Ikon számlacsomag

 

Ha gyakran használja a bankszámláját, és szeretné a költségeit kiszámíthatóan tervezni, akkor ideális megoldás lehet Önnek az Ikon számlacsomag, amely számos díjmentes1 szolgáltatást nyújt Önnek.

 

Milyen díjmentes szolgáltatásokat tartalmaz az Ikon számlacsomag? (1)
Igényeljen kedvezményesen betéti bankkártyát is a számlacsomaghoz! (3)
Mit ajánlunk még a bankszámlája mellé?
Hasznos információk bankszámlája használatához
Kapcsolódó dokumentumok

 

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A Premium Banking ügyfélstátusz elérésének és fenntartásának feltétele, hogy a bankunknál elhelyezett megtakarításai (betétben vagy értékpapírban) meghaladják az 5 millió forintot, vagy a bankunknál vezetett bankszámlájára legalább havi 400 000 forint jóváírás érkezzen átutalásból (ebbe a saját számlák közötti átvezetések nem számítanak bele). A számlaszerződés és a betéti szerződés, valamint a termékek, szolgáltatások részletes leírását az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó hirdetményei és kondíciós listái, a Lakossági hirdetmény és Kondíciós lista – Premium Banking számlacsomagokkal rendelkező ügyfelek részére c. dokumentum, valamint az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

 

1 A számlacsomagnál minden egyes – a bankszámla terhére lekönyvelt – tranzakció után az adott tranzakció díján felül könyvelési tételdíjat számítunk fel. A normál díj a tranzakció összegének 0,1%-a, maximum 6 000 forint. A díj felszámításától a bank akciós jelleggel eltekint. A normál (nem akciós) készpénzfelvétel díja belföldi UniCredit ATM-ből Maestro, Mastercard Paypass, Mastercard Standard, Visa Classic, Mastercard Arany, Visa Gold bankkártyák esetében 0,307%, minimum 215 forint, Premium Banking dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,102%, minimum 102 forint. A normál készpénzfelvétel díja belföldi egyéb ATM-ből Maestro, Mastercard Paypass, Mastercard Standard, Visa Classic, Mastercard Arany, Visa Gold bankkártyák esetében 0,686% + 481 forint, minimum 645 forint, Premium Banking dombornyomott Mastercard bankkártya esetében 0,41% + 409 forint, minimum 460 forint.  A havi négy darab belföldi UniCredit- és négy darab belföldi egyéb bankautomatából történő készpénzfelvétel díjának felszámításától a bank akciós jelleggel eltekint. A bankkártyás vásárlás normál díja 0,2%, maximum 6 000 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az SMS üzenetek normál díja 36 Ft/üzenet, amelyet bank akciós jelleggel nem számít fel. Minden akció visszavonásig érvényes.

2 A havi zárlati díj minden egyes megkezdett hónap után felszámításra kerül. Az Ikon számlacsomag normál havi zárlati díja 4 247 forint/hónap, amely az adott hónapra vonatkozóan minden esetben terhelésre kerül a Számlatulajdonos bankszámláján. Ha a tárgyhónapban az ügyfél az alábbi jóváírási feltételek bármelyikét teljesíti, akkor a zárlati díj összegéből egy akció keretében a következő hónapban 2 123 forintot jóváírunk:
- tárgyhónapban legalább 400 000 forint jóváírás érkezik átutalásból a számlára (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele);
- a Számlatulajdonos a tárgyhónapban a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 5 000 000 forint megtakarítási állománnyal rendelkezik a banknál (a megtakarítások számítása során a bank figyelembe veszi az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét). Az akció visszavonásig érvényes.
Amennyiben a Számlatulajdonos a tárgyhónapban, a nap végi záró egyenlegek alapján átlagosan legalább 30 000 000 Ft megtakarítási állománnyal rendelkezik a banknál, akkor a zárlati díj teljes összege egy akció keretében a következő hónapban jóváírásra kerül a bankszámlán. Az akció visszavonásig érvényes. (A megtakarítások számítása során a bank figyelembe veszi az UniCredit bankszámlák látra szóló egyenlegét, a lekötött betétek egyenlegét – deviza esetén az aktuális napon érvényes MNB deviza középárfolyamon forintra átszámítva, valamint az UniCredit Banknál vezetett értékpapírszámla aktuális napon rendelkezésre álló összesített záró állományának aktuális piaci értékét.)

3 A Mastercard Standard és VISA Classic bankkártya igénylése esetén a normál kibocsátói díj 5 016 forint, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció kizárólag egy darab főkártya kibocsátói díjmentes igénybevételére jogosít, és visszavonásig érvényes.

4 A díjszámítás módja: a normál díj a befizetés 0,2%-a, amelyet a bank akciós jelleggel nem számít fel. Az akció visszavonásig érvényes.

 

Spinning wheel animation

Loading

UniCredit Logo