Intézze banki- és pénzügyeit körültekintően!

Az UniCredit Bank számára kiemelten fontos ügyfelei és dolgozói egészségének védelme.
Kérjük, ismerje meg tájékoztatónkat és bankolási tanácsainkat a koronavírus megelőzésével összefüggésben: 

 

Törlesztési moratóriummal kapcsolatos információk

Ha a törlesztési moratóriumról tájékozódna, vagy tovább szeretné törleszteni hitelét, akkor kattintson ide.

 

Hitelezéssel kapcsolatos információk

Ismerje meg a hitelezésben a koronavírus-járvány kedvezőtlen hatásai miatt bevezetett átmeneti könnyítéseinket!Készpénzt helyettesítő megoldások

A fizikai kontaktusok csökkentése érdekében javasoljuk ügyfeleink számára, hogy fizetéskor részesítsék előnyben betéti- és/vagy hitelkártyájukat, valamint ha van rá lehetőség, éljenek az azonnali fizetés előnyeivel.

Valamint tájékoztatjuk, hogy a koronavírus terjedése okozta veszélyhelyzetre való tekintettel, Magyarország Kormánya 5.000 forintról 15.000 forintra emelte a PIN kód megadása nélkül végrehajtható érintéses tranzakciók limitjét.

Fontos azonban kiemelni, hogy:

  • az egyes POS termináloknak frissítésen kell átesniük a változás életbelépéséhez, amely termináltól függően eltérő időpontokban valósulhat meg április 15-ig, valamint
  • az erős ügyfél hitelesítés szabályait továbbra is alkalmazni kell, tehát PIN kód nélkül, maximum 5 darab tranzakció végezhető egymást követően,
  • így a gyakorlatban továbbra is előfordulhat, hogy 15 ezer forint alatti tranzakcióhoz  kér PIN kódot a terminál.

Bankfiókok

Kollégáink és ügyfeleink biztonsága és egészsége bankunk első számú prioritása. Követve a hatóságok iránymutatásait, határozatlan időre csökkentjük az UniCredit bankfiókok nyitvatartási idejét. Bankfiókjaink 9:00-15:00 között lesznek elérhetőek. Felhívjuk ügyfeleink és kísérőik figyelmét, hogy bankfiókjainkban mindenkinek (kivéve Budapesten a 6 év alattiak) kötelező a maszk vagy az orrot és a szájat eltakaró sál/kendő viselése. A megfelelő védőfelszerelés hiányában a bankfióki ügyintézés nem lesz lehetséges.

Néhány bankfiókunk zárva tart, de ügyfeleinket természetesen a közeli bankfiókokban továbbra is kiszolgáljuk:

  • A Szabadság téri bankfiókunk ügyfelei számára ajánljuk: 1054 Budapest, Alkotmány utca 4. vagy 1053 Budapest, Ferenciek tere 2,
  • Törökvészi (Bég u. 3-5.) fiókunk ügyfelei számára ajánljuk: 1036 Budapest, Lajos u. 48-66.
  • Infopark (Building B) fiókunk ügyfelei számára ajánljuk: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 1-3.
  • Gateway (Dunavirág u. 2-6.) fiókunk ügyfelei számára ajánljuk: 1138 Budapest, Váci út 178. Duna Plaza.

ATM-jeink a fenti helyszíneken, a Szabadság téri fiókot kivéve, továbbra is elérhetőek.

Mind dolgozóink, mind a fiókokba látogató ügyfelek számára elérhetővé tettünk kézfertőtlenítőket, amelyek használatára fel is hívjuk a figyelmet. Mindazonáltal, kérjük ügyfeleinket, hogy fontolják meg a személyes banki ügyintézés szükségességét,különösen abban az esetben, ha a tervezett látogatást megelőző két hétben: 

1külföldön tartózkodtak; 

2olyan személlyel érintkeztek, aki járt külföldön, vagy igazoltan fertőzött személy; 

3illetve ha az alábbi tünetekkel rendelkeznek: láz, száraz köhögés, nehéz légzés. 

Kérjük, ha UniCredit bankfiókot látogat, készüljön arra, hogy egyesével, a felszabaduló helyek függvényében a bejáratnál álló kollégánk engedi be Önöket. Várakozás közben lehetőség szerint tartsanak egymástól legalább 1 méter távolságot. Kollégáink mindent megtesznek a gyors és zökkenőmentes kiszolgálásért.

Továbbra is folyamatosan nyomon követjük a kialakult helyzetet, mindig mindnyájunk legjobb érdeke szerint cselekszünk és a “Jót s jól!” elve szerint járunk el.

Digitális csatornák

Banki ügyeit nem csak bankfiókban, de telefonon, mobilalkalmazáson vagy interneten keresztül is intézheti. Ismerje meg és tájékozódjon, hogy milyen műveletek és szolgáltatások érhetőek el akár otthona kényelméből is. További részletek.
 

 

 

Az oldal tartalma folyamatosan frissül.

 

Hogyan töltheti le az UniCredit Mobilalkalmazást?

Mobil verzió:

                       

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo