Tripla számlacsomag

 

Szeretne egy bankszámlát az első évben akár havi 0 Ft-ért?1

Ha még nem UniCredit-ügyfél2, akkor a Tripla számlacsomag lehet a megoldás! A Tripla számlacsomaggal számos szolgáltatást díjmentesen vehet igénybe, ráadásul az első 12 hónapban a havi zárlati díjat is elengedjük, amennyiben legalább 150 000 Ft átutalás érkezik a számlára!3

Az alábbi díjmentes szolgáltatásokat nyújtjuk a Tripla számlacsomagban:

-          három csoportos beszedés4

-          három állandó átutalás5

-          három internetbankos utalás bankon belül6

-          három internetbankos utalás bankon kívül7

-          három ATM készpénzfelvétel8

-          Mastercard Standard9 bankkártya – melyhez díjmentes utasbiztosítás is tartozik

 

Banki tranzakcióit pedig kényelmesen és gyorsan intézheti az UniCredit Internetbankkal vagy az UniCredit Mobil alkalmazásunkkal, amit most szintén díjmentesen tölthet le!10

 

EBKM: 0,01%

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a bankfiókjainkban vagy a www.unicreditbank.hu oldalon. Az akció visszavonásig érvényes.

A bankszámlaszerződés részletes leírását az Általános üzleti feltételek és az UniCredit Tripla számlacsomagra vonatkozó külön kondíciók tartalmazzák.

 

1 A havi zárlati díj visszatérítésére vonatkozó kedvezmény kizárólag az első 12 hónapban és a feltételek teljesítése esetén érvényes, míg az egyes, részletesen megjelölt tranzakciók adott darabszámára vonatkozó díjmentesség akciós jellegű, és visszavonásig érvényes. A 0 Ft-os havi költség kizárólag az első évre és abban az esetben érhető el, ha a számlabirtokos a megjelölt díjmentes szolgáltatásokat veszi igénybe, valamint a havi zárlati díj visszatérítésének feltételét is teljesíti.

2 A számlacsomagot csak azon magánszemélyek igényelhetik, akik nem rendelkeznek és a számlanyitási szándékuk jelzését megelőző 12 hónapon belül sem rendelkeztek lakossági számlával a banknál. A számlaszerződés hatályba lépésének feltétele, hogy a számlabirtokos a számlanyitáskor minimum 1 000 forintot befizessen a számlára.

3 A Tripla számlacsomag normál havi zárlati díja 5 000 Ft/hó, mely az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül a Számlatulajdonos bankszámláján. A számlanyitástól számított első 12 hónapban  ̶  amennyiben a tárgyhónapban legalább 150 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból a számlára (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele)  ̶  a zárlati díj teljes, 5 000 forintos összegét egy akció keretében a következő hónapban jóváírjuk. Az akció visszavonásig érvényes.

A bank egy akció keretében a Tripla számlacsomagnál a fentiek szerinti jóváírási feltétel teljesülését a számla nyitásának hónapjában, valamint az azt követő hónapban nem vizsgálja, és ebben a két hónapban a számlával kapcsolatban a havi zárlati díjat nem számítja fel. Az akció visszavonásig érvényes. A számlanyitástól számított 13. hónaptól  ̶  amennyiben a tárgyhónapban legalább 150 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból a számlára (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele)  ̶  a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 3 500 forintot jóváírunk. Az akció visszavonásig érvényes.

4 A normál díj  0,3%, min. 50 Ft, max. 6 000 Ft, amelyet a bank akciósan nem számít fel. Adott naptári hónapban teljesített negyedik és az azt követő tranzakciók után a bank a normál díjat számolja fel.

5 A normál díj  0,3%, min. 90 Ft, max. 6 000 Ft, amelyet a bank akciósan nem számít fel. Adott naptári hónapban teljesített negyedik és az azt követő tranzakciók után a bank a normál díjat számolja fel.

6 SpectraNet Internet Banking/Mobil Banking és UniCredit Mobil alkalmazás segítségével bankon belül. A normál díj  0,3%, min. 150 Ft, max. 6 000 Ft, amelyet a bank akciósan nem számít fel. Adott naptári hónapban teljesített negyedik és az  azt követő tranzakciók után a bank a normál díjat számolja fel.

7 SpectraNet Internet Banking/Mobil Banking és UniCredit Mobil alkalmazás segítségével bankon kívül. A normál díj  0,3%, min. 220 Ft, max. 6 000 Ft, amelyet a bank akciósan nem számít fel. Adott naptári hónapban teljesített  negyedik és az  azt követő tranzakciók után a bank a normál díjat számolja fel.

8 Havonta az első két tranzakció díjmentes UniCredit belföldi ATM automatából. A fent meghatározott díjat a bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. Az adott díjcsomagba foglalt díjmentes ATM tranzakció(k) meghatározásánál a bankszámlán való könyvelés dátuma az irányadó, azaz a tranzakció abba a hónapba számít bele, amikor a könyvelés történik. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-en Mastercard Unembossed, Mastercard Standard, Visa Classic, Mastercard Arany, Visa Gold bankkártyák esetében: 0,645%, min. 240 Ft, Premium Banking dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,1%, min. 100 Ft. Havonta az első tranzakció díjmentes egyéb belföldi ATM automatából. A fent meghatározott díjat a bank akciós jelleggel biztosítja. Az akció visszavonásig érvényes. Az adott díjcsomagba foglalt díjmentes ATM tranzakció(k) meghatározásánál a bankszámlán való könyvelés dátuma az irányadó, azaz a tranzakció abba a hónapba számít bele, amikor a könyvelés történik. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi egyéb ATM-en  Mastercard Unembossed, Mastercard Standard, Visa Classic, Mastercard Arany, Visa Gold bankkártyák esetében 1,07% + 540 Ft, minimum 720 Ft, Premium Banking dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,4% + 400 Ft, minimum 450 Ft.

9 A fent meghatározott díjat a bank akciós jelleggel biztosítja, és csak az első főkártya rendelésekor vehető igénybe a kedvezmény. Az akció visszavonásig érvényes. A Mastercard Standard és VISA Classic  bankkártya nem akciós, normál kibocsátói díját és a tagsági díját a mindenkor hatályos Lakossági kondíciós lista – Betéti bankkártya kondíciós lista tartalmazza.

10 Az UniCredit Mobil alkalmazás egyszeri belépési díja akciósan díjmentes. A normál díj 2 000 Ft, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes. A szolgáltatási díj 150 Ft/hónap, melyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.

 

Spinning wheel animation

Loading