Kompenzáció és előnyök

Mi az UniCredit legfontosabb erőforrása? A munkatársaink.

 

A munkatársaink az UniCredit legfontosabb erőforrásai. Kompenzációs megközelítésünk célja a legtehetségesebb és motiváltabb emberek bevonzása, bevonása és megtartása egy versenyképes és kiegyensúlyozott kompenzációs csomag révén, amely ötvözi a rögzített kompenzációt, a teljesítményhez kapcsolódó ösztönzőket és az egyéb előnyöket.

Csoportunk javadalmazási politikája meghatározza az elveket kompenzációs gyakorlatainkhoz, a hazai és nemzetközi standard-del összhangban.

 

Rögzített kompenzáció

Rögzített kompenzációnk tükrözi az egyes szerepekhez szükséges tapasztalatokat és felelősséget a belső és a külső piaci szintekkel összhangban.

Független a bank teljesítményétől, nem diszkrecionális és konzisztensen a szervezeten belül.

Teljesítményhez kapcsolt ösztönzők

 

Kompenzációnk változó összetevője a teljesítménytől függő kifizetésekre vonatkozik. Bónuszokat és ösztönzőket kínálunk készpénzben vagy részvényekben azáltal, hogy a kompenzáció egy részét közvetlenül összekapcsoljuk az egyéni, a csapat és a társaság teljesítménycéljainak elérésével. Ezek célja a hosszú távú értékteremtés és a fenntartható eredmények elérése. A bank elfogadta a felső vezetés és a kulcsfontosságú személyek számára létrehozott új, 2020–2023 közötti ösztönző tervet, amely ötvözi a pénzügyi és az ESG (környezetvédelmi, társadalmi és kormányzati) célokat.

Előnyök

Célunk, hogy egyike legyünk a legjobb munkahelyeknek. Ez azt jelenti, hogy számos olyan előnyt kínálunk, amelyek elősegítik a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtését, miközben elősegítjük a sokféleséget és a befogadást. Csoportunk a legtöbb országban, ahol jelen van testreszabott vállalati jóléti programokat hozott létre.

Az előnyök helyileg vannak kidolgozva, annak érdekében, hogy megfelelő választ adjanak az munkavállalóink igényeinek egészségügyi és családi vonatkozásban egyaránt.

Támogatást kínálunk az alkalmazottaknak és családtagjaiknak mind a személyes, mind a szakmai életben, karrierjük során és a nyugdíjba vonulás után is.

Ezek a lehetőségek magukban foglalják az egészségügyi ellátásokat, a szabadidőt, a karrier- és életvezetési tanácsadást, a jelzálogkölcsönöket, az anyasági és apasági támogatást, valamint a többi családi igényt, fizetett szabadságot, jóléti programokat.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo