyek vállalatunk Karrier oldalán keresztül érkeznek hozzánk, ezért ha ismerőstől hallott az álláslehetőségről, vagy korábbi munkavállalónk,  akkor is Karrier oldalunkon keresztül várjuk pályázatát!

 

Minden jelentkezőt értesítünk pályázata eredményéről: a keresés lezárásának részeként, miután a kiválasztott jelölt elfogadta ajánlatunkat, a meghirdetett pozícióra sikertelenül jelentkezők az önéletrajzukban megjelölt e-mail címre kapnak visszajelzést.

 

Bízunk benne, hogy érdeklődésének és karrier ambícióinak megfelelő állást talál vállalatunknál! Jó böngészést, sikeres pályázást kívánunk!

 

Tovább az aktuális álláshirdetésekre

 

Amennyiben jelenleg nincs olyan nyitott pozíció, mely felkeltette érdeklődését, önéletrajzát feltöltheti adatbázisunkba is. Ehhez kérjük, küldje el önéletrajzát az adatbazis@unicredit.terminal.lensa.hu e-mail címre.

Spinning wheel animation

Loading