Privát Plusz számlacsomag

 

Ha szereti egyszerűen intézni a pénzügyeit, és olyan bankszámlát keres, amelynek külön feltételek teljesítése nélkül is kedvező a számlavezetési díja, akkor válassza a Privát Plusz számlát. A fix havi díjú számla azoknak is ideális, akik csak ritkán használják a bankszámlájukat.

 

Milyen díjmentes szolgáltatásokat tartalmaz a Privát Plusz számlacsomag? (1)
  • A betéti kártyával történő vásárlások belföldön és külföldön is díjmentesek, és
  • díjmentesen, azaz egyszeri belépési díj nélkül igényelhet internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást [UniCredit Internet Banking] vagy [UniCredit Mobilalkalmazás].
  • A Privát Plusz bankszámla havi számlavezetési díja 749 forint2. EBKM: 0,01%.
Igényeljen kedvezményesen betéti kártya-szolgáltatást is a számlacsomaghoz!

Most 50%-os kibocsátói díjkedvezménnyel igényelhet [Mastercard® Unembossed érintő bankkártyát].3
Érdekli, milyen tovább kártyák közül választhat? Kattintson ide!

Mit ajánlunk még a bankszámlája mellé?
  • Felkészülne a váratlan kiadásokra is? Ha olyan lehetőséget keres, amellyel kiegészítheti bankszámlája egyenlegét, kattintson.
  • Ha gyakran utazik külföldre, vagy jelentős összeget tartana devizában, igényeljen devizaszámlát.
Hasznos információk bankszámlája használatához
Kapcsolódó dokumentumok

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés, valamint a termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó hirdetményei és kondíciós listái, valamint az Általános Üzleti Feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.


A betéti kártyával történő vásárlás normál díja 0,3%, maximum 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az [UniCredit Internet Banking] és a [UniCredit Mobilalkalmazás] egyszeri belépési díja 2 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akciók visszavonásig érvényesek.

2 A havi számlavezetési díjat minden egyes megkezdett hónap után felszámítjuk. A havi számlavezetési díj számításának módja: a havi jóváírások és terhelések összegének 0,01 százaléka, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a bank akciós jelleggel eltekint. A kedvezmény visszavonásig érvényes.

A [Mastercard® Unembossed érintő bankkártya] normál kibocsátói díja 2 500 forint, Privát Plusz számlacsomag esetén a bank akciós jelleggel a [Mastercard® Unembossed érintő bankkártya] normál kibocsátói díja helyett a kedvezményes díjat számítja fel. Az akció kizárólag egy darab főkártya kedvezményes kibocsátói díjon történő igénybevételére jogosít fel, és visszavonásig érvényes.

A díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo