Intézze banki- és pénzügyeit körültekintően!

Az UniCredit Bank számára kiemelten fontos ügyfelei és dolgozói egészségének védelme.
Kérjük, ismerje meg tájékoztatónkat és bankolási tanácsainkat a koronavírus megelőzésével összefüggésben: 

 

Törlesztési moratóriummal kapcsolatos információk

Ha a törlesztési moratóriumról tájékozódna, vagy tovább szeretné törleszteni hitelét, akkor kattintson ide.

 

Hitelezéssel kapcsolatos információk

Ismerje meg a hitelezésben a koronavírus-járvány kedvezőtlen hatásai miatt bevezetett átmeneti könnyítéseinket!Készpénzt helyettesítő megoldások

A fizikai kontaktusok csökkentése érdekében javasoljuk ügyfeleink számára, hogy fizetéskor részesítsék előnyben betéti- és/vagy hitelkártyájukat, valamint ha van rá lehetőség, éljenek az azonnali fizetés előnyeivel.

Valamint tájékoztatjuk, hogy a koronavírus terjedése okozta veszélyhelyzetre való tekintettel, Magyarország Kormánya 5.000 forintról 15.000 forintra emelte a PIN kód megadása nélkül végrehajtható érintéses tranzakciók limitjét.

Fontos azonban kiemelni, hogy:

  • az egyes POS termináloknak frissítésen kell átesniük a változás életbelépéséhez, amely termináltól függően eltérő időpontokban valósulhat meg április 15-ig, valamint
  • az erős ügyfél hitelesítés szabályait továbbra is alkalmazni kell, tehát PIN kód nélkül, maximum 5 darab tranzakció végezhető egymást követően,
  • így a gyakorlatban továbbra is előfordulhat, hogy 15 ezer forint alatti tranzakcióhoz  kér PIN kódot a terminál.

Bankfiókok

Kollégáink és ügyfeleink biztonsága és egészsége bankunk első számú prioritása. Felhívjuk ügyfeleink és kísérőik figyelmét, hogy bankfiókjainkban mindenkinek (kivéve Budapesten a 6 év alatti gyerekeknek, valamint a fogyatékkal élőknek) kötelező a maszk viselése.

A Gateway irodaházban található bankfiókunk ideiglenesen zárva tart. Ügyfeleink számára az alábbi, legközelebbi bankfiókot ajánljuk:

  • Gateway Irodaház: 1138 Budapest, Váci út 178., Duna Plaza

ATM-jeink továbbra is elérhetőek.

Mind dolgozóink, mind a fiókokba látogató ügyfelek számára elérhetővé tettünk kézfertőtlenítőket, amelyek használatára fel is hívjuk a figyelmet. 

A bankfiókjainkban csak korlátozott létszámú ügyfél tartózkodhat egyszerre. Amennyiben a fiókban 5 vagy kevesebb tanácsadó dolgozik, maximum 5 ügyfél; 6 vagy több tanácsadó esetén pedig maximum 10 ügyfél várakozhat az ügyféltérben. Kérjük érkezésekor jelezze a sorszámosztó terminálon, hogy milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni, majd - ha a fiókban várakozók száma meghaladja a maximálisan megengedettet - kérjük fáradjon ki és várakozzon a fiókon kívül, míg távozik valaki. Kérjük várakozás közben a többi ügyféltol tartson 1,5 méteres távolságot.

Ha Okossor szolgáltatásunkon keresztül digitálisan állt sorba, érkezését okostelefonján, az értesítő SMS-ből megnyitható digitális jegyén jelezze.

Ha szeretné elkerülni a várakozást, használja Okossor szolgáltatásunkat: www.unicreditbank.hu/okossor

Továbbra is folyamatosan nyomon követjük a kialakult helyzetet, mindig mindnyájunk legjobb érdeke szerint cselekszünk és a “Jót s jól!” elve szerint járunk el.

Digitális csatornák

Banki ügyeit nem csak bankfiókban, de telefonon, mobilalkalmazáson vagy interneten keresztül is intézheti. Ismerje meg és tájékozódjon, hogy milyen műveletek és szolgáltatások érhetőek el akár otthona kényelméből is. További részletek.
 

 

 

Az oldal tartalma folyamatosan frissül.

 

Hogyan töltheti le az UniCredit Mobilalkalmazást?

Mobil verzió:

                       

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo