Munkahelyi jólét

 

„A mi sikerünk az embereink múlik. Ezért az UniCreditnél a jólétet és az élet minőséget stratégiánk szívébe, középpontjába helyezzük, mind személyesen és professzionálisan. Új kezdeményezéseket hozunk létre a tisztelet és elkötelezettség alapján, egy olyan pozitív munkakörnyezet megteremtése érdekében, ahol mindenki a legjobban tudja kifejezni magát és választ találhat igényeire.“

Paolo Cornetta, Head of Human Resources - UniCredit Group

 

UniCredit célja a legjobb munkáltatónak lenni az európai pénzügyi szektorban.

Abban hiszünk, hogy egy pozitív munkahely, ahol a kollégákat tiszteljük, lehetővé teszi, hogy mindegyik kolléga maximális hozzájárulásával elérjük azt, ami igazán számít.

Ezért alkottunk meg 250 speciális Társasági Jólét programot 16 országban, hogy kollégáink életét jobbá tegyük és támogassuk őket életünk legnehezebb pillanataiban.

Elhivatottságunk 3 pilléren alapszik: munka-magánélet egyensúly, jól érzés és emberi törődés. Ezekre alapozva több kezdeményezés van folyamatban.

Ezek a jóléti programok az egészséghez, a biztosításhoz, a pénzügyi és számlavezetési programokhoz kapcsolódnak, amelyek országonként eltérőek.

 

Cégünk jólét pillérei

UniCredit egy globális bank és az elképzelés, amely a Társasági Jólét programunkat vezeti mindenhol megegyezik. Ezen pillérek az egyik oka annak, hogy az UniCredit elnyerte Európában az Év Munkáltatója címet 2020-ban.

Rugalmasság

Rugalmasság lehetővé teszi, hogy a leghatékonyabban módon menedzseljük a munkával töltött időnket. Aktívan támogatjuk a rugalmas munkaidőt, távoli munkavégzést és a rész munkaidőt. Rugalmasság azt is jelenti, hogy szakítsunk időt a kielégítő munka-magánélet egyensúlyra. Fizetett szabadságot ajánlunk, amely tiszteletben tartja a gyors kulturális változást és egyenlő bánásmódot minden család modellhez. Ez a fizetett szabadság magában foglalja a szülői (anyai-apai) és gyermek gondozási eltávozást. Magában foglalja a fontos magánéleti eseményeken való részvételt, mint például születés, házasságkötés, házvásárlás, és tanulmányi fejlődés lehetőségét.

Well-being – Jól lenni

Széleskörű egészséges életmód programokat ajánlunk az egészséges táplálkozástól, fitneszig, kapcsolatépítésen át, és kognitív érzelmi témákon keresztül mint például stresszkezelés és személyes tudatosság – ezek az egészségügyi juttatásainkhoz kapcsolódnak. Vannak relaxációs szobák, melyeket pihenésre, játékra vagy informális megbeszélésekre is használni lehet. A jutattási csomagunk széleskörű sportolási lehetőségeket biztosít. Az edzőteremben való tagság csak a kezdet - a kollégák csatlakozhatnak olyan bajnokságokhoz és csapatsportokhoz is, mint például kosárlabda, futball és röplabda. Hozzáférést biztosítunk kedvezményes kerékpárkölcsönzéshez is. További információkért keresse fel helyi elérhetőségeinket.

Emberi törődés

Pozitív munkakörnyezet sokszínű és befogadó, ahol mindenki elmondhatja véleményét és meghallgatják. Ezt teszi lehetővé, hogy az emberek a legjobbak legyenek. 2010-ben az a UniCredit úttörő volt a pénzügyi szolgáltatás területén lehetővé téve fogyatékos ügyfelek és kollégák támogatását a Bank Ausztriában. Olaszországban, 2008-ban mi voltunk az első bank, aki kinevezett egy Fogyatékosságal foglalkozó Menedzsert, aki iránymutatást ad a kollégáknak és inkluzív munka kultúrát vezet be. Versenyképes jóléti csomagunk része, hogy széleskörű Munkáltatói Támogatási Programokat nyújtunk, magas színvonalú tanácsadói szolgáltatást munkahelyi és magánéleti ügyekben. Ezek a témák kiterjednek a jogi iránymutatástól, egészségügyi tanácsadáson, életvezetési tanácsadáson át a munkahelyi problémák megoldásáig és pénzügyi tanácsadásig.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo