Dolgozzon az UniCredit Banknál!

A munkaerőpiac folyamatos átalakulásban van. Mindenki szeretné megtalálni a maga számára a legjobb munkahelyet, ahol számítanak az elképzelései. Mi az UniCredit Banknál támogatjuk az ilyen a tehetségeket.

Célunk, hogy barátságos és támogató környezetet alakítsunk ki kollégáink részére, ahol a személyes értékekre alapozva tudunk változásokat kezdeményezni. Fontos számunkra a munkahely és a magánélet közötti egyensúly megteremtése.

Az UniCredit Banknál minden kollégánk lehetőséget kap hogy kiteljesedhessen saját szenvedélyeiben és megvalósíthassa céljait, mind az irodán belül mind azon kívül.

Velünk részese lehet annak a nemzetközi csoportunk által közösen épített jövőnek, amelyben a sokszínűségre valódi értékek forrásaként tekintünk.

Az UniCredit Banknál lehetőségünk van rá, hogy beteljesítsük ambícióinkat, és értéket teremtsünk.

Hogy tegyünk azért, ami számít.

Tovább az aktuális álláshirdetésekre

Amennyiben jelenleg nincs olyan nyitott pozíció, mely felkeltette érdeklődését, önéletrajzát feltöltheti adatbázisunkba is. Ehhez kérjük, küldje el önéletrajzát az adatbazis@unicredit.terminal.lensa.hu e-mail címre.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy jelentkezése kapcsán megadott adatait a Lensa Programming Kft. rendszerén keresztül az UniCredit Bank toborzásban részt vevő kollégái, valamint az adott pozícióért felelős vezető kezelhetik. Amennyiben további kérdése volna a rendszer adatkezelése kapcsán, kérjük, hogy jelezze azt a terminal@lensa.hu e-mail címen.


Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo