Video Poster

Ünnepeljük a múltat, fenntarthatóvá tesszük a jövőt!

 

30 éves az UniCredit Bank

 

Tóth Balázs, elnök-vezérigazgató

Az elmúlt 30 évben finanszírozott projektjeinken keresztül jelentős hatást gyakoroltunk a minket körülvevő világra. Felelősségünk a következő 30 évben is óriási, hiszen mi fogjuk támogatni azokat a kezdeményezéseket, amelyek majd fenntarthatóbbá teszik a világot.

Ivan Vlaho, általános vezérigazgató-helyettes

Mindannyian felelősek vagyunk a fenntarthatóbb jövőért. Ezért bankunk 30. születésnapját azzal a vállalással ünnepeljük, hogy mostantól még több pozitív társadalmi és környezeti hatású projektet támogatunk.

30 éve együtt a fenntarthatóságért

Nézze meg az ügyfeleink videóinterjúit!

play_circle_filled

Watch video

Nyíregyházi Állatpark

Egy állatkedvelő fiatalember álmából mára Európa egyik legjobb állatkertje lett a Nyíregyházi Állatpark. Nagyszabású fajmentő programjuk közel 100, a kihalás szélére került állatfaj fennmaradását segíti, miközben oktató tevékenységükkel gyarapítják az állat- és természetvédelem iránt felelősséget vállalók táborát.

play_circle_filled

Watch video

Szamos Marcipán

Három generáció óta édesítik meg a mindennapjainkat. Még ma is az alapító nagypapa receptje alapján készítik a bonbonokat és süteményeket, és maga a vállalat is az ő szellemében működik tovább. Hogyan fér meg a kézművesség, a tradíció a legújabb trendekkel? Erről mesél a család.

play_circle_filled

Watch video

Futureal-csoport

Élhető városrészek fejlesztése, új közösségi terek alkotása, az agglomerációt a fővárossal összekötő csomópontok létrehozása - csak néhány a Futureal-csoport fenntarthatósági törekvései közül. Radványi Gábor, a cég főépítésze mesél róluk.

play_circle_filled

Watch video

Aranycipó Pékség

A hat fős családi garázsvállalkozásból indult Aranycipó Pékség mára a dél-dunántúli régió piacvezető pékipari vállalata. A szülői életművet az alig 30 éves Büki testvérpár, László és Tamás veszi át és építi tovább. Munkáltatóként is rendkívüliek: dolgozóik közül 100 fő évtizedek óta náluk dolgozik.

play_circle_filled

Watch video

HiPP Kft.

Mennyi fenntarthatósági törekvés fér bele egyetlen üveg HiPP bébiételbe? Minőségi, hazai bio zöldség, hús és gyümölcs, ökológiai gazdálkodás, energiagazdálkodás és az ökoszisztéma védelme. Mindezekről Dr. Bódi Csaba, a HiPP ügyvezető igazgatója beszél.

UniCredit Logo