Kártyák

 

 

Ügyfeleink számára bankunk teljes betéti és hitelkártya (THM 39,08-40,12%)1 kínálata elérhető. A Private Banking számlacsomag birtokában a főkártya birtokosnak díjmentesen2 biztosítjuk a Mastercard Arany és VISA Gold betéti bankkártyát. A hitelkártya kínálatból az UniCredit Arany és Platina Hitelkártya díjmentes kibocsátói díjjal3 és kedvezményes tagsági díjjal4 érhető el.

Az UniCredit Platina Hitelkártya a legmagasabb kategóriát képviseli. Kiemelkedő presztízsű fizetési eszköz világszerte, olyan exkluzív kiegészítő szolgáltatásokkal, amelyek a kártyabirtokosnak biztonságot és nemzetközileg széles körben felhasználható kedvezményeket és jogosultságokat nyújtanak.

A kártyáról bővebben a következő aloldalon tájékozódhat.

 

A bank fenntartja a kondíciók változtatásának jogát, valamint azt a jogot, hogy a hitelkártya igénylése és a beadott dokumentumok alapján a mindenkori hatályos Kondíciós listájában, az Általános Üzleti Feltételeiben és a Bankkártya üzletszabályzatában foglaltak szerint, a saját hitelbírálata alapján döntsön a hitelkártya kibocsátásáról és a hitelkeret megállapításáról.

 

1  A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát. A THM értéke UniCredit Kék hitelkártya esetében 375.000 Ft, míg UniCredit Arany hitelkártya esetében 750.000 Ft, UniCredit Platina hitelkártya esetében pedig 1.000.000 Ft hitelkeret összegre vetítve került kiszámításra.
2 A normál díj a lakossági ügyfelek részére szóló Betéti Bankkártya Kondíciós Listában meghatározottak szerint, melyet a Bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes. Amennyiben a Kártya fedezetéül több fizetési számla is beállításra került, úgy a kártya kibocsátói, illetve tagsági díjak tekintetében az elsődleges fedezetül szolgáló fizetési számla kondíciói az irányadóak. Az akciós díj igénybevételének feltétele, hogy az elsődleges fedezetül szolgáló fizetési számla Private Banking számlacsomagos legyen.
3  A fent meghatározott díjat a bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. Az akciós díj normál díjszabását a mindenkori aktuális, az UniCredit Bank Hungary Zrt. hitelkártyabirtokos magánszemély ügyfelei részére meghirdetett kondíciós listája tartalmazza.
4 Akciós jelleggel díjmentes, abban az esetben, ha a hitelkártya számlán a főkártya forduló hónapját követő hónap első napját megelőző 12 hónap alatt bonyolított, sikeres és lekönyvelt vásárlási forgalom összege UniCredit Arany hitelkártya esetén elérte a 1,5 millió Ft forgalmat, UniCredit Platinum hitelkártya esetén elérte a 3 millió Ft forgalmat. Az akció visszavonásig érvényes. A normál díjszabást a mindenkori aktuális, az UniCredit Bank Hungary Zrt. hitelkártyabirtokos magánszemély ügyfelei részére meghirdetett kondíciós listája tartalmazza.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo