Most 25 000 Ft jóváírást is kaphat, ha UniCredit számlát nyit!

 

Még nincs UniCredit bankszámlája? Vegyen részt akcióinkban, mert most akár 25 000 Ft vagy még több jóváírás az Öné lehet, ha Fix számlacsomagunkat választja, teljesíti az akciós feltételeket és legalább egy ismerősének sikeresen ajánl minket!

Ismerje meg aktuális ajánlatainkat1,2 és érje el a maximális jóváírási összeget!

 

 

SZÁMLÁT NYITOK

 

Hogyan kaphatja meg a maximális összeget Fix számlacsomagjához?

 • nyisson Fix bankszámlát az akciós időszak alatt,
 • utaltassa az új számlára például a jövedelmét a számlanyitási vagy azt követő 3 hónapból legalább 2 hónapban, havonta legalább 150 000 forint értékben,
 • használja aktívan a bankkártyáját: vásároljon a számlanyitási vagy azt követő 3 hónapban legalább összesen 150 000 Ft értékben kártyával,
 • bankszámlanyitáskor vegye igénybe számlaváltási szolgáltatásunkat és teljesítse annak feltételeit.

A fenti feltételek együttes teljesítésével Önnek 15 000 Ft jóváírás járhat.

 • Ha a számlanyitást követően elégedett bankunkkal, ajánljon minket barátainak, ismerőseinek is az „Ügyfelet ajánlok” akciónk keretében2!
  Ajánlott ügyfelenként az akció feltételei szerinti bankkártyás vásárlásaiból további 10 000 vagy 15 000 forintot jóváírunk bankszámláján, ha teljesíti az Ügyfelet ajánlok akció feltételeit! Az akcióról bővebben ITT olvashat.

Így összesen akár 25 000 vagy 30 000 Ft jóváírást is kaphat.

SZÁMLÁT NYITOK

Miért érdemes a Fix számlacsomagot választania?

 • Havi zárlati díja kiszámítható, 995 Ft (EBKM: 0,01%) amely tartalmazza
  • egy darab MasterCard® Unembossed érintő bankkártya (főkártya) kibocsátói díját és éves tagsági díját,
  • a SpectraNet Internet Banking Light havi szolgáltatási díját.
 • A bankszámlanyitás hónapjában és a következő 3 hónapban zárlati díjmentességet biztosítunk, amennyiben számlanyitási szándékát online felületünkön keresztül adja le. Aktív használattal további 3 havi zárlati díjmentességet érhet el.3
 • Átlátható tranzakciós díjakat nyújtunk az elektronikus csatornán történő forint átutalások, az állandó átutalási és csoportos beszedési megbízások és a belföldi ATM készpénzfelvételek esetén.4
 • A bankszámlán történő jóváírásokról és terhelésekről díjmentesen küldünk SMS-t.
 • Az UniCredit Mobil Alkalmazás ennél a számlacsomagnál is akciósan díjmentes.5

SZÁMLÁT NYITOK

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés részletes leírását, valamint Fix bankszámlacsomagra vonatkozó részletes kondíciókat az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei és Kondíciós listái, a Fix számlacsomag Külön kondíciója, valamint az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazza. A bank a változtatás jogát fenntartja. A bank postai címe: 1056 Budapest Szabadság tér 5-6.

1 A jövedelemérkeztetés, bankkártyahasználat és bankszámlaváltás esetére vonatkozó jóváírásokhoz kapcsolódó akció visszavonásig, de legkésőbb 2017. december 29-ig érvényes, amelynek részleteit a Fix számlacsomagra vonatkozó Külön kondíciók tartalmazzák. Jelen akció kizárólag azokra az akció időtartama alatt Fix bankszámlacsomagra szerződést kötő új ügyfelekre vonatkozik, akik 2017. január 1. és 2017. május 7. között nem rendelkeztek az UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél magyar forint fizetési számlával.

2 Az akcióban való részvétel feltételei részletesen a Hirdetmény és részvételi feltételek az UniCredit Bank Hungary Zrt. „Ügyfelet ajánlok” bankszámlanyitási akciójához című dokumentumban található. Az UniCredit Bank az akció feltételeinek egyoldalú módosítási jogát fenntartja. Egy ügyfél legfeljebb összesen 10 lakossági, Premium Banking vagy kisvállalati ügyfelet ajánlhat az akció keretében. Lakossági ügyfél ajánlása esetén a jóváírás összege a akció feltételei szerinti bankkártyás vásárlások erejéig legfeljebb 10.000 forint, míg a Premium Banking ügyfél ajánlása esetén a jóváírás összege a akció feltételei szerinti bankkártyás vásárlások erejéig legfeljebb 15.000 forint. A Premium Banking ügyfélstátusz eléréséhez szükséges feltételeket ITT olvashatja el.

3 A Bank visszavonásig érvényes akciót hirdet azok számára, akik az akció időtartama alatt a Bank internetes weboldalán (www.unicreditbank.hu), online regisztráció keretében jelzik a Fix számlacsomagra vonatkozó bankszámlanyitási szándékukat és ezen regisztrációt követően a Bankkal új számlaszerződést kötnek a Fix számlacsomagra vonatkozóan. Az akció keretében az ügyfél a bankszámlanyitás naptári hónapjában és az azt követő három naptári hónapban (a továbbiakban: „1. akciós periódus”) zárlati díjmentességre jogosult a Fix számlacsomag vonatkozásában. Ezen túlmenően azok az online regisztrált és Fix számlacsomagra vonatkozó új bankszámlaszerződést kötött ügyfelek, akik az 1. akciós periódus utolsó naptári hónapjának 20. napjáig (amennyiben ez munkaszüneti napra esik, akkor az azt követő munkanapig, a továbbiakban: „feltétel vizsgálatának napja”) az alábbi feltételeket együttesen teljesítik, visszavonásig érvényes akció keretében további három naptári hónapra vonatkozó zárlati díjmentességre válnak jogosulttá a Fix számlacsomag vonatkozásában:

 • A feltétel vizsgálatának napján aktív megbízás alapján az adott Fix számlacsomaghoz kapcsolódó forint bankszámlán a feltétel vizsgálatának napjáig legalább kettő (eltérő kedvezményezettek javára szóló) belföldi, magyar forintban megadott (nem saját bankszámlák közötti) állandó átutalási vagy csoportos beszedési megbízás teljesült, továbbá
 • az 1. akciós periódusnak a feltétel vizsgálatának napjáig terjedő időszakában legalább öt, a Fix bankszámlacsomaghoz kapcsolódó bankkártyával végrehajtott vásárlási tranzakció került elszámolásra (nem minősülnek vásárlásnak: a számlakiigazítási tranzakciók, visszafizetések, pénzkiadó automatából történt pénzfelvételek, ATM automatákban, bankfiókokban, a postai fiókokban végrehajtott elektronikus tranzakciók, egyéb, bankkártyához kapcsolódó UniCredit Kondíciós Listában meghirdetett szolgáltatások díjai).

4 A szolgáltatások díjtétele minden megnevezett tranzakció típus esetén: 0,5%.

5 Az UniCredit Mobil Alkalmazás egyszeri belépési és szolgáltatási díja visszavonásig érvényes akció keretében akciósan díjmentes. A normál díj egyszeri belépési díj esetén 2.000 forint, a szolgáltatási díj esetén 150 forint/hónap.

UniCredit Mobil app
UniCredit Mobil

vagy
Spinning wheel animation

Loading