Tájékoztató VISA és Corporate Maestro típusú kártyák migrációjáról

 

 

Az UniCredit Bank a VISA és Corporate Maestro típusú betéti bankkártyák forgalmazását megszünteti, ezek a termékek kivezetésre kerülnek. A VISA és Corporate Maestro típusú betéti kártyákat 2021. áprilisától kezdve lecseréljük Mastercard típusú betéti kártyákra.

 

Kivezetésre kerülő termék

Milyen termékre cseréljük le

VISA Classic

Mastercard Standard

VISA GOLD

Mastercard Gold

VISA Business

Mastercard Business

VISA Business Gold

Mastercard Business Gold

Corporate Maestro

Mastercard Business

 

A korábban kibocsátott VISA vagy Corporate Maestro betéti kártyák tényleges technikai zárása a 2021.07.30-át követő napokban megtörténik, ezután kizárólag az új Mastercard betéti kártyát tudják használni.

 

Az új Mastercard kártyákat 2021. áprilisától kezdve folyamatosan postáztuk ügyfeleink számára a korábban beállított kártyapostázási címre. Az új bankkártyához tartozó új PIN kódot külön borítékban, a bankkártya küldését megelőzően pár nappal küldtük meg érintett ügyfeleinknek.

Az új bankkártyák aktiválását telefonos banki szolgáltatáson [UniCredit Telefonbank] keretsztül tudják megtenni. Az új Mastercard betéti kártya aktiválását követően, az aktiválás napján, a korábban kibocsátott VISA vagy Corporate Maestro betéti kártya lezárásra kerül.

Az új kártya új kártyaszámon és új lejárati dátummal kerül kibocsátásra, 3 éves lejáratú, chippel és érintő funkcióval ellátott betéti kártya.

A kártyacsere díjmentes, ez a változás semmilyen hátránnyal nem jár érintett ügyfeleink számára, az új Mastercard bankkártyát a korábbi bankkártya díjszabásával és kondícióival fogják tudni igénybe venni.

Ha a fentiekkel kapcsolatban további kérdése vagy észrevétele merül fel, kérjük, hívja szakértő kollégáinkat a 06 1(20/30/70) 325 3200-as telefonszámon, vagy forduljon kollégáinkhoz országos fiókhálózatunkban vagy keresse vállalati ügyfélmenedzserét.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo