Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény rendelkezései alapján bankunknak naprakész ügyfél-átvilágítási adatokkal kell rendelkeznie ügyfeleiről.

Azokat az érintett ügyfeleinket, akik esetében a számlatulajdonos és/vagy a számlák felett rendelkező(k) ügyfél-átvilágítási adatai és/vagy a vállalkozás adatai, nyilvántartásaink alapján nem tekinthetők teljes körűnek, postai és/vagy elektronikus tájékoztató levélben kérjük az adatok egyeztetésére, aktualizálására és pótlására. Erre mindenképpen szükség van ahhoz, hogy szolgáltatásainkat továbbra is zavartalanul nyújthassuk számukra.

Amennyiben ügyfeleink és/vagy a rendelkező(k) aktuális ügyfél-átvilágítási adatai és/vagy a vállalkozás adatai 2019. október 31-ig nem állnak teljes körűen rendelkezésre bankunknál, a 2017. évi LIII. törvény 79. § alapján a fenti dátumot követően bankunk köteles az érintett ügyfeleink és/vagy rendelkezője által indított ügylet teljesítését megtagadni.

 

Ha tájékoztatásunkkal kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélmenedzseréhez vagy fióki tanácsadójához vagy telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06-1-325-3200 telefonszámon.

 

Érintett ügyfeleink együttműködését előre is köszönjük!

 

Üdvözlettel:

UniCredit Bank Hungary Zrt.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo