Superior Gold számlacsomag

Olyan számlát keres, amely biztosítja a havi számlavezetési díj teljes visszatérítését? Sőt, Premium Banking ügyfélként – a státusz feltételeit teljesítve1  ̶  szeretné élvezni a kiemelt figyelmet és szolgáltatásokat? Akkor a Superior Gold számlacsomag díjmentes [Mastercard Arany betéti bankkártyával] ideális választás lehet Önnek!

Kiknek ajánljuk a Superior Gold számlacsomagot?

Azoknak ajánljuk a Superior Gold számlacsomagot, akik az utazásaik során élvezni kívánják az Arany kártyával járó plusz szolgáltatásokat, valamint azoknak, akiknek fontos, hogy a bankszámlájuk havi számlavezetési díját díjvisszatérítéssel 0 forintra csökkenthessék2, és havidíjmentesen akarják használni az internetbanki szolgáltatást [UniCredit Internet Banking]. EBKM: 0,01%

Hogyan lehet alacsonyabb a számlavezetési díj?

A havi számlavezetési díjat díjvisszatérítéssel 0 forintra csökkentheti2, ha új ügyfélként3 nyit Superior Gold számlát a bankunknál, és a számlára érkező havi jövedelem jóváírás összege meghaladja a 400 000 forintot, vagy a megtakarításainak havi átlag egyenlege eléri az 5 000 000 forintot2.

A számla normál havi zárlati díja 4 247 forint, amit díjvisszatérítéssel minden hónapban visszatérítünk1, ha a fenti feltételek teljesülnek.

Meglévő ügyfélként4 akkor tudja a Superior Gold havi számlavezetési díját 0 forintra csökkenteni2, ha a számlára érkező havi jövedelem jóváírás összege meghaladja a 400 000 forintot, vagy a megtakarításainak havi átlag egyenlege eléri a 10 000 000 forintot2.

A bankon belüli, az ügyfél saját számlái közötti átvezetés nem minősül átutalásnak. EBKM: 0,01%

Milyen kedvezményes szolgáltatásokat tartalmaz a Superior Gold számlacsomag?
 • A [Mastercard Arany] érintő betéti főkártya kibocsátói és tagsági díjmentes, valamint díjmentesek a betéti kártyával történő vásárlások5.
 • Ha [Mastercard Arany] érintő betéti kártyát igényel, díjmentesen regisztrálhat a Mastercard Premium Selection programba, és élhet az exkluzív ajánlatokkal.
 • Díjmentesen veheti igénybe a Budapest Airport Gyorsító Sávját, így gyorsabban juthat el a biztonsági ellenőrzéshez.A kártyához kapcsolódó Gold szintű utazási, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással biztonságban érezheti magát belföldön és külföldön.
 • Havidíjmentesen és kedvező tranzakciós díjakkal használhatja internetbanki szolgáltatásunkat.
 • Kedvező tranzakciós díjakon intézheti rendszeres átutalásait és beszedéseit.
Mit ajánlunk még a bankszámlája mellé?

Tudjon meg többet a Premium Banking szolgáltatásunkról!

Befektetné a megtakarítását? Ismerje meg az UniCredit Bank által kínált értékpapírokat, illetve betéteinket!

Biztosítás és gyarapodás egyben. Ismerje meg az UniCredit Bank által forgalmazott, megtakarításokhoz kötött életbiztosításokat!

Felkészülne a váratlan kiadásokra is? Ha olyan lehetőséget keres, amellyel kiegészítheti bankszámlája egyenlegét, kattintson.

Ha gyakran utazik külföldre, vagy jelentős összeget tartana devizában, igényeljen devizaszámlát.

