Márkapozícionálás

Küldetésünk a One Bank One UniCredit fordulattal írható le. Egyszerű, sikeres pán-európai kereskedelmi bankként, a corporate szolgáltatások teljes körű szolgáltatásával egy különleges, nyugat-, közép- és kelet-európai hálózattal szolgáljuk kiterjedt ügyfélkörünket.


A példa nélküli változások e korszakában az ügyfelek olyan vállalatokat keresnek, melyekben megbízhatnak és amelyek kézzelfogható pozitív szerepet tölthetnek be mindennapi életükben. Az UniCredit egyszerű pán-európai banki modellje releváns és valós megoldásokat kínál a mai ügyfelek valódi igényeire és szükségleteire.


Velünk egyszerűbben, hatékonyabban, célirányosan bankolhat – legyen akár magánszemély, család, vállalkozás vagy szervezet. Az Ön célja mindig a mi célunk.
Az UniCredit célja – most még jobban mint valaha – hogy megértse azokat a mindennapi valódi kihívásokat és lehetőségeket, amelyekkel ügyfelei nap nap után találkoznak, valamint hogy biztosítsa a kellő hátteret és szaktudást ahhoz, hogy valódi megoldást nyújtson ezekre.

 

 

 

 

 

A logónk

Egy logó nem csak egy jelzés, az egész cég zászlóshajója. Sőt, több annál, mert meghatározza az első benyomást, a bank egyedi jellegét, elengedhetetlen a beazonosításban. Az UniCredit márkavilágának közös grafikai eleme a piros korong és a fehér egyes szám.
A gömb az energiát, a megbízhatóságot és a globális megközelítést, az egyes az erőt és a dinamizmust szimbolizálja.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo