Privát Plusz számlacsomag

 

Ha szereti egyszerűen intézni a pénzügyeit, és olyan bankszámlát keres, amelynek külön feltételek teljesítése nélkül is kedvező a havi díja, akkor válassza a Privát Plusz számlát. A fix havi díjú számla azoknak is ideális, akik csak ritkán használják a bankszámlájukat.

 

Milyen díjmentes szolgáltatásokat tartalmaz a Privát Plusz számlacsomag? (1)
  • Díjmentesek a bankkártyával történő vásárlások, és
  • díjmentesen, azaz egyszeri belépési díj nélkül igényelheti az Internet Banking vagy a Mobil Banking szolgáltatásunkat.

A Privát Plusz bankszámla havi zárlati díja 794 Ft2. EBKM : 0,01%.

Igényeljen kedvezményesen bankkártyát is a számlacsomaghoz!

Most 50%-os kibocsátói díjkedvezménnyel igényelhet Mastercard® Unembossed PayPass™  érintő bankkártyát.3
Érdekli, milyen tovább kártyák közül választhat? Kattintson ide!

Mit ajánlunk még a bankszámlája mellé?
  • Felkészülne a váratlan kiadásokra is? Ha olyan lehetőséget keres, amellyel kiegészítheti bankszámlája egyenlegét, kattintson.
  • Ha gyakran utazik külföldre, vagy jelentős összeget tartana devizában, igényeljen devizaszámlát.
  • Intézze banki ügyeit kényelmesen és gyorsan elektronikus szolgáltatásaink segítségével.

Hasznos információk bankszámlája használatához
  • Ha még nem ügyfelünk, olvassa el a legfontosabb tudnivalókat az egyszerűsített bankváltásról.
  • Adja le a nyilatkozatát, hogy a jogszabály alapján havonta az első két alkalommal díjmentesen vehessen fel készpénzt belföldi ATM-ekből, összesen 150 000 forintig!
  • Készpénzt nemcsak felvenni, hanem befizetni is tud az erre alkalmas UniCredit bankautomatákon, és mindezt a visszavonásig tartó akciónkban díjmentesen4 teheti.
  • Kerülje el a postai sorban állást és fizesse számláit sárga csekk helyett kényelmesen és biztonságosan csoportos beszedési megbízással. A csoportos beszedések előnyeiről ITT olvashat

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A számlaszerződés és a betéti szerződés, valamint a termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó hirdetményei és kondíciós listái, valamint az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.1 A bankkártyás vásárlás normál díja 0,3%, maximum 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az Internet Banking és a Mobil Banking egyszeri belépési díja 2 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akciók visszavonásig érvényesek.

2 A havi zárlati díjat minden egyes megkezdett hónap után felszámítjuk. A havi zárlati díj számításának módja: a havi jóváírások és terhelések összegének 0,01 százaléka, minimum a feltüntetett összeg. A minimumként feltüntetett összeg feletti rész felszámításától a bank akciós jelleggel eltekint. A kedvezmény visszavonásig érvényes.

3 A Mastercard Unembossed PayPass érintő bankkártya normál kibocsátói díja 2 560 forint, Privát Plusz számlacsomag esetén a bank akciós jelleggel a Mastercard Unembossed PayPass érintő bankkártya normál kibocsátói díja helyett a kedvezményes díjat számítja fel. Az akció kizárólag egy darab főkártya kedvezményes kibocsátói díjon történő igénybevételére jogosít fel, és visszavonásig érvényes.

4 A díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo