Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy a bankkártyájára beállított tranzakciós limiteket biztonsági okokból átmenetileg korlátoztuk. Ugyanezen okból jelenlegi kártyája helyett hamarosan újat készítünk és küldünk az Ön számára. Az új bankkártya aktiválásáig természetesen a jelenlegit is használhatja a lentiek figyelembevételével.

A bankkártyák biztonságát felügyelő rendszereink jelezték, hogy az Ön bankkártyájával visszaélést kísérelhettek meg vagy kísérelhetnek meg a jövőben. Emiatt kártyája tranzakciós limitjeit az alábbiak szerint módosítottuk.

Mastercard Unembossed (nem dombornyomott) kártyák esetében:

Napi készpénzfelvételi limit: 150.000 forint

Napi vásárlási limit: 150.000 forint

Napi internetes vásárlási limit: 0 forint

Mastercard Standard kártyák esetében:

Napi készpénzfelvételi limit: 250.000 forint

Napi vásárlási limit: 300.000 forint

Napi internetes vásárlási limit: 0 forint

 

Ezekkel a beállításokkal bankkártyája készpénzfelvételre és kártyás (fizikai) vásárlásokra biztonsággal használható, kockázatot az internetes vásárlási tranzakciók jelentenek. Ezért arra kérjük, hogy új bankkártyája érkezéséig és aktiválásáig csak akkor emelje vissza az internetes vásárlási limitet, amikor az a vásárláshoz feltétlenül szükséges, és a tranzakciót követően minden esetben állítsa vissza 0 forintra.

Bankkártyája cseréje, valamint a bankunk által végzett limitmódosítás díjmentes. Amennyiben a kártya pótlási díj beterhelődik a számláján, az 5 munkanapon belül jóváírásra fog kerülni. Ha az Ön napi készpénzfelvételi limitjének visszaállítása az általunk végzett limitcsökkentést megelőző értékre díjjal jár, akkor azt utólag jóváírjuk az Ön folyószámláján. A napi (fizikai) vásárlási és a napi internetes vásárlási limit módosítása minden esetben díjmentes.

A kártyacsere során egy új bankkártyát és hozzátartozó PIN-kódot gyártunk az Ön számára, amit a rendszereinkben rögzített kártyaküldési címre postázunk. Az új kártya típusa, kondíciói és beállításai nem változnak, mindenben megegyeznek az Ön jelenlegi kártyájának jellemzőivel. Felhívjuk figyelmét, hogy új kártyáját a fent részletezett biztonsági limitbeállításokkal készítjük el!

Kérjük, amikor megkapja új kártyáját és PIN-kódját, haladéktalanul aktiválja. Az aktiválást a mobilalkalmazási szolgáltatás [UniCredit mBanking] használatával végezheti el, vagy telefonbankos azonosítást követően az [UniCredit Telefonbank] szolgáltatáson (+36 1/20/30/70 325 3200) keresztül. Az új kártyát már biztonsággal és teljeskörűen tudja majd használni.

Az aktiválást követő nap reggelén a cserére kijelölt eredeti kártyáját automatikusan lezárjuk, az a továbbiakban már nem lesz használható. Ha nem aktiválja új kártyáját 2022. február 28-áig, azt követően a jelenleg használt kártyáját központilag lezárjuk.

Kérjük, ha az új kártyát nem kapja meg 2022. január 20-ig, akkor azt jelezze kollégáinknak a +36-1/20/30/70-325-3200 telefonszámon vagy bármelyik UniCredit-bankfiókunkban.

Ha Ön telefonon már egyeztetett bankkártyája tiltásáról és cseréjéről ügyintézőnkkel (2021. november 27-ét követően), akkor a fenti információk az Ön kártyájára nem vonatkoznak. Új kártyáját a megbeszéltek szerint annak aktiválását követően tudja használni.

Együttműködését és türelmét köszönjük!

 

Tisztelettel

UniCredit Bank Hungary Zrt.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo