Lakossági betéti és hitelkártya nyári akció - 2017. július 10.-2017. augusztus 31.

 

Tudta Ön, hogy külföldön is tudja használni Mastercard bankkártyáját? Használja külföldön is Mastercard bankkártyáját vásárlásra,1  mert ezzel részt vehet akciónkban és Öné lehet a 10 darab iPhone 7-es egyike. 2000 kártyabirtokos ügyfelünket pedig megajándékozzuk egy  strandtörülközővel, ha teljesítik az akciós feltételeket.

Az akció 2017. július 10. és augusztus 31. között érvényes és UniCredit lakossági Mastercard betéti és hitelkártyákra vonatkozik2 a Részvételi feltételekben meghatározottak szerint. THM3: 36,51-37,54%

Megnyerheti a 10 darab iPhone 7-es egyikét, ha az akciós időszak alatt,

  • regisztrál  a játékra, és válaszol a regisztráció során feltett kérdésekre, (ezt az akció időtartama alatt bármikor megteheti)
  • használja Mastercard bankkártyáját külföldön  legalább 5-ször vásárlásra,1
  • rendelkezik érvényes reklámcélú megkeresésekre vonatkozó hozzájáruló nyilatkozattal a Részvételi feltételekben meghatározottak szerint. Ha még nem rendelkezik érvényes nyilatkozattal, az akció időtartama alatt lehetősége van pótolni azt.4

A játékot követően az akciós feltételeket teljesítő ügyfelek közül, a Részvételi feltételekben foglaltak szerint 10 nyertest határozunk meg, akik jogosultak az iPhone 7-es mobiltelefonra.


Megajándékozzuk a 2000 darab strand törülköző egyikével, ha az akciós időszak alatt

  • ellátogat valamelyik fiókunkba és bemutat egy – 2017. július 10. és augusztus 31. közötti időszakra – tervezett külföldi utazását igazoló dokumentumot, akár elektronikusan is.
  • Legkésőbb az ajándék átvételének időpontjában:
    • regisztrál  a játékra és válaszol a regisztráció során feltett kérdésekre,
    • rendelkezik érvényesen megadott reklámcélú megkeresésekre vonatkozó hozzájáruló nyilatkozattal.4


A strandtörülközőt tanácsadónk adja át a bankfiókban rendelkezésre álló készlet erejéig,az utazást igazoló dokumentum bemutatásakor.5


Részvételi feltételek dokumentum.


A tájékoztatás nem teljes körű. Az akcióban az UniCredit-Fundamenta hitelkártyák nem vesznek részt; a részletes feltételeket a Részvételi feltételek dokumentum tartalmazza.


1 Csak fizikai kereskedőnél bonyolított vásárlási tranzakció vesz részt az akcióban.
2 Az akcióban az UniCredit-Fundamenta hitelkártyák nem vesznek részt.
3 A THM meghatározása az aktuális feltételek, és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
4 Reklámcélú megkereséshez történő hozzájárulásának pótlását az UniCredit fiókhálózatában teheti meg.
5 A strandtörülközők az egyes bankfiókokban rendelkezésre álló készlet erejéig elérhetőek. A készletleosztást a Részvételi feltételek dokumentum tartalmazza.

Mobile Phones
UniCredit Mobil

vagy
Spinning wheel animation

Loading