Hasznos információk bankszámlája használatához
 • Ha még nem ügyfelünk, olvassa el a legfontosabb tudnivalókat az egyszerűsített bankváltásról.
 • Adja le nyilatkozatát, hogy a jogszabály alapján havonta az első két alkalommal díjmentes legyen a készpénzfelvétel belföldön, összesen 150 000 forintig!
 • Készpénzt nemcsak felvenni, hanem befizetni is tud az erre alkalmas UniCredit bankautomatákon belföldön, és mindezt a visszavonásig tartó akciónkban díjmentesen6 teheti.
 • Kerülje el a postai sorban állást és fizesse számláit sárga csekk helyett kényelmesen és biztonságosan beszedéssel. A beszedések előnyeiről ITT olvashat.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés, valamint a termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó hirdetményei és kondíciós listái, valamint az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

A Premium Banking ügyfélstátusz kritériumai: A Premium Banking kedvezményeket kizárólag Premium Banking ügyfélstátusszal rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe. A Premium Banking ügyfélstátusz elérésének és fenntartásának feltétele, hogy:

 • a bankunknál elhelyezett megtakarításai meghaladják az 5 millió forintot. A megtakarítások számítása során a bank figyelembe veszi: az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek – deviza esetén az aktuális napon érvényes deviza középárfolyamon forintra átszámított – egyenlegét, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuálisan rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét.  
 • Vagy a bankunknál vezetett bankszámlájára legalább havi 400 000 forint jóváírás érkezik (ebbe a saját számlák közötti átvezetések nem számítanak bele). A jóváírás számítása során a bank az UniCredit bankszámlákra beérkező jóváírások értékét veszi figyelembe. A bankszámlákon deviza jóváírások esetén alkalmazott árfolyam az adott hónapot megelőző hónap utolsó munkanapjának MNB középárfolyama. A szegmens kritériumok teljesítésének felülvizsgálatára minden év második félévében sor kerül, amelynek során a bank ellenőrzi a feltételek tényleges teljesítését az ügyfeleknél oly módon, hogy a vizsgálatot megelőző 6 hónap átlagállományát és a havi jövedelem jóváírását vizsgálja. Az ügyfél státuszának megváltozása nem visszamenőleges hatályú, a már leszerződött befektetési és hiteltermékek kondíciói azok lejáratáig változatlanok, a számlakondíciók a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény, illetve a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény szerinti tájékoztatási kötelezettség teljesítésével módosulnak, a státuszváltozást követően a Premium Banking kondíciókat az ügyfél nem veheti igénybe.

2 A Superior Gold számlacsomag normál havi számlavezetési díja 4 247 forint/hó, amelyet az adott hónapra vonatkozóan minden esetben ráterhelünk a számlatulajdonos bankszámlájára. Amennyiben a tárgyhónapban az ügyfél az alábbi jóváírási feltételek bármelyikét teljesíti, akkor a számlavezetési díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 4 247 forintot jóváírunk:

 • a tárgyhónapban legalább 400 000 forint jóváírás érkezik (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele) a számlára;
 • új ügyfél esetén3: a számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 5 000 000 forint megtakarítási állománnyal rendelkezik a banknál;
 • meglévő ügyfél esetén4: a számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 10 000 000 forint megtakarítási állománnyal rendelkezik a banknál.

 

A megtakarítások számítása során a bank figyelembe veszi az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva  ̶ , valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét. Az akció visszavonásig érvényes.

A bank az akció keretében a Superior Gold számlacsomag esetében a fenti jóváírási feltételek teljesülését a számla nyitásának hónapjában, valamint az azt követő hónapban nem vizsgálja, és ebben a két hónapban a számlával kapcsolatban a havi zárlati díjat nem számítja fel. Az akció csak az új ügyfelekre3 vonatkozik. Az akció visszavonásig érvényes.

3 A bank új ügyfélnek tekinti azokat, akik 2016. 06. 01-jén és az azt megelőző 1 évben nem rendelkeztek a banknál lakossági bankszámlával.

4 A bank meglévő ügyfélnek tekinti azokat, akik 2016.06.01-jén vagy az azt megelőző 1 évben rendelkeznek vagy rendelkeztek a banknál lakossági bankszámlával vagy bármilyen megtakarítási számlával. A bank megtakarítási számlának tekinti az alábbiakat: Ügyfélszámla, Tartós Befektetési Számla, Nyugdíj-előtakarékossági Számla, Stabilitási Megtakarítási Számla, Takarékszámla, Rendszeres Megtakarítási Számla.

5 Visszavonásig érvényes akciónkban a betéti kártyával történő vásárlások belföldön és külföldön díjmentesek. A normál díj 0,3%, max. 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel

6 A díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo