Skip to main content

2017. május-júniusi MasterCard bankkártyás akció

 

Ha Ön igazán nagy filmrajongó és szeretne világsztárokkal találkozni Velencében, akkor érdemes részt vennie új bankkártyás akciónkban. Ügyfeleink közül 3 nyertest 2 fős utazással ajándékozunk meg a Velencei Filmfesztiválra, ha teljesítik az akciós feltételeket.


Az akció 2017. május 2. és június 30. között érvényes és UniCredit MasterCard betéti és hitelkártyákra vonatkozik a Részvételi feltételekben meghatározottak szerint. THM1: 37,15-38,18%

Hogyan vehet részt játékunkban?

 

Az akciós időszak alatt, azaz május 2. és június 30. között

 • regisztráljon a játékra az akció időtartama alatt bármikor,
 • válaszoljon a regisztráció során feltett kérdésre,
 • vásároljon MasterCard bankkártyájával a két hónap során
 • összesen legalább 200 000 Ft értékben, amelyből
 • legalább 40 darab tranzakció, alkalmanként minimum 1000 Ft értékben az érintő funkció használatával történjen,
 • rendelkezzen érvényesen megadott reklámcélú megkeresésekre vonatkozó nyilatkozattal a Részvételi feltételekben meghatározottak szerint. Ha még nem rendelkezik érvényes nyilatkozattal, az akció időtartama alatt lehetősége van pótolni azt2.

Részvételi feltételek dokumentum.

 

A játékot követően az akciós feltételeket teljesítő ügyfelek közül, a Részvételi feltételekben foglaltak szerint 3 nyertest határozunk meg, akik jogosultak a 2 főre szóló Nyereménycsomagra.

 

 

A Nyereménycsomag tartalma, amelyet 3 nyertes ügyfelünk egyenként megkap:

 

 • 2 főre szóló repülős utazás Budapestről Velencébe, valamint transzferek az olasz repülőtér és hotel között
 • 2 éjszaka szállás 2 főre a velencei Hotel Danieliben
 • 2 főre szóló belépőjegy a Velencei Filmfesztiválra, amely tartalmazza a részvételt a vörös szőnyeges bevonuláson és filmbemutatókon
 • fodrász és make up biztosítása a vörös szőnyeges exkluzív eseményre
 • magas színvonalú helyi programok: zártkörű koktél a Palazzo del Cinema tetején, idegenvezetés Velencében, tradicionális olasz ebéd, mesterszakácsok által összeállított vacsora.

 

A programokon elegáns öltözet viselete szükséges. Szmoking nem kötelező. A programokon való részvételhez a megfelelő öltözetről a Nyertesnek saját magának kell gondoskodnia, azt a csomag nem tartalmazza.

 

A tájékoztatás nem teljes körű. Az akcióban az UniCredit-Fundamenta hitelkártyák nem vesznek részt; a részletes feltételeket a Részvételi feltételek dokumentum tartalmazza.

 

1 A THM meghatározása az aktuális feltételek, és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

 

2 Reklámcélú megkereséshez történő hozzájárulásának pótlását az UniCredit fiókhálózatában teheti meg.

 

 

Mobile Phones
UniCredit Mobil


vagy
Spinning wheel animation

Loading