Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy székesfehérvári, Budai út 1. szám alatti bankfiókunk felújítási munkák miatt 2020. január 27-től április 26-ig ideiglenes helyszínen érhető el.

Ideiglenes bankfiókunk címe: 8000 Székesfehérvár, Bástya utca 10.

Nyitvatartása: hétfő-péntek: 09:00-15:00

A felújítás ideje alatt a Budai út 1. sz. alatti bankfiókunk zárva tart, de az ATM berendezések továbbra is zavartalanul működnek. Készpénzfelvételre alkalmas ATM az ideiglenes bankfiókunkban is elérhető.

Az ügyfélszéfek az eddigi helyszínen, a Budai út 1. sz. alatt maradnak, de a szolgáltatás az új helyszínről, az ideiglenes bankfiókban (8000. Székesfehérvár, Bástya utca 10.) érhető el.

A beérkező bankszámlakivonatokat, hitelkártyákat és meghosszabbított betéti kártyákat is a Bástya utca 10. sz. alatti bankfiókunkban vehetik át.

Megújult, tágasabb fiókunkat 2020. április 27-én, hétfőn nyitjuk meg. Amennyiben a felújítás miatt a fent említett dátumokban eltérés adódna, természetesen ismét értesítést küldünk.

Természetesen banki ügyeinek intézéséhez Ön más fiókot is választhat. A részletes fióklistát megtekintheti bankunk honlapján (www.unicreditbank.hu) a jobb oldalon található Fiók- és ATM-kereső menüpontban. Ha fiókjainkkal vagy a fentiekkel kapcsolatosan kérdése merül fel, kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 (1/20/30/70) 325-3200 telefonszámon.

Bankunk számára rendkívül fontos, hogy ügyfeleink elégedetten vehessék igénybe szolgáltatásainkat, a felújítás is ezt a célt szolgálja. Megértését köszönjük, és bízunk abban, hogy hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Önt megújult bankfiókunkban!

Budapest, 2020. április 3.

Tisztelettel:

UniCredit Bank Hungary Zrt.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo